Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogata 27

tanie pieluchy a dobre?

Polecane posty

Ja się przekonałam właśnie na Bambino.. że nie trzeba wydawać mega niezłych sum aby mieć dobrą pieluszkę dla dziecka. To wszystko kwestia znalezienia tej odpowiedniej. i to nie jest nic z rodzaju "nie można oszczędzać na dziecku" to bardziej racjonalne podejście do sprawy, tak czy tak wszystko ląduje w koszu :D

Gość jola1979
Oryginalne pampersy mają w promocji http://ebebe.pl/21-pampers.html - taniej nawet na ceneo nie znalazłam, kupiłam 10 opakowań próbnie i na pewno zamówię niedługo następną partię.

Gość gość
Tylko pampersy

Gość kasia66
Polecam dada z biedronki.Moja córka na pampersy oryginalne miała uczulenie.

Gość mamaStasi
Dada wbrew dużemu zainteresowaniu nie jest taka dobra. Ja odkryłam niedawno pieluszki PADDLERS. Zakupiłam na portalu olx, mają fajną cenę i są wysokiej jakości, a co najlepsze posiadają wskaźnik wypełnienia(pasek zmieniający kolor) i mój mąż nie ma już problemu ze zmianą pieluch :) Widziałam, że oprócz paddlers jest też linia cushy baby i lulla baby. Polecam!

Gość gość
Jest dobra promocja w Empiku - http://www.empik.com/dziecko/pampers-promocja Nie ma płatności za dostawę, cena per pielucha bardzo niska. Po prostu trzeba śledzić promocje i się coś znajdzie. A wolę zamówić za net. W marketach bardzo często bywa tak, że jadę właśnie po pieluchy, bo promocja, a w sklepie puste miejsce! Masakra.

Gość gość
Chyba jednak Pampersy. Czy są drogie? Też można je znaleźć w dobrej cenie, ale to zależy od tego, jak szukacie. Np. dzisiaj można zamówić je z Empiku z darmową dostawą. Kolejna kwestia - w dobrej cenie. I w zasadzie za każdym razem zamawiamy pieluchy podczas sensownych promocji. Tylko w takiej formie to ma sens.

Gość gośćzania981
Ostatnio na kuponiarnia.pl/promocja/dla-dzieci/rozne-dla-dzieci/pieluchy/ kupiłam zapas tanich pieluch, bo byla promocja. Polecam, bo wiadomo jak takie akcesoria dla dzieci potrafia zrujnowac domowy budzet. A tak to troche oszczedzam, a jakosc pieluch bardzo dobra.

Gość gośćzonia981
Kupuję rozne, w zależności od tego, jakie są na promocji. Jak na razie dobrze trafiam pod wzgledem jakości :) Na kuponiarnia.pl/promocja/dla-dzieci/rozne-dla-dzieci/pieluchy/ mozecie podpatrzeć jakie pieluchy są teraz w promocji- serwis polecam, bo maja duzo ciekawych ofert, dzieki którym oszczedzam na zakupach.

Gość Carrieta

Mamusie, podbijam wątek, bo dzisiaj kupiłam w naprawdę fajnej cenie pieluszki Huggies. Jeśli któraś z Was ich używa, to są chyba do końca tygodnia w Carrefourze. U nas sprawdziły się najlepiej przy delikatnej skórze synka. 

Gość Kijanka
Dnia 18.11.2019 o 19:54, Gość Carrieta napisał:

Mamusie, podbijam wątek, bo dzisiaj kupiłam w naprawdę fajnej cenie pieluszki Huggies. Jeśli któraś z Was ich używa, to są chyba do końca tygodnia w Carrefourze. U nas sprawdziły się najlepiej przy delikatnej skórze synka. 

Dobrze wiedzieć, bo tez kupuje te pieluszki nie uczulają i bardzo dobrze chłoną, pojadę jutro zobaczyć czy i u mnie w mieście jest promocja. 

Gość piju

my używamy Kindo czy Kindii to się nazywa, w Leclerku są takie biało niebieskie opakowaie. tanie, elastyczne jak gacie 😄 i mają pasek żółty na czym mi najbardziej zależy

Gość jestes
Dnia 21.11.2019 o 11:20, Gość Kijanka napisał:

Dobrze wiedzieć, bo tez kupuje te pieluszki nie uczulają i bardzo dobrze chłoną, pojadę jutro zobaczyć czy i u mnie w mieście jest promocja. 

Promocja ta na Huggies jest tylko do jutra więc jeśli ktoś chce skorzystać to właśnie ten czas 🙂 Fajnie że jutro handlowa niedziela. 

Pampers to procter& gamble a dada to unilever. Niby dwie różne korporacje ale większość udziałowców się pokrywa, więc można powiedzieć że jedna firma. Tym bardziej po aferze z wspólnym ustalaniem cen.