Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misz maszzzz

czy wasi faceci wydaja jakies...dzwieki rozkoszy??

Polecane posty

Gość misz maszzzz

bo moj nie:o tylko oddycha tak ciezko i szybko, czasem zdarzy mu sie jakies jekniecie, ale zaluje zen ie czesto:( jak mu robie lodzika to caly drzy, a odglosow - niet :9 a mnie to tak podnieca, no ale skoro on nei czuje takiej potrzeby to mu nei powiem - jęcz :D:D ja za to czasem nie moge sie powstrzymac przed jeknieciem :o i co najdziwniejsze0 wykatkowa przyjemnosc sprawia mi ocieranie sie lechtaczka o sterczaca palke - przez majteczki albo nawet w ubraniach, wole to niz pieszczenie reka - co jest ze mnan ie tak? ostatnio pdoczast akich pieszczot prawie mialam orgazm, ale zrobilo mi sie jakos glupio :o i przestalam, ale on chyba widzial ze prawie dochodze eee zenada, bo przy minetce nie moge dojsc :(

Gość kuku na muniu
fajnie, tylko jak to się ma do tematu??

Gość głośna
własnie załozyłam taki sam temat bo nie wiedziałam ze juz takowy istanieje!! :) Wasi mężczyźni też są CICHO W ŁÓŻKU?????!!!! 15:03 głośna Mój chłopak prawie jest niesłyszanly.. lekkie postękiwania, spowodowane raczej zaczerpnieciem oddechu niż czym innym. A ja jestem baaaardzo głosno, inaczej nie potrafie, ogromnie poteguje sie moja przyjemnośc kiedy moge sobie pojęczeć, postekac, poskomlać a czasem smiać sie i plakac do łez... Dlaczego on jest taki cichy? Czy mezczyźni nie lubią byc głosno?? Rozmwialam z nim o tym, powiedział ze sie mnie nie krepuje i skoro ja to lubie to i on postara sie być glosniejszy.. ale widze ze mu to z trudem przychodzi. A wrecz wcale jak to jest u Was??

Gość gluś
po czym poznać, że facet jest podniecony? odp. : oddycha :)

Gość ale wieje
no własnie,oddycha,sapie bądz strzela miny rozkoszy.hi hi

:D....dobrze ,ze nie strzelają w trakcie bąków z rozkoszy:D a z tym oddychaniem to chyba na co dzień:D a tak serio jak nie możesz dojść bo on cie krepuje to zamknij oczy i sie wyluzuj ;)

Gość moj puszcza bąkale

Rany toż ja kiedy się onanizuję to wyję jak wilk z rozkoszy,a cóż dopiero gdybym to robił z kobietą.