Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarMiNka

W takiej sukience na wesele - jakie dodatki ?????????

Polecane posty

moim zdaniem srebro wogole nie pasuje, skoro sukienka jest w kolorze brazu z dodatkiem zlota to srebro wygladaloby beznadziejnie, a cos na szyje..hmm. te podawane przez dziewczyny sa za duze!! moze nadawalaby sie do jakiejs prostej,jednolitej sukienki ale dla twojej na pewno nie:) polecalabym ci jakis cieniutki lancuszek (zloty z jakas zawieszka moze byc z bursztynem), mysle ze tak byloby najlepiej, skromnie i elegancko:)

Gość KarMiNka
Byłam, łaziłam, mierzyłam nic nie znalazłam, nic nie pasowało :/ Iwi masz chyba rację, na codzień noszę złoty łańcuszek ze złotym krzyżykiem z cyrkoniami i w nim chyba zostanę. Tylko troche dziwnie bo to taki łańcuszek codzienny a nie na większe wyjścia no ale cóż.. pozdrawiam

Skoro sukienka jest brązowa, dodatki (biżuteria) powinny być złote. Srebro jest \"zimne\", złoto bardziej się nadaje. Delikatna i prosta biżuteria :)

Gość ja tez ja przymiezalam
ale zle na mnie lezala i zdecydowalam sie na inna - dodatki bardziej zloto!!!

Gość ani złoto ani srebro
złoto się zleje z sukienką, a srebro nie pasuje po prostu. Ja bym ubrała coś drewnianego - jasne drewno, albo ciut ciemniejsze. Bursztynowy naszyjnik to też dobry pomysł. Ale nie złoto i nie srebro!!!!!!!!!

Bursztyn jest zbyt cieżki do kroju sukni - ramiączka są cienkie. Drewno zbyt pospolite i zupełnie nie pasujące na tego rodzaju imprezę. A ładna złota biżuteria (nawet jeśli nie z prawdziwego złota), podkreśli kolorystykę ciała (twórczyni topiku jest śniada), doda elegancji i szyku.

Gość KarMiNka
Pani w sklepie odradziła mi właśnie drewno i te naszyjniki których teraz wszędzie pełno, te z koralików na tasiemkach itp. POWIEDZIAŁA "ta sukienka jest zbyt elegancka na takie ozdoby" i pokazała mi sztuczną biżuterię srebrną z brązowymi jakby przeźroczystymi (coś jak bursztyn własnie) kwiatuszkami i listeczkami. Faktycznie ładne ale sie nie zdecydowałam bo nie jestem do końca przekonana... ojj co mnie skusiło na ten kolor. Pójde ze 2-3 razy na solarium, wtedy złoto będzie na pewno lepsze :)