Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111asia

jak rozkochac w sobie drugi raz faceta, pomocy !!!

Polecane posty

Gość Musisz byc cierpliwa
Chyba tak naprawde nikogo nie kochalyscie. prawdziwa milosc jest zdolna do wyrzeczen i przebaczenia. To nie jest takie proste powiedziec - spieprzaj.

Gość Nie...
Oczywiście, że uczucia są ważne, ale nie za wszelką cenę. Czy będziesz w stanie mu zaufać, pójść z nim do łóźka, wiedząc, że marzy o innej? Przecież zazdrosć Cię zeźre. Chcesz żyć do końca życia przeszukując mu kieszenie?

Gość 1111asia
przeciez to jest normalne ze jak sie z kims ktos spotyka to napoczatku zawsze jest zauroczenie. nie rozumiem jak miałabym nie walczyc o kogos kocham zkim było mi dobrze wiele lat

Gość Nie...
Może nie jest proste, ale to jedyne racjonalne wyjście. Nam jest to łatwiej stwierdzić, bo stoimy z boku, nie kieruja nami emocje tylko rozsądek.

Gość trudne to i ciężkie
ale jak Ci radzi wiekszość, odejdź, przeżyj to cierpienie i zapomnij. ZDRADZIŁ RAZ, ZDRADZI WIELE JESZCZE RAZY.

Gość Musisz byc cierpliwa
1111asia nie podejmuj pochopnej decyzji. Zycze powodzenia! I spadam. Nie chce mi sie juz czytac rad panienek swiecie przekonanych o uczciwosci swoich facetow :O

Gość trudne to i ciężkie
To prawda, nami kieruje rozsądek, autorką topiku uczucie,ale rozsądek jest najbardziej racjonalny w takiej sytuacji. Na marginesie - współczuję i rozumiem Twoje miotanie się. Trzymaj sie dzielnie.

Gość Nie...
Walczyć? W jaki sposób? Czy zgadzając się na jego wszystkie wybryki? Sytuacja wyglądałaby troche inaczej gdyby wyraził skruchę.

Gość Marseille
Musisz byc cierpliwa, a co ty wiesz ?? To w koncu on mnie zostawil a nie ja jego, chociaz tez bardzo chcialam ale nie potrafilam bo za bardzo go kochalam. A on teraz jest ze swoja pierwsza miloscia o ktorej ciagle marzyl .... Bylo bardzo ciezko, przeplakalam kilka miesiecy .. A teraz kiedy jestem w nowym zwiazku widze ze dobrze sie stalo, czas naprawde pomaga. A gdybym sie zwiazala z moim bylym, miala w koncu z nim dzieci, gdybysmy zabrneli za daleko w tym zwiazku to co by bylo ??

Gość 1111asia
ja nie pytałam czy odejsc czy zostac bo to wiem nie odejde bede wlaczyc. pytałam jak go rozkochac wsobie wiem ze dla was jest ciezko to zrozumiem ale kazdy ma inne zdanie i uszanujcie je. Ja prosiłam tylko o pomoc

Gość trudne to i ciężkie
asiu, jesteś rozgoryczona, to zrozumiałe Odczekaj więc cierpliwie, a za kilka dni, może tygodni,a nawet miesięcy spojrzysz na to wszystko inaczej, być może podobnie jak my, bo nigdy nie wiadomo co nas czeka jutro

Gość nie taki kulfon
NIe jestem panienką przekonaną co do swojego faceta na 100%:-0 ale nigdy przenigdy nie dałambym sie w ten sposób potraktować. Jesetm z kimś od dawna (10 lat) i nie wybrażam sobie, abym po zdradzie mojego partnera musiała o niego zabiegać. W ogóle nie wiem czy byłoby mnie stać na przebaczenie. Dokładanie tak, co to za życie gdy każdego dnia zastanawisz sie czy nie zdradza znowu. Ale jeśli już to właśnie on powinie cie błagać o przebaczenie i starac sie ciebie odzyskać

Gość Nie...
No cóz... to chociaż udawaj obrażoną. Zacznij gdzieś wychodzić, obudx w nim zazdrość. Tamta zawsze będzie w lepszej sytuacji choćby była 10 lat starsz, głupsza i brzydsza. Jej przewaga polega na tym, ze jest nowa, a faceci lubią nowości...

Gość nie taki kulfon
chyba ci sie nie uda, widać on się tobą znudział i szukał nowej fascynacji... Przede wszystkim jednak jak chcesz już sobie marnować życie (sorry ale uważam że facet nie jest wart aby dawać mu drugą szansę) TO NIE BĄDŹ NACHALNA bo ucieknie jeszcze szybciej.

Gość trudne to i ciężkie
chcesz go odzyskać, rozkochac od nowa? to już akt desperacji. Niech on zawalczy teraz o Ciebie,a wtedy...wtedy...być może...

żeby można było zacząć coś od nowa OBIE STRONY MUSZĄ tego chcieć. samotnie, walczyć się nie da. walka z wiatrakami jest skazana na niepowodzenie. czasami, ma się ochotę coś odbudować bo szkoda wspólnie spędzonych lat. nie można jednak pozwolić na to, żeby starała się tylko jedna strona bo ponosi się więcej strat niż zysków. przemyśl to dokładnie. pozdrawiam.

Gość nie taki kulfon
dokładnie, nawet najlepsze rady nic nie dawdzą. Jeśli on teraz nie zawalczy o ciebie to nic nie możesz zrobić...

Gość faceci z reguly wybieraja
stara, sprawdzona milosc. A co do twojego pytania o rozkochanie go w sobie, to podalas malo informacji o nim. Jakie ma upodobania, charakter itp. Kazdy jest inny i na kazdego inaczej nalezy wplynac.

Gość Marseille
Jesli juz jestes zdecydowana zostac, ok - rozumiem Cie calkowicie mimo wszystko. Wiesz najgorsze jest to, ze jak facet jest zauroczony w jakies innej lasce, to jemu sie wydaje ze ona jest taka cudowna - nie przebywa z nia tyle co z Toba wiec nie widzi jej wad, wydaje mu sie taka doskonala. Za to Twoja wady zwykla wydaja mu sie jeszcze wieksze. I w tym jest problem, czasami dopoki nie sprobuje z ta druga bedzie o tym myslal, co by bylo gdyby....

Gość 1111asia
jest młodym wesołym człowiekiem, jest troche zamkniety w sobie i zasem ma niskie zdanie o sobie. potrzebuje duzo ciepła i miłosci tak aprzytulanka z niego i bardzo nie lubi jak sie nim rzadzi

Gość natalia w
najlepiej...staraj sie o niego, zapewniaj o miłości, bądź na każde skinienie palca, rób prezenty, gotuj to co najlepiej lubi, spełniaj jego najbardziej perwersyjne zachcianki erotyczne, zafarbuj sie na blond jeśli jesteś szatynką, zrób sobie nowe cycki, pozwól sie zdradzać...a on i tak cie kopnie bo już cię nie kocha a ty jesteś żałosna!!!! Nie szanujesz siebie więc co sie dziwić...poszukał kogoś kto sie ceni. Faceci uwielbiają znające swoją wartość kobiety

Gość natalia w
taka przytulanka...hahahah To niech go dalej wszystkie przytulają...a ty mu przebaczaj i walcz o niego :-0

Masz przewage nad ta druga. Znasz go lepiej. Badz mila, czula, nie nawracaj w kolko do wiadomego tematu. Rozmawiaj z nim o wszystkim, o domowych sprawach, ale nie obciazaj go klopotami dnia codziennego. Wiesz cos konkretnego o tamtej?

Gość trudne to i ciężkie
natalia w, dość okrutne to,co napisałaś, ale zgadzam się z Tobą

i jeszcze jedno: odbudowywanie związku, to żmudna praca, trwająca nieraz lata. bo przecież zaufanie do drugiej osoby zostało podeptane. nie wystarczy zapewnić po zdradzie partnera, że \"już nigdy więcej\" bo to czcze słowa. a chodzenie \"na skróty\" \"bo go kocham\" też nic nie daje. pozostaje praca obu stron nad harmonią w związku, trudna, mozolna, wytrwała. czasem się udaje, ale najczęściej tej ciężkiej próby któremuś z partnerów nie chce się przechodzić bo przecież można sięgnąć po coś nowego, co mile pogłaszcze czyjeś ego. pozdrawiam 🖐️

Gość 1111asia
ona jest bardzo młoda 20 lat i ładna i mysle ze po prostu szuka zabawy

Byc moze jest tak jak piszesz, ze on szuka zabawy i oderwania sie od codziennosci. Wiek tu raczej nie ma znaczenia. Przeciez ty tez jestes mloda.

Gość 1111asia
jak czytam niektóre wasze wypowiedzi to wydaje mi sie ze zdna z was nigdy nie kochała tak naprawde na dobre i na złe

Gość trudne to i ciężkie
kochamy na dobre i na złe, ale też zachowujemy godność,honor, co nie oznacza naszego cierpienia, tak jak teraz Ty cierpisz

kochać \"na dobre i złe\" można, a czasem nawet trzeba lecz nie za wszelką ceną. w Twoim wypadku, Ty chcesz robić za dużo dla tego związku łącznie z pośpiesznym wybaczaniem, natychmiastowym \"rozkochaniem drugi raz faceta\", nie dając mu szans na zastanowienie się nad jego czynem. to mi wygląda na masochizm z dużą dawką uległości. ale, czy to nazywa się miłość ?