Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111asia

jak rozkochac w sobie drugi raz faceta, pomocy !!!

Polecane posty

Gość 1111asia

po kilku latach bycia razem, było róznie raz lepiej raz gorzej. mj facet mnie zdradził, dowiedziałam sie o tym a on sie przyznał. ja chce mu to wybaczyc bo bardzo go kocham i nie chce go stracic bo on jest całym moim swiatem. tylko o jest zauroczony w tej drugiej i nie moze podjąc decyzji z kim chce byc. mieszkamy razem, pomożcie ja k mam sie zachowywac zeby on znowu mnie poochal. dodadam ze on dalej jest za mna bo to widze, dlatego widze jeszcze szanse dla nas. tylko nie chce zrobic czegos zeby jeszze bardziej to zepsuc no i nie chce na niego naciskac i do niczego zmuszac. prosze o rady, dzieki

Gość 1111asia
nikt mi nie poradzi??

Gość Musisz byc cierpliwa

Zachowuj sie normalnie. Nie mozesz dac po sobie poznac, ze tak baaardzo Ci zalezy. Wtedy bedzie sie czul zbyt pewnie i sytuacja moze trwac latami.

Jak dlugo jestescie razem?

Gość 1111asia
6 lat

Gość nie taki kulfon
chcesz z nim być? Pomimo zdrady??I to jeszcze ty masz zabigać o niego po tym co ci zrobił??Przepraszam, ale nie rozumiem ciebie...

Gość 1111asia
ale musze mu pokazac ze mu zalezy bo wtey jak poczuje sie niepotrzebny to napewno odejdzie

Gość 1111asia
tak chce z nimbyc bo kocham, i wole mu wybaczyc niz go stracic

Gość nie taki kulfon
a ty czujesz sie potrzebna i kochana przez niego??Zastanów sie co piszesz. Chcesz utrzymać miłosć na siłę. Przez całe życie będziesz sie tak spalać???

To sporo. Mysle, ze nie bedzie chcial przekreslic do konca tych lat. Ochlonie, przemysli i odejdzie od tamtej.

Gość 1111asia
musisz byc cierpliwa---dzieki jestes jedyna osoba która podchodzi do tego po ludzku

A spotykacie sie nadal czesto?

Gość nie taki kulfon
podchodzi tak jak ty chcesz żeby podchodziła, pisze to co chcesz przeczytać... A tak naprawdę szkoda mi ciebie, jesteś i będziesz nieszczęśliwa Dwoje ludzi powinno sie starać o siebei przez cały czas... A u ciebie w związku tylko ty...smutne to

Gość 1111asia
mieszkamy razem, ja dowiedziałam sie o tym w wtorek

Gość Nie...
Pozwól mu wybrać. Nie próbuj zatrzymywać na siłę, bo to nic nie da, obróci sie przeciwko Tobie. Poza tym więcej szacunku do siebie, on nie jest Ciebie wart. Jeżeli będzie widział,ze Ty jesteś na każde jego skinienie to będzie zawsze kombinował, bo będzie wiedział, ze Ty i tak mu wszystko wybaczysz.

Gość 1111asia
dalej traktuje mnie dobrze moze jest ylko bardziej osły ale mówi ze to dlatego ze on sie czuje winny

Gość nie taki kulfon
on myśli o tamtej, zdradził cie, a ty chcesz o niego walczyć??? Miej szacunek do siebie dziewczyno... Kochasz go, ale on ciebie juz nie..... czy warto walczyć o kogś takiego i tak sie ponizać????

Znam wiele tego typu przypadkow. Niemal wszystkie zakonczyly sie pomyslnie dla tej "pierwszej":) Po paru latach przychodzi kryzys, chec odmiany. Jesli wczesniejsze uczucie bylo prawdziwe i silne, musi przetrwac.

Gość nie taki kulfon
Musisz byc cierpliwa- dajże spokój. Jak można w ten sposób samą siebie traktować. On ją już dawno porzucił...przecież to jasne. Jak mozna dać sie tak traktować..i tak poniżać...dziewczyny co z wami??? Kryzys po latach...hahaha...dobre

Ludzie! Moze on naprawde cierpi i zaluje. I jest na tyle uczciwy, ze mial odwage sie przyznac. A wy co ? Takie jestescie pewne swoich facetow??? Wielu robi swoje, umiejetnie to ukrywajac!!!

Gość Nie...
Dziewczyno, obudź się póki czas. Rozumiem, gdyby łączyły Was dzieci, ileś lat małżeństwa, ale w tym wypadku? Nie będzie ten , będzie inny...

Gość 1111asia
mam nadzieje przezylismy ze soba wiele ciezkich i dobrych chwil. w tym roku on poprsoił mnie o reke, ale cos sie zepsuło

Gość Marseille
Wiem ze trudno to zaakceptowac, ale ... naprawde NIE WARTO. Jesli raz Cie zdradzil, zrobi to kolejny raz. Po za tym nawet jesli znowu bedziecie ze soba, to taki odgrzewany zwiazek juz nie smakuje tak samo, do tego bardzo ciezko bedzie go wam utrzymac, a potem i tak sie rozpadnie... Wiem co mowie, bo sama marnowalam kilka lat na ratowanie zwiazku bo tez bardzo kochalam......A teraz mam kogos kto jest mi oddany bezgranicznie, naprawde mnie kocha i ja jestem jego najwieksza miloscia, ja a nie jakas inna... Ty tez znajdziesz takiego swojego mezczyzne. Mimo ze to boli, jest ciezko - wiem. Ale daj sobie szanse, zycie jest takie piekne i tylko jedno, nie zmarnuj go z kim kto nie jest tego wart. Pamietam jak to bolalo, ale czas pomaga wyleczyc sie z milosci, a teraz mam szanse na prawdziwe szczescie. Pozdrawiam cieplutko i zycze powodzenia :)

Gość 1111asia
a czy wziazek moga łaczyc tylko dzieci czy uczucie nie wystarczy??

Gość Nie...
Jak zdradził raz, to będzie to robić nadal, nie łudź się. Poza tym on chyba wcale tego nie żałuje.

Gość nie taki kulfon
Napisałas ze on jest tamtą zauroczony...to ci nie wystarczy?