Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hayleen

Ma ktoś soczewki FreshLook Dimensions Pacific Blue?

Polecane posty

Hej, zastanawiam się nad kupnem tych soczewek, bo jak dotąd miałam FreshLooki Colorsy- kolor true sapphire, ale był nieco zbyt jaskrawy (moj naturalny kolor oczu to niebieski, moze dlatego efekt był tak przerysowany i rażący). Słyszałam, ze FL Dimensions Pacific Blue to ładny kolor. Miał je może ktoś i mógłby nieco powiedziec o tym kolorku? Czy wygląda naturalnie, czy jest ciemny czy jasny? Bo będę musiała zamowić od razu 6 soczewek, wiec nie chcę wyrzucać jakby co tyle kasy w błoto i męczyć się z nieładnym, groteskowym bądź co gorsza, w oogle niewidocznym na niebieskich oczach kolorem...Proszę pomóżcie...

Gość noszę soczewki
ale tylko takie normalne, niekolorowe Johnsona :( myslałam nad kolorowymi, jaki to wydatek przy wadzie wzroku -5?

hej, ja mam właśnie wadę -5 i miesięczne soczewki kolorowe (które ja i chyba nie tylko ja, noszę trochę dlużej niz ten przepisowy miesiąc) kosztują ok 80zl. Niektóre pakowane po 6 sztuk wychodzą taniej, szczególnie gdy zamawiasz prez neta. Ja własnie teraz chcę zamówić pakowane po 6 FL Dimensions własnie w kolorze Pacific Blue, ale zanim zrobię ten krok wolałabym zasięgnąć opinii o tym kolorze, bo jednak jeśli nie wypali to bedę musiała w nim chodzić ponad kwartał ;/ U mnie w salonach nie ma soczewek próbnych, więc to jest taki strzał w ciemno trochę...

Gość XcolaX
Hey, ja moge Ci powiedziec, ze mialam kolor zielony z Freshlook Dimension ladny wyszedl,,Te soczekwi nie zmoieniaja koloru oczu tylko podkreslaja wiec mysle,ze beda u Ciebie wygladac naturalnie

Hej hej, dzięki za odpowiedź :* Coś ludzie się nie garną by mi pomóc, a byłam przekonana, że wiele osob te soczewki miało... ;/ Hmm, ja się coraz bardziej waham, ponieważ ten kolor który teraz mam jest dosć nienaturalny ale jednak robi olbrzymie wrażenie i jest spektakularny, a mi własnie na dość spektakularnym (ale jednak nie groteskowym!) efekcie zależy. Boję sie, Ze Dimensions prawie nic z moimi oczami nie zrobią, prócz tej otoczki...Zresztą sądząc po tej dużej dziurze wokół źrenicy boję się, że mój naturalny kolor (a w tym wypadku jasnoniebieski bo taki mam przy źrenicach) będzie bardzo widoczny i ze zmieszaniem z barwnikiem soczewki efekt wyjdzie paskudny... XcolaX, czy u Ciebie Twoj naturalny kolor wychodził w tej sferze wokół źrenicy? I jak to wyglądało?

Gość ach i och
ja miałam te soczewki ;) są mega !!!!!!!!!!!!!!! supeer!!!!! ;)

Gość Józef
Aktualnie noszę te soczewki i muszę przyznać, że jestem bardzo niezadowolony. To moje pierwsze kolorowe soczewki, mam oczy piwne, więc nie wiedziałem jaki efekt osiągnie. I neistety efektu nie ma w ogóle, tak jakbym założył zwykłe przezroczyste soczewki.