Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja....

czy to prawda ze po zaplodnieniu odrazu wzrasta temp ciala do 37 i sie utzrymuje

Polecane posty

Gość no ja....

kilka tyg?????

Gość Monikaa_255
tak, wzrasta o 5 kresek zazwyczaj

Gość jak sie nazywa.....
wyczytalam w necie ze od momentu zaplodnienia.

Poogladalam sobie wykresy ciazowe... i nasuwa mi sie taki wniosek: tempka ciazowa nie musi byc powyzej 37. Wystarczy, ze wyzsza temperatura po prostu utrzymuje sie. :)

Gość jak sie nazywa.....
no wyzsza o 0.5 stopnia czyli prawidlowa to 36.6+0,5=37,2

Gość Magda1981
z tego co ja sie orientuje, temperatura wzrasta przed owulacja i utrzymuje sie az do paru godzin do wystapienia menstruacji. jezeli w dniu spodziewanej miesiaczki wciaz jest wyzsza to najprawdopodobniej zaszlo do zaplodnienia. u mnie byla wysoka, kupilam test ciazowy, teraz jestem w piatym miesiacu:) pozdrawiam

Dziewczynki, mam problem... Ostatnio mam nieregularne miesiaczki np. przedostatnia dostalam po 37 dniach, ostatnia po 28... Kochalam sie teraz w 21 dniu owulacji, oczywiscie z zabezpieczeniem - nic sie nie stalo, gumka ani nie pekla ani sie nie zsunela. Teraz jest juz 36 dzien, i nic:( Nigdy nie mierzylam sobie temperatury. Dzis to zrobilam - przed chwila. Mam 37,3. Czy to juz o czyms swiadczyc? :(

Gość Monikaa_255
taka temp, moze też świadczyc, ze dostanieszniebawem okres! Ciąża raczej niemozliwa - wg mnie!

Moniko, dziękuję Ci ślicznie za odpowiedz - teraz gdzies czytam ze temp powinno sie miezyc po 6h odpoczynku nocnym, przed wstaniem z lozka - a ja juz jestem troszke na nogach... Mam nadzieje ze wszystko bedzie OK:) Aha, a taka wyzsza temp moze oznaczac tez okres? Dlaczego tak napisalas? :) Dzięki

kiwik zmierzona przez Ciebie temperatura nic nie daje!! Nawet jeśli jutro zmierzysz rano przed wyjściem z łóżka to i tak wiele Ci nie powie bo nie znasz swojej temperatur przed i po owulacji (wyznacza się je na podstawie regularnych pomiarów przez conajmniej kilka cykli).Każda z nas jest inna i ma inny zakres temperatur. Więc nie stresuj sie tylko cierpliwie czekaj, według mnie napewno dostaniesz @!!

Jesteście kochane:) Ja naprawde baaardzo uważam podczas stosunku, kiedys bralam tabletki, teraz mam roczna przerwe... Do tej pory nie zawiodlam sie na gumkach - mam nadzieje ze i tak bedzie tym razem:P Pozdrawiam wszystkie dobre duszyczki!

Tylko nie stresuj się tak bo nerwy i stres jeszcze bardziej wpływają na rozregulowanie cyklu!! Spokojnie, będzie OK :)

Gość Monikaa_255
Jazawsze przed okresem mam 37,2!

Ok, jak Paani Konwalia karze! HEHE Głowa do góry KIWIK:)

A kto z Was zabezpiecza się prezerwatywami i wszstko jest OK?:)