Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Karina.

Po co Wam dzieci??

Polecane posty

Gość Co za problemy macie
niech ci co chca maja dzieci, inni nie maja, czas pokaze, kto na tym lepeij wyjdzie. My z mezem przejechalismy podczas naszych studenckich wakacji Stanywzdluzi wszerz i wiemy, ze gdy nasze dzieci troche podrosna to zabierzemy je do miejsc, ktore tam pokochalismy. nie widze powodu, dla ktorego nie mozna podrozowac z dziecmi, chocby i na Karaiby...

dajcie kociczce 029 spokój ona ma menopauzę a wiecie jak to bezdzietne kobiety przezuywają ,no bądźcie wyrozumiałe dla biednej kobiety.. :O

Gość ewka25
tak, tak nie ma biedna co ze sobą zrobić dlatego tak wyładowuje swoje złości na szczęśliwych kobietach, oj biedna dziewczyna..biedna ;-)

no jesli można miec menopazue w wieku 29 lat:-P to tak mam. a niektore tu mają menopauze i jeżdża na saneczkach:-P

tak tak wyładowuję swoja złość (tylkona co jestem zła - powieciemi?) na szczęśliwych kobietach zjeżdżających na saneczkach i to zimą ina tych co przytulają rośliny na dobranoc.

Gość ewka25
ciekawi mnie tylko co bezdzietna, nie planująca dzieci kobieta robi na forum..Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ?

Gość taka jedna 222
proponuje PRZERWAĆ ten temat- nie dawajmy Kociczce029 - powodów do "satysfakcji" przez zainteresowanie jej "osobą" brakuje jej mądrych argumentów, zaczyna się plątać, powtarzać w kółko o podszywie...oh...ileż można czytać jej PUSTE WPISY!!! Kociczka029 nam się już "wypalila" -dajmy jej lepiej spokój zeby do reszty nie........:) pozdrawiam

Gość nikt nie chce
Masz juz 29 lat a nadal nikt nie widzi w tobie partnerki, przyjaciolki, towarzyszki zycia??? kobiety zaslugującej na miano tej jednej jedynej.... żony.... ???? Nikt nie che powierzyc ci rodzicielstwa...???? Przykre, ale zdarza sie, jak widac.....

Po co tutaj kociczko piszesz...?Czyzbys sie nudziła? :P A wiesz o tym ze kobiety z takim jadem maja menopauzę o wiele wcześniej .?Tak że wyluzuj moja droga weź ten wibrator ,który produkujesz ..Pbaw sie troche nim ...odprężysz sie to moze innaczej spojrzysz na swiat .. :P co kociczko? :)

Gość ewka25
ale po co, jeżeli Ciebie on nie dotyczy ...nie wcale mi nie łyso :-)

Gość ewka25
macie racje ten Kociczka029 jest nudny, ciągle to samo, nic ciekawego...

hmmm kobiety z jadem mają menopauzę???? no no no to 90% mamusiek z forum ciązy będzie ją miało wcześniej bo nikt jak one jadem pluc nie umie

taka jedna 222 popieram :) nie odpisujcie kociczce prowokatorce :)Ja życzę wszystkim mamusiom miłej nocki ,kolorowych snów i sexu z mężykiem a nie sexu z wibratorkiem o imieniu Robert buheheheh >Dobranoc.

Gość ewka25
tak to kobieta niechciana przez mężczyzn, nie potrzebna nikomu i sama sobie próbuje wmówić że jej z tym dobrze. Gdyby była szczęśliwa nie byłaby tak złośliwa i zdesperowana udowadnianiem jak super być kobietą bez dzieci :-)

Gość ewka25
Ja pewnie też zaraz zmykam pocałować córeczkę i do męża...

Gość a to ciekawe hmmm
masz meza, a siedzisz na forum dla "rozpłodówek" jak to okreslasz :P Zamiast zabawiac sie w wyrku :P Żałosna jestes..... zazdroscisz babsztylu nam naszych okrąglych brzuszkow, karmienia piersią, zapachu niemowlęcia.... bycia MAMĄ.... zwyczajnie zazdroscisz i tryskasz z tego powodu jadem.... zal mi cie... nie wyobrazam sobie byc na twoim miejscu, to musi byc smutne :(

Gość Kobietyktóre nie rodziły
Bardzo szybko sie starzeją miesiączka zanika u nich o wiele wcześniej (nawet o10lat ). I jak jeszcze są 30 latki atrakcyjne dla swoich partnerów majac lat 40 sa samotnymi starymi kobietami. Nie pomogą wyjazdy,szkolenie ,zagraniczne urlopy (które czesto sa totalnymi niewypałami ) Biedni samotni ludzie

Gość jakie rosliny
skad te rosliny?? ty calujesz rosliny? tak? dobrze zrozumiałam?

Gość ewka25
Kociaczku jak odpisujesz to czytaj dokładnie posty...chyba że nie wiesz co to cc? to już inna sprawa a to ciekawe hmmm - do kogo to było napisane?

Gość kociczka to prowokator
przez nia pada tu wiele niepotrzebnych slow i przytacza bezsensowne argumenty nie odpisujcie na jej posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kobiety które nie rodziły
Drzewo,które nie rodzi trzeba sciaść .Tak myśla o was wasi partnerzy . Mężczyzna ,musi być ojcem tak to jest ułoże musi przkazywać swoje geny.

Gość ewka25
kociaczek przecież ma wibrator nie męża :-)

współczuje ci ze twój facet widzi w tobie tylko rozkładaczke nóg i wyciskaczkę jego genów - có niekorym facetom faktycznie zalezy tylko na sexie.

posiadasz dwójkę dziec hahahahahahah dobre - hahahhaha bardzo je kochasz pewnie skoro je posiadasz. i dwa fakultety masz hahahaha nie może być i pracodawcy nie masz hahahahahha wiesz co - wydaję mi się że piszesz do szuflady powieści fantasy:-)

Gość ewka25
wiecie co dziewczyny ten kociaczek jest trochę śmieszny i zakompleksiony jak cholera :-) ;-) A o prawdziwym życiu to nie ma najmniejszego pojęcia, nie wie czym jest miłość do męża, męża do żony matki do dziecka...ale tak naprawdę współczuję jej matce...gdyby tylko poczytała to co ona pisze...chyba nigdy nie zaznała ciepła matczynego, może nigdy rodzice nie całowali jej przed snem, nigdy nie chodzili z nią na sanki, może nigdy nikt jej nie kochał, jest taką smutną dziewczyną...szkoda mi jej...naprawdę, a za cholerę jej nie wierze !!!

Gość Co za problemy macie
kociczka zalosna jestes.....................................

Gość ewka25
tak, ona myślała że latorośl to roślina ;-)