Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EgzotycznaCzerwieńChceZmiany

Ładne odcienie farb do włosów koloru miedzianego,rudego-takiego pomarańczowawego

Polecane posty

znacie jakieś? i czy łatwo bedzie mi sie przefarbowac (czy uzyskam pożądany odcień) z egzotycznej czerwieni firmy.. chyba Wella - to nie jest jakis bardzo czerwony, czasami wydaje sie brazowy, gdy jest wiecej swiatla-czerwony

aha! to oczywiscie nie ma byc jakis mocny pomarancz! tylko taki jakby zloty...cos w tym stylu

powinnas pojsc do fryzjera.jestem pewna,ze dobrze wykonane drobniusienkie rozjasnione pasma dadza taki efekt na Twoich wlosach.

hmm, a muszę do fryzjera.. :| ??

raczej musisz.czerwienie sa szczegolnie niebezpieczne-nigdy nie wiadomo jaki bedzie efekt,jesli zle dobierzesz kolor lub chocby troszke niedokladnie go nalozysz.i nie mowie o czerwieni zamierzonej,ze jest niebezpieczna,tylko o kolorze,ktory teraz masz.kladac jakakolwiek farbe na kolor czerwony nigdy nie mozna byc pewnym co z tego wyjdzie.

kurcze moglam sobie nie robic tej czerwieni... :\ na fryzjera teraz nie mam kasy.. moze kiedys.. jak bede miala polmetrowe odrosty:( a jakby tak rozjasnic np woda utleniona, rozjasniaczem czy cos w tym stylu a potem zafarbowac na np taki zlocisty miedziany?? (nie blond! - ale taki rudy)

Gość najpierw rozjasniacz
a potem np. l'oreal pure paprika power http://www.filmweb.pl/Ma%B3gorzata%2BRo%BFniatowska%2Bfilmografia,Person,id=43493

Gość Translate
sprobuj opalizujacy mahon Garnira - piekny

o ! dziekuje :) ta czerwień miedziana mi odpowiada- o cos takiego mi wlasnie chodzi. A jak bede miala odrosty-tzn. juz troche mam(moj naturalny kolor to taki jakby popielaty brąz- taki mysi..) a potem sobie rozjaśnie cale wlosy i zafarbuje na nowy kolor (bardzo możliwe ze na czerwien miedzianą) to tam gdzie byly odrosty moze wyjsc inny kolor ??