Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siostra siostry 35

czy zez to koniec swiata????jak jej wytlumaczyc?

Polecane posty

otoz moja siora ma lekkiego zeza, 1 oczko czasem ustawia sie do srodka,ale b.delikatnie, oan niestety zamyka sie w sobie i jest potwornie smutna! twierdzi,ze wszyscy patrza na nia pod 1 katem!moja siostra ma 19 lat i idzie na studia-b,sie tego boi, nie wiem jak jej mam tlunaczyc,zeby sie nie martwila.Jest b.ladna dziewczyna, zawsze faceci krecili sie kolo niej, bo tej wady prawie w ogole nie widac! wpiszcie co mam zrobic, moze jak zobaczy wasze wpisy, to przekona sie,ze to nic strasznego (operacje wykluczamy, bo to malutka wada, a mozna tylko pogorszyc)...czy sliczna blondynka moze byc przekreslona z powodu malej wady? ja jej tlumazce,ze nie, a ona placze acle dnie!

Gość powiedz siostrze ze ludzie
naprawde NIE zwracają wagi na jej wade wzroku!Patrzą sie na caloksztalt czlowiek,na jej sposob bycia!!Powiedz jej,zeby NAPRAWDE sie nie przejmowala tym zezem!Wiele osob go ma i nic sobie z tego nie robi!Pomio zeza mozna byc sliczna,lubiana dziewczyną:-)

Gdyby Twoja siostra zamierzała się przeprowadzić do Azji, to taki zezik nagle stałby się powodem do dumy :P W Azji uznaje się, że zez jest \"uroczy\" i wiele mega gwaizd celowo delikatnie zezuje aby nadać swojej twarzy trochę dzieciencego uroku :P (np. Hamasaki, Utada czy Fukada...) Nie ma się co przejmować :D

powyżej zdjecia bardzo popularnej w Japoni nastolatki, któej oczko zawsze troche \"ucieka\" do środka.. I oczywiście wszyscy uważają to za \"urocze\" xD

Gość uupuppppppp

Gość a nie może leczyć tego zeza
?

Gość jaki koniec
bez przesady,miss swiata 2005ma zeza ale to niewazne kiedyś możesz to skorygowac

Gość uuppppppppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppppppp