Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111asia

jak rozkochac w sobie drugi raz faceta, pomocy !!!

Polecane posty

Gość natalia w
ja kocham na dobre i złe...ale nie za wszelką cenę .....i może nawet kochałabym gdyby on nie kochał już mnie(serce nie sługa wiadomo)...ale wtedy on by o tym nie wiedział bo zostałby sam i nie i wedział o moim cierpieniu.

Gość nie taki kulfon
jak można....dowiedziałaś sie o zdradzie we wtorek, dziś mamy czwartek. Tak szybko wybaczyłaś?????????????? Dla niego to jasne.Dajesz przyzwolenie i kochasz mimo to. Szczęściarz z niego, ale żal ciebie że tak niesko sie cenisz

Gość moniunia
Ojjj Asia co Ty gadasz w ogóle!!!! dlaczego sadzisz ze nie kochalysmy na prawde!!?? nie masz podstaw aby nas oceniać!!! ja kocham swojego faceta do szleństwa a mimo to spakowałabym walizki po takim wybryku!! jestem totanym przeciwnikiem wybaczania tym bydlkom!!! a jak tak łatwo do tego podejdziesz: wybaczysz, ukochasz, zapomisz to tak będzie zawsze!!!!Pamiętaj, że Cie nie krytykuję, a wrecz przeciwnie!!! tylko pamiętaj tez o sobie i nie zmarnuj sobie zycia!!!!! zycze powodzenia

Gość Nie...
Po prostu chcę Cie przestrzec bo wiem jak wygląda później zwiazek. Może zostanie z Toba własnie dlatego, że bedzie wiedział, ze żadna inna nie da mu takiej wolności? Może zastanawia sie jak tu mieć Was obie? Chcesz żyć w trójkącie? Moim zdaniem powinnaś postawić sprawę na ostrzu noza, albo Ty albo ta druga. Reakcja powinna być naprawdę ostra. Inaczej będzie odkładał decyzję w nieskończoność, z wygody. Po co ma sie decydować kiedy moze mieć Was obie-superlaskę i mamuskę do garów, bo pewnie tak Cię będzie traktował.

Gość Nie...
Dla Ciebie miłość=masochizm.

Witam wszystkie panie serdecznie... ja też mam problem zmoim facetem ale wiecie co? Wszyscy są tac sami pozostaje nam się z tym jednie pogodzić.

Gość 1111asia
nie dla mnie miłoś to potrafic wybaczyc

Gość nie wszyscy sa tacy sami..
widocznie zle trafilas

Gość Marseille
Asiu oczywiscie ze milosc wybacza, nie chodzi o to tylko ze on Cie zdradzil bo jesli jest milosc i silny zwiazek i chec z OBU stron to oczywiscie mozna wybaczyc i czasami taki szok moze nawet pomoc zwiazkowi. Tu chodzi o to ze jak napisalac on jest zauroczony inna, do Ciebie nie zywi juz takich uczuc (jesli chcesz go ponownie rozkochac to znaczy ze Cie juz nie kocha tak? ) wiec czy tak naprawde jemu zalezy na Twoim przebaczeniu ??

1111maja to jest moje gg9444730 odezwij się do mnie mam kilka pomysłów myślę że będę mogła Ci pomóc.

Gość marco polo w roli głównej
to moze facet sie wypowie sorki ale durna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jemu na tobie nie zależy, wiesz czemu?? to on powinien zachodzić w głowę jak sprawić byś mu wybaczyła, nie ty do cholery!!!!!!!!!! Nic nie rozumiesz bo jesteś zaślepiona. Gościu nic do ciebie nie czuje, a jak dlaej będziesz robić to co masz w planie to poczuję do ciebie...litość. Nawet jeśli zostnie z tobą to będzie cie zdradzał. Ja jestem ze swoja Panią 6 lat i nie mógłbym jej zdradzić bo ją kocham ponad wszystko. I wiem że ona nigdy by mi nie przebaczyła i dlatego sznuję ją jeszcze bardziej. Twój (a właścieie juz nie twój) facet ma cię gdzies a ty wchodzić chcez mu w tyłek bez mydła. Takie laski są żałosne.

acha, a twoje pojęcie miłosci nie jest zdrowe choć tak uważasz. Nic dziwnego że odszedł od ciebie do innej. pokochaj najpierw siebie a może ktoś pokocha cie prawdziwą miłością. I zacznij sie szanować dziewczyno, chyba że rola cierpiętnicy ci odpowiada :-0

Gość Marseille
marco polo - 100% racja !!!

Gość Wszyscy mężczyźni
myślą o zdradzie, i praktycznie każdy prędzej czy później się jej dopuści. I wszystkie drogie panie, które piszecie: nie warto, szanuj siebie i takie bzdety, po prostu nie wiecie, że jesteście robione w balona!!! Życie jest obrzydliwe, trzeba tylko nauczyć się kochać nie za bardzo! Można. Nie wiem, czy mój mnie zdradził. Nie chcę wiedzieć. Był kryzys. Domyślałam się. Postanowiłam zweryfikować nasze życie. Daję mu więcej czułości, okazuję ją, piszę erotyczne smsy. I jest po prostu odlotowo. Przeżywamy renesans, sex jest kosmiczny, pomysły bajeczne. Zawalczyłam i jest ok. Jestem dalej czujna, bo to tylko facet. Dziewczyny!!! Po prostu nie kochajcie za bardzo. Ja uczę się tego. Też nie wyobrażam sobie życia bez niego, jestem wierniejsza niż pies, ale staram się nie zatracić. Bo wtedy mniej boli. Pozdrawiam!

Gość trudne to i ciężkie
marco polo, dobra wypowiedź, może trafi do zainteresowanej

wypraszam sobie, nie wszyscy zdradzają :-0 To marny pogląd który ma tłumaczyć facetów, a ja jestem jego przeciwnikiem. A że myślą...zapewne tak samo jak i kobiety. NIkt tu nie jest lepszy. Ale od myśli do czynów długa droga. W zwiazku dwojga ludzi każdy musi sie starc tak samo. Jeśli jedna strona zupełnie odpuszcza to czasem nie ma czego ratować choćby nie wiem co!!!!!!!!

Gość 1111asia
nikt i nie pomoże??

Gość Jesienna slota
Ja wlasciwie nie wiem jakiej Ty pomocy oczekujesz??? Przeczytaj co ludzie pisza i gleboko sie nad tym zastanow!!!

Gość zmijka26
daj sobie z nims spokoj. ja spotykam sie z facetem ktory zdradzil zone, przyznal sie do tego a teraz robi to samo ze mna tylko juz jej tego nie mowi. wiem ze jestem podla ale kocham go i zgadzam sie na to zeby mieszkal z nia a do mnie przyjezdzal na super sex a poza tym to ja jestem jego przykaciolka i to mi wszystko mowi a nie zonie. jak raz zdradzi to zrobi to i 2 i 3 i100. olej go

Gość gość
moje zycie runelo pol roku temu. nie miałam sily by dalej zyc. pierwszy raz milosc dzieki ktorej zycie mialo kolory a potem smutek zal i serce które krwawiło. Zaczęłam szukać sposobów na to by go odzyskać. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Pomyślałam, ze co mi zależy, zamówie rytuał, a nóż się uda odzyskać. Efekty przerosły moje oczekiwania. Po 3 tygodniach wrócił do mnie z płaczem Wybaczyłam jesteśmy teraz razem szczęśliwi.