va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 kobietki! wpisujcie sie . ktora z was stosowala przez dłuzszy bądź krótszy czas metode stosunku przerywanego ui nie zaszła/ bądz zaszła w ciążę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanthaaa Napisano Wrzesień 6, 2006 nigdy w zyciu - to zadna metoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego. Napisano Wrzesień 6, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja uwazam ze to żadna metoda Napisano Wrzesień 6, 2006 po co ryzykowac.. jak sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja mam taki pomysł : po pierwsze metoda termiczna + metoda kalendarzyka + stosunek przerywany!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 19 Napisano Wrzesień 6, 2006 za duzo roboty a ile stresu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psika Napisano Wrzesień 6, 2006 stosunek przerywany to żadana metoda antykoncepcji...a dowodem na to jest mój dwuletni syn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruszek Napisano Wrzesień 6, 2006 wiecie, róznie to bywa. moja kuzynka przez prawie 3 lata związku ze swoim chlopakiem stosowali tylko i wylącznie stosunek przerywany i wpadki nie mieli. a ktoś może raz spróbować i wtopa :( ja też kilka razy poszłam z moim chłopakiem na zywioł (tymczasowy brak gumek, a nie moglismy wytrzymać) i na szczęście nic sie nie stało. ale postres był nieludzki i nie wyobrażam sobie, żeby stosować tylko takie "zabezpieczenie". nerwica murowana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja lubię = Napisano Wrzesień 6, 2006 to jeszcze ktoś to stosuje? O rany! Moja koleżanka też przez kilka lat nie zaszła w ciążę, ale okazało się później że jest chora i nie może miec dzieci. A będziesz się mogła wyluzować podczas seksu i mieć orgazm? Gumki nie są znowu takie rogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marychaaa Napisano Wrzesień 6, 2006 jesli ciąża nie była by problemem, to można i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruszek Napisano Wrzesień 6, 2006 no moja kuzynka chora raczej nie była, bo sie doczekali maleństwa (tzn za jakies 8 m-cy dopiero bedzie:) ). nie mniej jednak u nich ta metoda skutkowała. ale dla mnie to odpada na wstepie. za duzy stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To nie jest metoda Napisano Wrzesień 6, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach