Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama74

Jest mi przykro, że rzadkie imię, które dałam córce 6 lat temu zaczyna być coraz

Polecane posty

Gość Nie podawaj imienia
bo te hieny Cię rozszarpia - na tym PIERDOLONYM forum siedza suki, którym sie nudzi i tylko czekaja, by kogos z błotem zmieszac.

Gość dfshjfdjhh
trzeba ją była nazwac brunhilda , kordelia albo scholastyka - albo jeszcze perpetua , albo najlepiej Cipa , tak na pewno nikt swojego dziecka nie nazwie :P

Gość Nie podawaj imienia
bo te hieny Cię rozszarpia - na tym PIERDOLONYM forum siedza suki, którym sie nudzi i tylko czekaja, by kogos z błotem zmieszac.

Gość troskliwa mama
net-ar a ty po coś tu wlazła widocznie tez cię zżera ty idelany pracodawco !!! Ty juz swoje o koioetach w ciąży i nie tylko powiedziałaś teraz tutaj wtykasz swój wredny nochal nikt Cię juz nie chce na tym Forum !!!!Won

Gość Napisz jakie to imię
Net-ar no właśnie panią już żegnamy 🖐️

Gość to fakt ze jesteściepoj....
Zgadzam się. Ale z was k...., jakiego tematu by tu nie wymyślono, tylko najeżdżacie na autorów/ki. "Delikatne" kobietki. Załosne to jesteście wy - ziejecie jadem i nienawiścia do wszystkich i do wszystkiego.

Gość chamstwo się pleni......
:O:O:O

Gość troskliwa mamo
ale z ciebie chamka prosto ze wsi.

Do \"o Boże\" - nie pis takich głupot, że jak mąż dał córce na imię Julia to rodzina patologiczna. Ja chciałam żeby była Kamila, ale nie wiedzieliśmy czy będzie chłopiec czy dziewczynka i umówiliśmy się, że ja dam imię chłopcu a mąż dziewczynce. No i tak wyszło, że jest Julia. A rodziną patologiczną nie jesteśmy - ja jestem księgową (29lat, studia podyplomowe), mąż jest konstruktorem (28lat, mgr inż.), mamy własny dom i stalą pracę. Do patologii nam raczej daleko, więc nie pisz bzdur i nie obrażaj takich ludzi jak my. Imię to tylko imię, a jak będzie chciała to je kiedyś zmieni, jeśli trafi na takich ludzi jak ty i będą jej w jakiś sposób dokuczać. A może właśnie będzie mądrą osobą i stwierdzi, że na takich ludzi jak ty nie warto zwracać uwagi i będzie dumnie nosić imię, które wybrał dla niej bardzo ją kochający tata.

Juz napisalam że to imie to Anna. Juz sobie zahaslowalam nicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedyś to bylo żadkie imie, nie to co teraz :(

Gość he he he
po 1 to ty nie powinnas zostac matka bo jestes troche chora psychicznie albo masz 23 lata ,wiecej nie bo zachwowujesz sie jak na gowniare przystalo!!!nie masz innych problemow dziewczyno!!! ciesz sie ze dziecko jest zdrowie a nie przezywasz tu...

Gość ghdsglfksl
jak moglas dac dziecku na imie Ania..jest to okropne imie!!!a pzoa tym to on zawsze bylo oklepane, idiotka jak nic...

Gość troskliwa mama
net-ar przeciez to nie dla Ciebie temat???? ty się "specjalizujesz" w obrzucaniu błotem naciągaczek na ciażę nagle zmieniłaś taematyke Kobieto ropleniłaś się ska jakas zaraza każdy kto przebywa na Forum dłużej niz dzień już Cię kojarzy ocknij się albo zmnień nicka

Gość O Boże
mamo74 może Anna to żadkie imię , ale żadkie pisze się przez rz

Gość justynka z kolbuszowej
jesli to naprawdę anna , to ja tylko powiem , że anna jest od lat najcześciej nadawanym w polsce imieniem żeńskim; co do tych rodzin patologicznych - ludzie przestańcie takie głupstwa wypisywać; imie to imię , ma służyć do odróżniania jednego człowieka od drugiego , co to przeszkadza , że ktos sobie nazwie dziecko etiennette albo ziutek - imie jak każde inne; jaki wy przykład dfajecie swoim dzdieciom , skoro sami sie wyśmiewacie z imion ? i uznajecie tylko tradycyjne , polskie ? moze trochę tolerancji

net-ar - poprostu żle sie ludziom kojarzysz i już nikt nie ma ochoty na wdawanie sie z toba w dyskusje, proste.

Gość O Boże
do Aguni wiesz rodzina patologiczna nie musi chlać i wszczynać awantur na pół miasta :-), mogą to być bardzo kulturalni i wykształceni ludzie a co się dzieje w 4 ścianach to już inna para kaloszy

Gość Anno to zawsze było
bardzo popularne imię....buhahaha no żeczywiście bardzo jej dałaś orginalne. Ja mam 20 LAT i znam plenod ziewczyn o tym imieniu...zarowno starych młodych itd.

Gość sarnaaa
mama74 ---> swojemu dziecku dalas imie 6 lat temu, wtedy to imie bylo rzadkie, ale czasy sie zmieniaja, teraz panuje moda na wymyslne imiona czy powrot starych imion :) Kazda mama chcialaby zeby jej dziecko mialo niepowtarzalne imie bo sadzi ze jej dziecko przez to bedzie wyjatkowe. I teraz coraz czesciej bedzie sie powtarzalo imie twojego dziecka. Nie zalamuj sie :) pociesz sie tym, ze w gronie przyjaciol twojego dziecka on jako jedyny moze miec to imie :)

To miłej zabawy, bo niedługo bedziesz prowadziła tylko monologi :D i nam wtedy też bedzie zabawnie

Gość ten nick to dla mnie zabawa

Gość Mama 74
teraz zastanawiam się co dalej jestem w ciąży, to będzie synek i chciałam mu dać na imię Alfons ale co będzie jak historia się powtórzy? :-o

Gość dysusje prowadze pod innym
tez czarnym!!!!!!!!!!!

Daj mu Adolf, po Hitlerze

Gość NIVVEA
a ja myślę,że najważniejsze żeby córcia wyrosła na wartościową osóbkę,czego mamie życzę ,a potem żeby imię Anna stało się najważniejszym imieniem dla innej osoby która ją pokocha ale co niektórzy potrafią zdołować !!!!!!!!

Mamo74, co Ty chrzanisz że Anna to rzadkie imię... rzuć kijem na ulicy, trafisz w 4 Anki. Niestety. Jest taj częste, że już na nie nie reaguję. :( Jedynie na wersję w moim nicku, wypowiedzianą wrzaskliwie głosem mojej mamy. :)

Nie oceniaj mnie swoją miarą. To, że ty masz taką rodzinę to nie znaczy, że każda Julia czy Wiktoria wychowuje się właśnie w takiej rodzinie. Imię to tylko imię. Ja mam na imię Agnieszka i była nas w klasie 5. Dwie były z rodzin patologicznych i zaszły w ciążę jeszcze w podstawówce. To nie znaczy, że pozostałe 3 musiały podzielić ten sam los. Przeciwnie - wyszłyśmy na ludzi. Imię nie decyduje, jakim się jest człowiekiem. Czy gdyby różę nazwać kaktusem pachniała i wyglądałaby inaczej? Nie nadal byłaby piękna. Nie bronię imienia mojej córki. Sama zauważyłam teraz, że jest bardzo popularne. Tylko, że ja nie zwracam uwagi na inne dziewczynki o tym imieniu. Dla mnie moja Julia jest najpiękniejsza i najwspanialsza na świecie i gdyby miała na imię Kunegunda Gryzelda nadal by taka była.

Aguniu, masz rację, ale jak wytłumaczysz fakt, że na moim osiedlu prawie każda plastikowa dresiara daje swojej córeczce na imię Oliwia? :o A Julia akurat mi się podoba bardzo, zwłaszcza zdrobnienie \"Juleczka\", świetne dla małej dziewczynki. :)

Gość jeny ludzie
po co ten naskok na te kobiete? Chodzi mi o autorke topiku. Po co takie gadanie czy nie ma wiekszych problemów!! Naprawde nic wiecej nie potraficie od siebie napisać? Kobieta moze mieć 100 ogromnych problemów, co nie znaczy, że nie moze sobie podumać nad taką małą sprawą jak temat topiku. Ja też noszę imię, ktore kiedyś było niezwykle rzadkie. Zawsz tylko ja je nosiłam, wszyscy mnie kojarzą i zapamietują. Teraz od jakiegos czasu moje imię jest popularne do znudzenia i - wkurza mnie to, że ludzie robia wszystko na jedno kopyto.

Gość justynka z kolbuszowej
a co to ma do rzeczy ? moja koleżanka , po studiach , kulturalna dziewczyna - nazwała swoją córkę oliwia , a syna kacper; to pewnie pije wieczorami , nie ? albo po pracy przykleja sobie różowe tipsy i mini z białej skóry; zresztą różowe smerfetki to też ludzie i też mają prawo mieć dzieci , a dzieci się muszą jakos nazywać