Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

pożarłam się dzis z babcią!

Polecane posty

Gość bylas wilkiem
przebranym za czerwonego kapturka

Gość jak jej
targala to raczej byla czaerwonym kapturkiem..

Gość bylas wilkiem
przeciez pisze ze pozarla babcie

Gość jak jej
ale ponizej napisala ze targala!

Gość bylas wilkiem
juz masz problem z glowy

skoro tak sobie tu zartujecie to moze wypowiedzcie sie w koncu na temat!powiedzcie jakie sa albo byly wasze babcie?

Gość bylas wilkiem
gdzie?? napisala ze wygarnela nie targala

Gość bylas wilkiem
babcie sa takie jaka ty bedziesz

Gość bylas wilkiem
jak dozyjesz-chyba ze cie wnuczka pozre

Gość bylas wilkiem
a o co konkrektnie sie hmmm pozarlyscie??

Gość jak jej
nie moge sie skupic na czytaniu :D za bardzo jestem rozbiegana :O

Gość bylas wilkiem
skoro biegasz znaczy ze uciekasz przed wnuczka

Gość kolorowe kredki
moje są calkiem spoko, mają swoje jakies dziwne fanaberie, ale da sie przezyc :) a co z Twoją nie tak?

zapewne kazdy z was nei lubi jak sie komus cos zarzuca z gory cos co tak naprawde nie jest prawda cos czego nie zrobiliscie.I wlasnie kazdy sie broni wiec i ja sie bronie tym bardziej ze ona mnie prowokuje.Nigdy nei bylam chamska ale dzis juz nie wytrzymalam to za zlosliwosci jakie od niej zawsze dostawalam.

Gość bylas wilkiem
pewnie ma takie fanaberie

Gość bylas wilkiem
poza tym w pewnym wieku mysl juz nie tak jasna jak w mlodosci trzeba to zrozumiec i z miloscia przyjac starzejaca sie babcie taka jaka jest

od kiedy pamietam siała inrtyge miedzy moimi rodzicami wpier***** sie w małżenstwo w wychowanie dzieci mnie i mojego brata.A tak placze ze zdrowia nie ma a kiedy bym do niej nie zadzwonila nigdy nie ma jej w domu tylko u kolezanki na imprezie.No co za kawal k****

Gość bylas wilkiem
sprawy miedzy rodzicami a babcia nie powinny cie interesowac tobie pewnie okazywala milosc tyle ze teraz w zlosci tak gadasz

byłas wilkiem ale moja babacian wet jak miala 50 lat nawet w mlodosci kazdy z rodziny mi to powie ona zawsze wzbudzala litoscw ludziach zeby sie nad nia litowali ona byla zawsze taka i to nei jest starosc tylko genetyczna zlosliwosc bo ja zawsze bylam do niej serdeczna pomimo ze ona czasami okazywala nieuzasadniona zlosc i bezczelnosc.A po czasie dziwnym trafem ona pierwsza wyciaga do mnei reke!Smiechu warte!

Gość bylas wilkiem
o ile mnie pamiec nie myli jakis czas temu poruszalas juz ten problem na forum zgadza sie?

nigdy nei byla do mnie serdeczna zawsze sie czepiala nie wiem za co.Nie miala kogo wiec sie czepiala jak mnie mnie to mamy to taty to brata kazdego nawet kolezanek.

Gość *Zawiłych Słów Meandry*
A moja jest strasznie wredna, oschła i skąpa. Swoim złem moglaby obdarowac całą planetę Ziemie . Na dodatek to wszystko z mojej babci przechodzi na moja mamę (jej córkę). Jak proszę mamę o coś, nie wiem, np. o kasę na buty, to jak babcia wkroczy do akcji to o butach moge tylko marzyć. Czuje sie w domu jak obca osoba. Przeciez rodzina utrzymuje swoje dzieci i pomaga im, dopóki nie zaczną sami na siebie zarabiać. Taki przykład: moja mama nosi okulary, ma ich chyba z 4 pary, a to, że mi okulary się zgubiły 5 lat temu to juz nie wazne. Powiedziałam jej, że wzrok będzie mi się przez to pogarszał, że potrzebuje te okulary, to mi odpowiedziała, że ona tez kiedys nie miała pieniędzy na okulary i tez przez to ma slaby wzrok . Nosz qrna na płacz mi się zbiera. Albo jak prosze się jej juz kilka lat, o aparat ortodontyczny... Jesus Christ... ciekawe czy choziaż opłaci mi studia?

Gość bylas wilkiem
no to sorki ale sama widzisz ze problem taki jak twoj jest dosc czesty pozostaje cierpliwie znosic babcie przeciez nie jestes z nia zwiazana do konca swojego zycia bo stoisz na jego progu a babcia przeciwnie...wkrotce sama zalozysz rodzine i dla ciebie problem zniknie a moze z pewnej odleglosci zobaczysz babcie w innym swietle?