Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywirusekkk

Poleccie dobry antywirus!

Polecane posty

Gość aaapola777
ja od jakiegoś czasu mam G datę, śmiało polecam bo naprawdę nie przepuszcza żadnych zagrożeń, znalazłam ciekawe zestawienie z kwietnia 2013 porównanie różnych antywirusów http://chart.av-comparatives.org/chart1.php

Gość s89
G-Data upada skoro tak intensywnie się reklamuje. Darmowy CIS jest bezkonkurencyjny.

Gość s89
CIS to skrót od Comodo Internet Security, macie tu antywirus + firewall. :)

Gość Tygrys i myszka
microsoft security essentials Polecam najnowszą wersję darmowa po polsku jak nie znasz angielskiego i skuteczna po za tym nie zamula kompa

Gość s89
CIS też nie zamula, tutaj warto wspomnieć, że G-Data i Bitdefender to największe zamulacze na rynku. :D

Gość gość
Wiele przetestowałem, ale pod względem skuteczności i lekkości wymiata F-Secure. Test z paczkami malware przechodzi wzorowo. Świetna ochrona w czasie rzeczywistym, skan na żądanie, prosty i przyjemny dla oka interfejs. Działa w tle, bezproblemowo, nie zawraca głowy niepotrzebnymi powiadomieniami. Jak dla mnie super.

Gość Ketmorek76
Wiele przetestowałem, ale pod względem skuteczności i lekkości wymiata F-Secure. Test z paczkami malware przechodzi wzorowo. Świetna ochrona w czasie rzeczywistym, skan na żądanie, prosty i przyjemny dla oka interfejs. Działa w tle, bezproblemowo, nie zawraca głowy niepotrzebnymi powiadomieniami. Jak dla mnie super.

Gość Ketmorek76

Gość gość
comodo

Gość gość
wszyscy polecają to co uważają za słuszne, a co do zamulania g daty, szef nam poinstalował wersję 2013 i jakoś nie zauważyłem zamulania, a kompy dosyć wiekowe są i mają tylko po 2gb pamięci

Gość gość
jak najdalej od avasta lepszy jest juz comodo ktury jest tak dobry ze nie przepuszcza i jest poza testami

Gość gość
w najnowszych rankingach skuteczności bardzo dobrze wypada g data, mam i polecam wersję 2014, bardzo "lekki", nie spowalnia systemu a przy tym dobrze chroni komputer

Gość marian84
zgodzę się z przedmówcą @ketmorek76 - fsecure to najlepsze rozwiązanie

Gość Nijnja commando
najlepszy anty wirus to pas cnoty dla swojej kobiety podczas wyjazdów.

Gość gość
:D to chyba nie o taki antywirus chodzi :D, mam gdata, kolejna wersję, spoko się sprawdza. Wcześniej miałam darmowe i nie mogą się równać, g data ma dużo przydatnych funkcji, kontrolę rodzicielską, autostart manager (szybciej się system ur****mia)

Gość Dominika 83
U mnie w firmie też mamy F-secure i przychylam się do wcześniejszej wypowiedzi. Nie zamula, działa szybko i sprawnie-w średniej wielkości firmie sprawdza się doskonale. Nie jest też wymagający - laik da sobie z nim radę