KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu leo katiuszce.robi sie.mokro na widok swira z londynu, lata do niego i rzna.sie jak pojeebani, a oni wtedy smieja.sie.z jej zmarlego chlopaka.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 582 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał: Jakie znaczenie ma pora roku przy malowaniu ścian wewnętrznych? Takie, że przy jakimkolwiek większym remoncie musisz wietrzyć? Leżak, z tego co wiem, nie odświeża jedynie kawałka ściany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu Ja.wiem xD Dziwne ze nie zazdrosci tego ze.nimfette teraz.posuwaja.klienci a.on tutaj.przegrywa kolejny wieczor XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Hahah xD MA STARY KINESKOPOWY TELEWIZOR MARKI FUNAI I PODRÓBKĘ PEGASUSA ZA 30 ZŁ Z BAZARU XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu A nimfette ma teraz w sobie dorodne 17.2cm lezaka.i jeczy jak opetana przez szatana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, DobryPawel napisał: MA STARY KINESKOPOWY TELEWIZOR MARKI FUNAI I PODRÓBKĘ PEGASUSA ZA 30 ZŁ Z BAZARU XDDDD TO JEST JEGO CAŁY MAJĄTEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, DobryPawel napisał: Nie pisz bo się zaraz pochlasta z zazdrosci XD On mieszka w zadupiu ciekawe czy wgl mają tam paczkomat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: leo katiuszce.robi sie.mokro na widok swira z londynu, lata do niego i rzna.sie jak pojeebani, a oni wtedy smieja.sie.z jej zmarlego chlopaka.xD ON/ONA TO BYLI CHYBA W LONDYNIE NA GOOGLE MAPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Takie, że przy jakimkolwiek większym remoncie musisz wietrzyć? Leżak, z tego co wiem, nie odświeża jedynie kawałka ściany. Nie trzeba wietrzyc ładnie pachna te farby i słabo albo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: On mieszka w zadupiu ciekawe czy wgl mają tam paczkomat TO TAKIE ZADUPIE ŻE DOSLOWNIE NIC TAM NIE JEŹDZI ANI POCIĄG ANI AUTOBUS KOMPLETNIE DZIURA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Takie, że przy jakimkolwiek większym remoncie musisz wietrzyć? Leżak, z tego co wiem, nie odświeża jedynie kawałka ściany. Nie w przypadku tapetowania. Poza tym, kto Ci broni okno otworzyć lub uchylić? Ja generalny remont robiłam listopad/grudzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu Np dulux rapidly to jest bezzapachowa według mnie Gruntu też nie czułem Jedynie ta biała lekko wali zapachem lata 90 malowanie ale nie tak intensywnie jak wtedy tylko 10x mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu Haha racja xD Katiuszka nie.wie co to Londyn nawet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 6 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, DobryPawel napisał: MA STARY KINESKOPOWY TELEWIZOR MARKI FUNAI I PODRÓBKĘ PEGASUSA ZA 30 ZŁ Z BAZARU XDDDD Fajnie mało kto ma takie coś. TV LCD możesz już na śmieciach znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: On mieszka w zadupiu ciekawe czy wgl mają tam paczkomat TAM PTAKI ZAWRACAJĄ XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie w przypadku tapetowania. Poza tym, kto Ci broni okno otworzyć lub uchylić? Ja generalny remont robiłam listopad/grudzień. Farby się zmieniły już nie smierdza fajnie jak kiedyś ze trzeba było butle tlenowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu Najwieksze marzenie przemo praavika.to patrzec jak 17.2cm lezaka wypelnia jego ukochana nimfette po brzegi XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Farby się zmieniły już nie smierdza fajnie jak kiedyś ze trzeba było butle tlenowe One wręcz pachną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: A nimfette ma teraz w sobie dorodne 17.2cm lezaka.i jeczy jak opetana przez szatana xD Zakleszczyl bym się chętnie z nią pewnie nogi by jej się trzesly z braku mięśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: One wręcz pachną. Dokładnie tak aż miałem założyć temat czy może jestem cpunem ale mi się podoba zapach w tym pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu (edytowany) no ja wiem a pravik by patrzyl tylko na to jak doprowadzasz nimfette do orgazmow a on wali koonia do tego w tym czasie xDD Edytowano 13 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu Nie na serio dzisiaj malowanie to nie to samo co jak byłem mały i nie dało się w domu oddychać może spać by było tam dziwnie ale wietrzyć wcale nie czuje potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu Zresztą nawet drzwi mam otwarte tam i nic nie czuje w mieszkaniu reszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu ide do sklepu po cos do jedzenia bo zglodnialem BRB xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Dokładnie tak aż miałem założyć temat czy może jestem cpunem ale mi się podoba zapach w tym pokoju Już ktoś tak o mnie napisał bo uwielbiam zapach farb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 582 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nie trzeba wietrzyc ładnie pachna te farby i słabo albo wcale I nie musiałeś nic gipsować, szlifować? Przecież przy jakimkolwiek remoncie jest pył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 582 Napisano 13 godzin temu 23 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nie w przypadku tapetowania. Poza tym, kto Ci broni okno otworzyć lub uchylić? Ja generalny remont robiłam listopad/grudzień. Jakiego tapetowania znowu? Przecież on naprawiał ściany i maluje. Nie twierdzę, że się nie da zrobić remontu w zimę. Twierdzę jedynie, że to nie jest najlepsza pora roku do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 13 godzin temu ok juz wrocilem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Jakiego tapetowania znowu? Przecież on naprawiał ściany i maluje. Nie twierdzę, że się nie da zrobić remontu w zimę. Twierdzę jedynie, że to nie jest najlepsza pora roku do tego. Rozumiem. Dla mnie to bez najmniejszej różnicy. Chociaż latem jest najbardziej męczący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: I nie musiałeś nic gipsować, szlifować? Przecież przy jakimkolwiek remoncie jest pył. No był pył dwa razy już sprzatalem Pyłu nawdychalem się od szlifowania bo zapomniałem kupić maseczki ten od zdrapywania kropek był słaby To nie miało zapachu co robiłem już Rozwalenie mebli i wynisienie pół roku temu Demontaż karnisza i listew Zdrapywanie kropek na mokro Szlifowanie na sycho Mycie po szlifowaniu Dwa sprzatania pyłu i zaciekow Mycie kilka razy okna i parapetu 1,5kg szpachi głównie okno i dziury kilkukrotnie Szlifierka kontaktow i przy żyrandol Wyrównanie tam eleganckie Grunt biały całe pomieszczenie Sufit 6x na biało licząc z gruntem Malowanie drzwi rurek i grzejnika Najwięcej syfu pogrubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach