Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wszystko w dupie

wiecie , ze tradizk jest nieuleczalny?

Polecane posty

leczyłam sie juz chyba wszystkim. brałam antybiotyki....nawroty 2,5 roku temu brałam roaccutane.....nawrót. teraz zarzywam zioła....tak tylko zeby cos brać zdeby nie bylo gorzej niz jest. walcze z tym gównem juz prawie ok. 10 lat. mam dość. powoduje to u mnie niska samooocene zjebany nastrój niehcęć do czegokolwiek niesmiałość brak pewnosci siebie wstyd przed wyjściem gdzies w dzień ...............to jpowoduje chyba chorobe psychiczną:( JESTEM NIEULECZALNIE CHORA....powinnam brać za to jakas rente

......nieiwiecie.........więc sie cieszcie

próbowałam nawet okładów z wątroby żyrafy też gówno :-o

nikt nic nie napisze.bo nkt nie ma tego choróbska. ale Wam dobrze:( ciekawe jak to jest miec normalną cere ehhhhhhhhhhhh

Gość ja tez sie z tym męcze
brałam aknenormin kuracje skonczyłam 3 miech temu i boje sie właśnie ze powruci bo pojawiają mi sie małe podskurniaki :( mam ptyanie czy u ciebie też sie tak zaczoł nawrót?????????

Gość A stoswalas diete
??????????????????

niełam sie musimy z tym żyć:( chciaż czasem sie odniechcewa

Gość kawa neska
Ja mam trądzik też od jakichs 10 lat. Wszystko co mi pomagało to tylko na chwilę, potem znowu nawroty. I co mam zrobić, nic

zaczeły pojawiać sie pojedyncze krostki najpierw jedna...ale nie przejmowałam sie, stwierdziłam ,ze to normalne potem robiło ich sie kilka takich malutkich, aż w końcu z czasem wyglądałam tak jak zwykle:(.............przykro mi, ale najprawdopodobniej bedziesz miała nawrót brałaś roa?

wsumie wszystko stosowałam i nadal to hujostwo na mojej buźi:(

Gość kawa neska
pocieszam się ostrą masturbacją za pomocą kabaczka :-)

Gość maja___
ludzie zacznijcie sie inaczej odzywiac, bo glwonie przez to ,co jemy zatruwamy swoj organizm, Co z tego,ze bierzesz antybiotyk jak dostarczasz swojemu organizmowi toksyczna zywnosc...

ja brałam aknenormin to jest odpowiednik Roa jest troche tańszy no to zbieram kase na 2 kuracje ...

Gość kawa neska
spadaj podszywko:p

roa i aknenormin to nie antybiotyki i widze że sie guwno znasz

tak, stosoowałam diete, poprawił się stan skóry.......ale pryszcze nad były:( dzis matka była wzielarskim po kolejna dawke ziół... ponoc po miesiącu zaczna pojawiac sie jakies drobne efekty....oby nie defekty i babka w zielarskim stwierdziła....wczesniej matka powiedizała co i jak i od kiedy..........babka powiedziała , ż eto gówno zejdzie jak wyjde za mąż hlip hlip

droga maju naprawde guwno wiesz

Gość Jeanine 22
a jak wygląda Twoja dieta?? I czy badałaś kał na obecnośćpasożytów??? Najlepiej w prywatnym lab-testem, to wystarczy 1 raz. Często właśnie pasożyty sąprzyczynątrądziku choć niewiele ludzi o tym wie. Warto sprawdzić. Stracisz jakieś30zł a moze tam tkwi przyczyna (np lamblie). Tez sięmęczęz trądzikiem z 10 lat, ale nie brałam ani antybiotyków ani roa bo nie mogęsiętrućsilnymi lekami niestety a i tak jakoświerze ze przyczyna mojego trądziku tkwi w hormonach, diecie, lekkiej 'nerwicy' i chemii wody, srodowiska i kosmetyków których za wcześnie zaczęłam użwac...

tak roa to spreparowana postać witami A to drugie...nie brałam tego podejżewam, ze jest to to samo dieta w moim przypadku nie pomogła, robiłam sobie głodówki, oczyszczałam org. z toksyn....i nic odzywiam się w mikare zdrowo...wiadomo z jakiego powodu

Jeanine22 a Ty robiłas sobie takie badania??

Gość maja___
no jezeli ja gowno wiem, to nikomu nie pomoge. zaznacze tylko, ze podczas tej diety nawet jeszcze wiecej pryszczy wyjsc moze, bo organizm sie zwyczajnie oczyszcza.Nie nalezy efektow sie spodziewac od razu. No, ale ja gowno wiem :) wy wiecie najlepiej, szkoda tylko,ze nie potraficie sobie pomoc 🖐️

kurwa żeby mi dieta pomogła to bym cały cza na niej była zresztą odrzywiam sie bardzo zdrowo a trądzik ma podłoże genetyczne ja nie mówie o 2 stfach na tydzień ale o tważy jak muchomor moze jak ktoś ma lekk trądzik to mu dieta pomoże ale nie wyleczy nie wieże w to...:( i dalej sądze że guwno wiesz

stosowałam diete.....jafdłam tyulko i wyłącznie gotowane potrawy, nie jadłam ostrych rzeczy, słodkich...starałam sie je śc same naturalne rzeczy...tzn takie z ogródka a nie ze sklepu. brałam witaminki...i niestety nic:(

ja tez się z tym, męczę...brałaś tabletki antykoncepcyjne?....słyszałam gdzies , że niketórym to pomaga...na pewnien czas

życie jeste niesprawiedliwe...

tak brałam Diane 35 i co po odstawienu jeszce gorzej przechodziłam 2 kuracje tetrawisalem , undoxsem niałam nawet szczepionki. teraz jest w miare dobrze ale boje sie nawrotu:( a sądze że trądzik wróci w całej postaci:(

jakie szczepionki????

Gość maja___
ja tez sie z tym mecze--> masz agresywne nastawienie do ludzi, zmien to, bo moze od tego ci te syfy wylaza 🖐️

Ty maja............nie pisz głu[pot prosze ja Ciebie jedyne co sobie wstrzykiwałam to był aloes.......nic nie warty

Gość do mam wszystkow dupie
dzizas, masz tradzic kilka dorbych lat a chcesz wyleczyc go w tydzine, puknij sie w leb, aloes nie jest do dupy, ale wasze myslenie tutaj owszem