Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbujaca

mial ktos farbe safiry DRZEWO HEBANOWE???

Polecane posty

Gość farbujaca

na srednim brazie wyjdzie brazowy czy juz czarny? zalezy mi na ciemnym brazie ale nie wiem czy nie ebdzie za ciemna. znacie jakies farby z ktorych jest cieply, ciemny braz. albo sredni braz kolor toffi?

Gość ja mialam mam naturalny taki
sredni brąz i po tej farbie wlosy wyszly mi calkiem czarne! B.dlugo nie moglam sie pozbyc tego koloru. zdecydowanie odradzam bo to nie byla taka ladna czern wpadajaca w braz, tylko okropna czern wpadajaca wrecz w szary. Najgorsza farba jaka do tej pory uzywalam

Gość NARIARI
ja wlasnie przed wczoraj zafarbowalam wlosy wyszły czarne wpadajace w braz...\nie sa brzydkie ale nie brazowe...

Gość farbujaca
cholera, kupilam ja sobie juz. po wplywem chwili i no chyba bede musiala pofarbowac. moze jak krocej przytrzymam.

taak, kolezanka tez uzywa tej farby. wiem bo kiedys mi polecala :) i faktycznie ma strasznie ciemne choc czarny to tez nie jest. ale mi sie bardzo podobal ten kolor :P

Gość lepiej idź do sklepu i wymień

Gość farbujaca
no niestety nie mam juz paragonu:(

to wolisz miec kolor włosów jaki Ci w ogóle nie pasuje??? tylko dlatego, że kupiłaś:O bez sensu idź do sklepu, wytłumacz, poproś skoro w pudełku jest wszystko co być powinno to raczej sprzedawczyni powinna zrozumieć i wymienić na inny kolor tylko wybierz już konkretny: http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/safira/index.jsp

Gość farbujaca
ja mam ciemna karnacje i ciemne oczy. jaki kolor byscie mi polecily? kaszmirowy braz jest ok. myslisz ze mi wymienia bez paragonu?

myślę, że chociaż warto spróbować, bo powinni wymienić jeśli poprosisz grzecznie i sympatycznie, bo przecież co im zależy jaki kolor mają na półce? co innego gdybyś chciała oddać bez paragonu, ale wymienić? ja, gdybym była sprzedawcą wymieniłabym:) natomiast jeśli chodzi o kolor - jeśli masz ciemną karnację i ciemne oczy (tak jak ja z resztą:) ) to nie wiem czy dobry będzie taki ciemny kolorek dla Ciebie, bo może jednak postarzać:O a jaki masz naturalny kolor?

Gość farbujaca
naturalny mam jasny braz. mam chec na jakas widoczna zmiane, no blond i rude odpadaja to pomyslalam zeby przyciemnic. no i jestem w kropce, nie chce wygladac jak tirowka :O

to widzę, że masz taki sam typ urody jak ja, bo ja mam naturalny kolor wręcz złoty blond, a zimą są takie jasno-brązowe:) z tego co mi wiadomo każda farba, która ma przyciemnic włosy przyciemnia je mocniej niż jest na opakowaniu więc może lepiej spróbuj DRZEWO SANDAŁOWE albo CZEKOLADOWY BRĄZ? jeśli będzie za jasny to za miesiac położysz sobie ciemniejszy kolor:) z ciemnego dużo trudniej wrócić do jaśniejszego odcienia:O

Gość farbujaca
ja mam takie dziwne wlosy ze farba mi schodzi, nawet stala po miesiacu nie ma praktycznie sladu ze farbowalam! pojde, sporobuje wymienic jak nie da rady to trudno. jaki masz teraz kolor wlosow?