Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Afcia

wyjazd do Wielkiej Brytanii

Polecane posty

o czym trzeba pamietac i co trzeba wiedziec? bo ja nie mam zielonego pojecia na co zwrocic uwage wyjezdzajac..

Gość niccccccccccc
nic

oczywiscie, jezyk to podstawa. na szczescie umiem angielski i mam nadzieje ze problemow z tym nie bedzie. chodzi mi raczej o jakies dokumenty czy cos w tym rodzaju..

Gość test test test
a musisz wyjezdzac? bo to juz jest nudne. naprawde tak zle ci w kraju? i co tam bedziesz robic? zmywac gary? czy czyscic kible? a nawet jezeli bedziesz pracowac w biurze to zawsze bedziesz OBCA. Wspolczuje...

Gość ..........po.........

Gość do afci
nie obraz sie ale "na szczescie umiem angielski" wywoluje u mnie napady smiechu. ja tez tak myslalam jak tu jechalam. jak spotkasz pierwszego anglika lub nie daj Boze szkota to zaplaczesz nad tym angielskim :D

Gość do afci
wez sobie paszport i dyplom ze studiow jeli masz. swiadectwa maturalne mozesz sobie darowac. zrob pare zdjec paszportowych bo sa wymagane do Home Office, na Driving Licence i do biletow miesiecznych.

Gość do afci
test ...... wspolczuje jesli masz takie doswiadczenia z pracy za granica lub co gorzej wyobrazenia o tej pracy jesli sam/a jej nie doswiadczylas. tutaj nie kazdy zmywa gary i czysci kible, a pracujac w biurze moze jest sie OBCYM ale napewno nie gorszym. fakt ze czasami nie rozumiem ich dowcipow i nie znam tradycji ale tylko to czyni mnie obca. nie dolujcie ludzi, ktorzy chca zmienic swoje zycie. za granica przynajmniej jest to mozliwe