Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarMiNka

W takiej sukience na wesele - jakie dodatki ?????????

Polecane posty

Gość KarMiNka

W takiej sukience idę na wesele w sobotę: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9326a3d109dce3e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ed04a27cfeddb3a.html I nie wiem co do niej ubrać na dekold :( ,srebro, złoto czy może coś takiego: http://www.allegro.pl/item124590312_kolia_z_rozyczek_pomarancz.html Jestem blondynką, wlosy do ramion i grzywka do brwi ;) śniada/normalna cera. Buty, torebka i makijaż zależą od dodatków. 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość toto loto
czy to wesele na wsi??? mam nadzieje ze jestes mocno opalona bo w przeciwnym razie - ...dżyzus

Gość na Twoim
na Twoim miejscu zalozylalbym, biżuterie srebrna naszyjnik cos w tym stylu do ktorego dalas linka kolczyki tez długie ;)

Gość masz jeszcze czas
kup inna sukienkę - ta jest paskudna

Gość ale wioska ta suknia
na ktorym targu ja kupilas

Gość masz jeszcze czas
ja chyba taką widziałam na stadionie. Ale w sumie jeśli to wesele osoby której nie lubisz, lub nie jest to ktoś bliski to może być. Będziesz po prostu jakąś osobą postronną, która przyszła tak sobie.

Gość no co wy/
dlaczego tak najezdzacie, kazdy ma inny gust i inne rzeczy sie podobaja, mnie sie niepodoba wiele rzeczy ktore sa za modne uwazane a pozatym topik jesto dodatkach a nie otym czy kupic,....

Gość KarMiNka
Toto loto Skąd taka opinia??? czy w brązie, złotym itp. mogą chodzić tylko opalone dziewczyny ...heh powiem tak, na pewno nie należę do bladziochów swoją karnacje mam ciut ciemniejszą niż np. większość koleżanek i znajomych. No cóż sukienka nie wyszła tak jak wyglada w rzeczywistości i nie o to pytam - pytam jakie dodatki by pasowały ;) Sukienka ma takie kropeczki z brokatu takiego ciemno zloto-brązowego dlatego mam wątpliwości czy to nie eliminuje srebrnych dodatków. Zresztą ja sie nie znam dlatego prosze o pomoc Was :)

Gość qwertyytrewq
nie wiem czemu sie czepiacie i odrazu obrazacie. Ona nie pytala czy sukienka wam sie podoba, tylko jakie dodatki! Ta sukienka ma sie jej podobac nie wam! Skad ta agresja slowna w ludziach? yhh a co do dodatkow to na pewno nie zlote! srebne, dekilatne beda ok:)

Gość widziałam ją w skelpie
jest bardzo ładna, wyszła ci tu troche inaczej ale ok

Gość toto loto
jesli jestes blondynką i zakładasz smutną suknię w kolorze brązu która cię postarzy to musisz być opalona. Brąz na nieopalonej skórze wyglada okropnie i podkreśla bledotę.

Gość KarMiNka
A niech sie czepiają, przyzwyczaiłam sie ;) Nie moja wina, że nie jestem specem od fotografowania. Sukienka jest fajna, bez przesady, zresztą o gustach sie nie dyskutuje.. Dziękuje życzliwym osobom za opinie i czekam na więcej :) 🌼

Gość KarMiNka
Sukienka nie jest SMUTNA - jest wlaśnie żywa, materiał taki satynowy, błyszczący (nie wiem jak to określić). Fajnie eksponuje biust i podkreśla talię, czuję sie kobieco ;) zdecydowanie nie jest smutna...

Gość na Twoim
srebro zdecydowanie bo złoto sie zleje z sukienka...

Gość koobi
Srebro raczej nie, złoto tak. Sztuczna bizuteria--konsekwentnie w odcieniach ciepłego brazu.

Gość toto loto
jak najbardziej złoto lub bursztyn

Gość KarMiNka
Toto loto - fajne buciki !! ja jednak preferuję z pełnym przodem i ze szpicem bo mam mały rozmiar (35/36) już mam upatrzone w sklepie takie z jakby zamszu brązowe ze zlotym dodatkiem

Gość KarMiNka
a w domu mam czarne i ecru TAK WIĘC WSZYSTKO ZALEŻY OD DODATKÓW których nie potrafie dobrać :(

Gość do takiej kiecy
raczej eleganckie dodatki, nie takie "sznurkowe" czy drewniane ...

Gość toto loto
sznurkwe ?? błahahahahhahahahaaaahahahahahahahah

Gość a co podałaś
totoloto ??? jakieś "ala" bursztyny na sznurku ........... błahahahahaha

Gość KarMiNka
uhhh :o to jak będzie najlepiej? Srebro czy złoto, a co myślicie o srebrze z dodatkami brązu, bursztynu?

Gość toto loto
a ty co podałas ??? nic hahhahahahahhahaha nie masz zdania i gustu błahhahaha

Gość toto loto
srebro będzie beznadziejne skoro masz złoto na sukience - trzymaj się jednej tonacji a nie rób z siebie karuzelę. mówię ci może być coś takiego z bursztynami, lub złoto z bursztynami. a te sandałki do tego byłyby piekne:-) pozdrawiam

Gość KarMiNka
No sandałki byłyby piękne :) Ok więc pędze na sklepy. Dzięki za pomoc mam nadzieje, że znajdę cos odpowiedniego co będzie pasowalo 🌼

Gość TYLKO ZŁOTE