Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę przestrasznona mama

ile kupek dziennie u 5 misięczniaka

Polecane posty

Hej, temat trochę gówniany ale mam pytanie, mój mały od 2 tyg przeszedł w dzień ty;ko na butlę daje mu bebiko i jakieś desreki, w nocy cyc i ostatnio zauwazyłam że robi 3 kupki dziennie i martwę sie czy nie za często??? po każdej butli jet kupa ale bez sluzu i innych rzeczy tylko klory tęczy jak był na cycu to kupka była raz na dwa dni a teraz hmmm, czy wasze pociechy też tak mają po mleku modyfikowanym????

hej hej mamusie???

Gość przecietna mama
wiesz, może nie słuzy mu to bebiko, z mojeog doswadczenia to po takim modyfikowanym to własnie sa kupki rzadko..... Hmmm może mały ma świetną przemianę materiii.......????

Gość troche przestraszona mama
Wiesz Aguś zielone :-), i średni rzadkie, jak je marchewechzke to takie zielono0czerwone i bardziej zwarte, poza tym jest radosny i chyba nie boli og brzuszek

Kochanie nie martw się,jeżeli nie ma tam śluzu to nie powinno byc powodu do zmartwień.Moja tez tak miała i ma.Zależy co zje to taka kupka,jak raz cały dzień jadła mleczko to też miała zielone i rzadkie dośc.Jak bardzo Cię to martwi to zasięgnij porady lekarza.

Gość tika
Hej1 Ja dawalam mojemu synkowi Bebiko Omeo bo podobno jest najbarziej zblizone do mleka matki. Naprawde swietnie sie maly na tym chowal,zadnych biegunek i zatwardzen tylko kurcze drogie bylo to mleko.

Agniesiu dziękuje troche mnie uspokoiłaś :-P

moj maly za 2 dni konczy 5 miesiecy, jest na butli NAN1 kupki robi od 1 do 3 dziennie :) dodatkowo je zupki, kaszki, pije soczki, cherbatki :) pediarta mowi ze jest ok

dziewczynki buziaki dla was :-), juz jestem spokojna a;le przy najblizszej wizycie u lekarza sie jeszcze dopytam