Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogata 27

tanie pieluchy a dobre?

Polecane posty

Gość hogata 27

Bordowe pieluchy z Rossmana. Moim zdaniem dużo lepsze niż Pampersy bo posiadają gumkę sciągającą na plecach, dzięki czemu nic nie wypływa co mi się zdarzało bardzo często w Pampersach. Cena Rossmanek dużo niższa niż Pampersów, szczególnie wtedy gdy jest promocja a ta jest dość często.

Ja od początku jak nasz mała się urodziła używam Pampków i raz tylko kupiłam Huggisy jak byliśmy na wakacjach bo innych nie było w sklepie. Powiem że fakt tańsze niż Pampersy ale są twarde,szorstkie i nie miłe w dotyku. Ja dotykałam ręką a co z maluszkiem który ma to przy pupie? Jednym Huggisy wystarczają i są zadowoleni ja natomiast nie polecam. Warto czasem wydać trochę więcej kasy a np. odmówić sobie czegoś.

Papmersy mają to do siebie że są cieńkie a inne np. Huggis, lidl są takie grube a jak spęcznieją to robią się jeszcze większe! Zaraz po pampersach bardzo dobre są biedronkowe DADA, nawet bardzo podobne do pampersów, bo też się są za grube. Ale wcale nie są takie tanie, bo cenowo wychodzi tak jak pampersy w promocji ;(

Gość a pieluchy
z biedrony są złe?

Gość justalala
z biedronki sa ok-ale przelicz-czy aby sa tansze niz promocyjne pampersy??NIE!!!! JA TEZ SIE DAŁAM NA TO NABRAC-TERAZ KUPUJE TYLKO ORGINALNE

Gość ewka25
ja też zostałam przy pampersach, są cienkie, chłonne, kilka razy kupiłam inne tańsze, nie było porównania, częściej musiałam zmieniac bo nie chłonęły tyle co pampersy, pomijam fakt że moja córeczka dostawała po innych uczulenia i to też zmusiło mnie do używania pampersów,

Gość hogata 27
no właśnie patrzyłam na te biedronkowe ale cena była podobna do pampersów wiec nie było sensu kupować, były jeszcze tam jakieś inne fiffi czy fitti czy coś takiego 64 szt -ok 26 zł, ale nikt nic o nich nie mówił, raz próbowałam małe opakowanie z championa ale też nie były jakieś rewelacyjne i niezbyt chłonne, cały czas używam pampersów i okazjonalnie huggies. a te z rossmana to ile kosztują.?

duże opakowanie w promocji 29 zł, poza promocją 32, podaj rozmiar jaki Cię interesuje to Ci wieczorem napiszę ile tam jest sztuk bo dziś akurat idę kupić.

Gość brygunia
najlepsze pieluchy moim zdaniem sa z rossmanna. ja kupuje zawsze o rozmiar wieksze, bo sie wiecej wchlania , nic nie wyplywa a dzidzia ma szerzej rozstawione nozki(dobre na bioderka)

znalazłam na stronce rossmana: rozmiar 3 małe opakowanie: 35 szt duże 68 szt. 4 31 56 4+ 29 52 cena małego opakowania 18 poza promocją, 16 w promocji ale duże się dużo bardziej opłaca

Gość a co sądzicie
o belli ja używam od urodzena, dla nowordków mają wycieci ewna pępuszek, a i następne rozmiarysa fajne

Gość anulka damulka
Zależy ile dziecko ma. Ja wcześniej byłam zadowolona z lidlowskich czy Dada z biedronki, ale odkąd mała zaczęła chodzić kupuję tylko Pampersy, są najbardziej wąskie w kroku. (chociaż zdarza się, że przeciekają). Ale nigdy nie kupowałam tych z Rossmana. Też są kształtem podobne do Pampersów?

No właśnie dziweczyny czy te z Rossmana są kształtem podobne do pampersów?? a jak nie to do jakich?? Bo dada z biedronki są podobne kształtem do pampersów!

Moim zdaniem niewiele się różnią ale ja używam jeszcze małych, Wy piszecie o dzieciaczkach chodzących więc nie mam porównania jak wyglądają i Rossmanki i Pampersy o takiej wielkości.

słonko Mój mały nosi 4 z Pampersów ma 4,5 m-ca to możesz mi je porównać? Rosmanowskie i pampersy.

akurat dziś kupię rossmanki 4 (3 za ciasne się już zrobiły), wieczorkiem przymierzę i Ci napiszę jakie widzę różnice.

OK. Mój mały też już z 3 wyrósł waży ponad 7kg ale pampersy chyba są troszkę zaniżone; To czekam na opinię;)

No to mam problem z dokładnym porównaniem, bo mama jak byłam w pracy zużyła ostatnią Rossmankę w rozmiarze 3. Zostały mi tylko Pampersy trójki i teraz kupiłam Rossmanki czwórki. Kształtem w zasadzie się nie różnią, Rossmanki są nieco większe i grubsze ale Pampersy 4 też pewnie by były. Nie pomogłam więc za bardzo ale myślałam, że po przyjściu do domu przyłożę jedną do drugiej i da się jakoś opisać różnice. W każdym razie w tej chwili jest w Rossmanie promocja na małe opakowania 31 sztuk czwórek kosztuje 15,99. Tylko jeśli będziesz kupować to zwróć uwagę żeby były bordowe bo oni też żółte mają (chodzi mi o kolor opakowania) ale są ceratowe. Pozdrawiam

Ja uzywam papmersów czwórek i wcale bardzo od 3 nie są grubsze, prawie porównywalne. Ale za taką cene kupie te bordowe na spróbowanie;) Dziekuję;)

Hej dziewczyny Widzę, ze zdania są podzielone....:D Ja osobiście chwalę sobie LIDL, mam 2,5 rocznego synka i mu służą , teraz co prawda na noc, ale wcześniej niemiał problemów z chodzeniem w nich. Nie przeciekają, są wytrzymałe, a jak każda pieluszka ma swoją pojemność i przy jej przekroczeniu, każda się robi jak bania...:D Natomiast Haggisy to była klęska, wciąż przeciekały...:O I oczywiście Pampersy, ale to juz droższy zakup, z którego juz dawno zrezygnowałam, bo synek rośnie jak na drożdzach i było ich coraj mniej w opakowaniu, a cena ta sama...:D Pozdrawiam.

Dla mnie jedyne i najlepsze to Pampersy.Teraz jeszcze wyszła nowa seria z fajnymi przylepcami.

Gość dobraaaaa
Dobrę są z Tesco, tanie i dobre, polecam wszystkim

Gość madlenj
Hej dziewdzyny My z Szymkiem na początku używaliśmy Happy Newborn l były ok potem DADA z Biedronki i to była klęska musiałm Małgo w nocy kilka razy przebiera bo wszystki miał przesikane Huggisy clasic to samo Haggisy super flex lepsze ale wkład zbija się w gródki Pampersy ok ale ta okropnie wysoka cena teraz używamy pieluch z Lidla Cien te w dużych padzkach-rewelka POZDRAWIAM Mój Malutki ma już 8 mies

POLECAM FIOLETOWE PIELUCHY TESCO. Ale tylko fioletowe!!! Sa super chłonne, mięciutkie i nie wycieka z nich zawartość!!! UWAGA ostatnio mój mąż kupił przez pomyłkę granatowe pieluchy Tesco super tanie ale sama folia - masakra.

a ja polecam pieluchy produkowane przez Higienics dla Auchan paka nr 3 od 6-9 kg kosztuje 25 zl za 72 sztuki i sa naprawde fajne, dobrze chłona i trzymaja kupy :P i sa miekkie, mam 4 m-czna córeczka od 2 m-cy ich uzywamy ich sa naprawde ok :) tylko trzeba uwazac bo czasem inna firma je produkuje i wtedy sa juz beeee

ja wyzwalam dada rozmiar 2 i teray 3 i sa naprawdę super, lepsye jak pampers zuzlam 5 paczek malych i kiepskie, huggis kupilam rozmiar 3 ale sa do niczego ta gumka na plecach sie odciska w kolko! dada najlepsza!

gaga sa do kitu :P ja kupial raz to syn caly czas sie przesikiwal , musialabym go przebierac co 1h. Najlepsze i tani moim zdanim sa huggies.