Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama74

Jest mi przykro, że rzadkie imię, które dałam córce 6 lat temu zaczyna być coraz

Polecane posty

Gość Mama74

bardziej popularne. Może to idiotyczne, ale naprawdę tak się czuję. pocieszcie mnie jakoś.

Gość a jak ma na imię

Gość a jakie to imię

Gość okiuyt
a jakie to imie belzebub:-p???

Gość co się martwisz
skoro jest coraz popularniejsze, to znaczy, że wielu osobom się podoba:-) Innymi słowy masz dobry gust! ;-)

Gość Mama74
Dzięki, ale nie chciałam, żeby to imię było zbyt popularne.... a chyba się staje. Oczywiście nic na to nie poradzę, pewne rzeczy trudno przewidzieć, ale po prostu nie chcę się tak czuć. Doskwiera mi ten fakt i tyle. Pozdrawiam! :)

Gość okiuyt
dziwna z ciebie mama pewnie dziecko juz ma zryta psyche jak nawet nie chcesz powiedziec jakie to imię:-p

Gość Idiotka...................
jak moga ludzie Cie pocieszyc skoro nawet nie potrafisz napisac tego pseudo-rzadkiego imienia. Zastanow sie nad soba kobieto?

Gość dfshjfdjhh
czym się przejmujesz - zanim tamte dzieci będą wołane z piaskownicy , twoja córka już przstanie w ogóle w takich przybytkach bywać; a w szkole nadaj będzie niepowtarzalna :P zresztą co to w ogóle jest za problem - moja siostra się nazywa anna , w klasie było ich 4 i jakos nikt nie płakał

Gość Mama74
Do Idiotka................... - to ty jesteś mocno nielogiczna. jeśli piszę, że nie jestem zadowolona z faktu, że imię dziecka jest coraz bardziej popularne to trudno bym je podawała na forum. A tak na marginesie - potraficie byc bardzo przykre. Nie napisałam chyba nic tak strasznego, by trzeba było tak ostro reagować.

Gość no ciekawe...
mama74, ale przecież nie masz monopolu na imiona... Wolny kraj, nic na to nie poradzisz... przeciez to nie koniec świata :)

Gość pola 23
Bez przesady, jest ci przykro ze inne dzieci też maja tak na imię, chyba nie masz większych problemów życiowych, bo gdybyś miała to głupotami nie zajmowałaby sie , wątpie czy znajdziesz pocieszenie, zresztą na co ???

Gość hzm
no przeciez to logiczne, ze nie napisze tego imienia, bo sie boi, ze sie komus tak bardzo spodoba, ze postanowi tak nazwac swoje dziecko. i bedzie jeszcze wiecej dzieciakow o takim samym imieniu... bylo poszukac jakiegos zagranicznego imienia, ktore w polsce na pewno nie jest znane. moja siostra nadal jest jedyna w polsce ze swoim imieniem mimo 30 na karku (prawie ;))

Gość ola boga ola boga
ola boga trzymaj se to imie w tajemnicy bo to naprawde sprawi że twoje dziecko będzie niepowtarzalne :-p:-0 bo naprawde imię jest najwazniejsze:-0 dziwna z ciebie Matka bo odrazu myslisz ze wszystkm sie spodoba i tak będą nazywać swoje pociechy:-0

Gość Mama74
Już dobrze, koniec tematu. Oczywiście, że przeżyję, jeśli stanie się to imię popularne. Zwyczajnie - nie należę do kobiet, którym nie przeszkadza, to, że ich np. Julka czy Oliwia jest pietnasta dziewczynka o tym imieniu na osiedlu. Niestety przeszkadza. Taki charakter, co zrobić. Pozdrawiam. :)

Gość Mama74
Ok powiem: moja córka ma na imie Anna

Gość to sie wyprowadz na bezludą
wyspe.... tam bedzie miala imie jedyne w swoim rodzaju, najpiekniejsze i jedyne w promieniu kilkuset km....

Gość pola 23
Matka zapatrzona we własne dziecko jak w obraz, a rzeczy szyjesz sama zeby były niepowtarzalne i inne dziewczynki takich nie miały ?? Śmiech na sali.

Gość Czemu jesteście takie przykre
Ja autorkę rozumiem doskonale. Nie ma nic dziwnego w tym co napisała. A myślicie że skad taka mania nadawania dziwacznych imion? Same co chwila pytacie o przedziwne imiona, a na nia naskakujecie!

Gość kicia82
sorry ale to wcale nie jest takie rzadkie imię! a poza tym szkoda mi ciebie i twojego dziecka

Gość Ktoś się podszył.
wcale nie nazywa się Ania

Gość o Boże
Anna piękne imię ponadczaswe, KLASYKA, Andżeliki, Julju Oliwie, i inne badziewiaste imiona przemina z modą a KLASYKA pozostanie KLASYKĄ, kobiet o tym imieniu sa piękne, inteligentne a jak słysze Olivka andżelika to mnie kurwica strzela przewaznie tsakie imiona maja dzieci z rodzin patologicznych bo cóż temu dziecku mozna dać tylko "oryginalne" imię hahaha,

Gość trajkota
anna to bardzo powszednie imie, nie rozumiem o co to cąłe zamieszanie:) trzebabylo córce dac imie honorata to wtedy by miała jedna tak na imie

Gość o Boże
a mój syn ma na imię Franek i ma już 15 lat, kiedyś było nie dopomyslenia takie stare imie a teraz słysze na ulicy w sklepie coraz więcej małych Franków mój sym nie maiął z tego powodu problemów ani w szkole alni nigdzie, jak był malutki był franiem teraz jest dużym chłopakiem i jest Frankiem a jak bedzie bardzo duży i stry bedzie Franciszkiem ;-)

Gość o Boże
a mój 9 letni drugi syn ma na imię Marian czyli Maniek i jest git

Gość Żenada maxymalna
Mama... my też szukamy jakiegos mało oklepanego imienia dla dziecka, ale malo oklepane nie znaczy- wogole nie popularne... Jakbys córcie Kunegunda nazwała to napewno by było małopopularne, albo Petronela... Poprostu Cie nie rozumiem... Nie podasz imienia na forum bo by sie stało bardziej oklepane? Chyba kazdy ma w domu kalendaz, a każdy z tego forum ma dostep do internetu i może sobie znalesc imie w ksiedze imion... A jesli tego imienia nie wybrał to oznacza ze mu sie nie podoba i nawet jesli napiszesz je na forum to nikt sie nie zainteresuje pozytywnie... Dla mnie to prowokacja, a nie powazny temat... Ciesz sie ze masz corcie zdrową a nie ze ma imie popularne... Powiem Ci ze albo nie jestes mamą, albo jesteś dziwnie myśląca osobą... Przeciez imie które nadałaś corci staje sie dla ciebie najpiekniejsze w świecie i najbardziej ci bliskie, a to ze zaczynają je nosić inne małe dziewczynki to tylko powód do radości. Tak wiele mam chciało nazwać swoje szczęście TYM imieniem. Nie uważasz ze jest sie z czego cieszyc a nie płakać nad tym?

Gość Napisz jakie to imię

Gość Napisz jakie to imię
Mnie też jest przykro autorko ze taka głupia jesteś :(

Gość a taka....
a mi się podoba imie Weronika i tak nazwę moja córcię :) to idiotyczne ukrywać imię swojego dziecka.. ktos cię zapyta na ulicy jak maluszek ma na imię , a ty odpowiesz :to tajemnica, bo nie chce żeby nikt inny tak nazwał swoja dzidzię buuhhaaaaaahhaaa, śmiech na sali, współczuje niektórym ludziom sposobu ich myslenia