Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana_malinka

mokre majteczki

Polecane posty

Gość zlotowa
Fajne cycuchyy

Gość piotrek17
hej. szukam dziewczyny do popisania o seksie i o innych sprawach.wiek nie gra roli ale powiedzmy ze tak od 13 do 18lat. tylko z orange . moj numer tel 507784207 czekam nyam.gif

Gość arro
Zazdroszczę wam dziewczyny !!! chciałbym żeby moja żonka była tak mokra jak Wy jesteście.

Gość Izzabellas
Moja babcia zawsze mi mówiła: Wicie po czym poznać, że pies jest chory? Po tym, że ma suchy nosek. A wiecie po czym poznać, że kobieta jest chora? Po tym, że ma suchą c*pkę!

Gość Felicjan
Zaproponuj w takich wypadkach miłość Francuzką. Po kilkunastu takich sytuacjach wszystko wróci do normy.

Gość tradycyjny staroploski kloc
po czterech latach od napisania topicu ona pewnie ma juz wacława w majtkach.

Gość axis
hah ja to bym chciał mieć taką dziewczynę która ma taki "problem" Uwielbiam mokre majteczki i chętnie je od was kupie noszoną bielizne! dreamtime32@gmail.com

Gość nie przejmuj sie inne maja gor
słuchajcie, przypomniało mi się coś - dawno temu, na jakiejs tam imprezie ze znajomymi pamietam ze jeden nasz kolega - mega przystojniak - przedstawil nam swoją nową dziewczynę, to była chyba ich druga randka. no i nic tak sobie siedzieliśmy, rozmawialismy - ona siedziala mu na kolanach ale nic nie robili, nie całowali się - no nic, zero - i w momencie kiedy ona wstala wszystkim ukazala sie meeeega plama na jego udzie, a ze mial jasne jeansy to bylo to strasznie widać :D:D:D:D myslalam ze laska zapadnie sie pod ziemie....hehehehehhe :D:D:D on chyba też był w lekkim szoku :)

Gość lkjjklzz--sss
No, ona to na pewno mokryj majteczek nie miala. Muślę, ze nie miala zadnych. Tulko jakby byla bardziej doświadczona, toby wiedziala na czym siadać, a na czym nie.W takiej sytuacji so siada się tylko na gladkim i podwija sie kecke z tylu, żeby sobie nie popramić :-)

Gość arro3
...a tak całkiem na serio !!! jeżeli macie mokro w majtkach albo całkiem mokre majtki to bądźcie z tego dumne !!!!!!!!!!!!!!! prawdziwych facetów "to" podnieca kiedy jego kobieta jest mokra ! problem polega na tym że kobieta jest sucha ! czym bardziej jesteście mokre tym lepiej to jest seksi mnie to bardzo "rajcuje" ....ale to tylko moje zdanie

Gość radcaaa
taka moja rada www.showup.tv/pp/roland11

Gość Figo Fago :)
Uwielbiam jak majteczki przesiąkają soczkami :) Dziewczyny !!!! Nie pchajcie żadnych wkładek, bo wam picze zapleśnieją :D A po za tym kojarzy się to z przyjazdem ciotki :D

Gość trzydziestoparolatka
Tez tak mam, mój chłopak bardzo to lubi, czasem sprawdza stan mojej cipki w zupełnie nieoczekiwanych momentach. Najpierw mnie w jakiś sposób podkręci, komplementem, jakąś uwagą, przypomnieniem. Potem dyskretnie albo i nie (w zależności od sytuacji) sprawdza palcem stan wilgotności i wtedy są następne szepty po których jeszcze bardziej wilgotnieję. Też nie lubi jak używam coś zabezpieczającego. Wyjątkiem jest zakładanie cienkich jasnych i obcisłych spodni. Wtedy wkładam tamponik z tym że jak na imprezę to przed powrotem do domu mam go wyjąć bez względu na widoczne mokre konsekwencje.

Gość NietuzinkowaMamaBlizniaczek
trzydziestoparolatka Tez tak mam, mój chłopak bardzo to lubi, czasem sprawdza stan mojej c*pki w zupełnie nieoczekiwanych momentach. Najpierw mnie w jakiś sposób podkręci, komplementem, jakąś uwagą, przypomnieniem. Potem dyskretnie albo i nie (w zależności od sytuacji) sprawdza palcem stan wilgotności i wtedy są następne szepty po których jeszcze bardziej wilgotnieję. Też nie lubi jak używam coś zabezpieczającego. Wyjątkiem jest zakładanie cienkich jasnych i obcisłych spodni. Wtedy wkładam tamponik z tym że jak na imprezę to przed powrotem do domu mam go wyjąć bez względu na widoczne mokre konsekwencje. Chyba żartujesz, ze zakładasz tampon, nie majac miesiaczki?! Nie wierze w taka głupote 30latki.

Gość loask
...hm dla ktorego mena jest to podniecajace to jest.Dla mnie np.nie jest podniecajace tylko .No lepiej nie powiem.

Gość zwyczajny

było tak:wczoraj pierwszy i może ostatni raz w życiu przeżyłem coś straszliwego:

na imprezie w 30tysięcznym miasteczku w ...owej dance budzie przeżyłem sex z nie znajomą kobietą.

Była piękna i zgrabna jak anioł rżnąłem ją  z 10 minut .

nigdy takiego czegoś nie doznałem.

Warto nawet doznać i umrzeć...

Gość gość chłopak
Dnia 4.09.2006 o 18:16, Gość zaklopotana_malinka napisał:

mam duzy( jak dla mnie problem) otóż strasznie szybko sie podniecam.. a dokladnie wypuszczam soczki wystarczy nawet głębszy pocałunek a ja mam już mokre majteczki... jest to dla mnie bardzo krępujące..nie moge spotkać się ze swoim chłopakiem bez zapasowych wkładek w torebce...czy jest na to jakaś rada???

Nie wiem w czym te dziewczyny widzą problem. Każdy chłopak wie, że podniecenie dziewczyny to zlane majtki. Jest to dla nas bardzo podniecające. Jeśli kończy się stosunkiem to dobrze, jeśli  tylko pieszczotami ta żaden problem na końcu  w toalecie trochę osuszyć papierem toaletowym a reszta wyschnie.