Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Destiny_82

Dlaczego nie mam okresu???

Polecane posty

Gość Destiny_82

Witam i prosze o pomoc!!! Moze ktoras z was miała taki nieziemski przypadek jak ja ;-/ Otórz od ok8miesiecy nie biore tabletek anty,w czerwcy przeszlam operacje usuniecia guza tarczycy i przy okazji wycieli mi caly lewy płat tarczycy.Biore od operacji Eltroxin50 i jak do tej pory okres wachal mi sie gora 5 dni spoznienia.Przez jakis tydzien zapomnialam brac Eltroxin ale teraz juz staram sie regularnie.Ale okres spoznia mi sie juz ponad 2 tyg!!! Zrobilam 3 testy ciazowe i niby w ciazy nie jestem.Bylam u ginekologa,on stwierdzil ze to pewnie przez tarczyce i ze tych hormonów nie bralam tak jak powinnam okres mi sie spóznia no i stwierdzil ze mam zapalenia jajnika i mam brac butapirazol i polsepton na to przez 5 dni.Oprocz tego zapisal mi Orgametril na wywołanie okresu,ktory mialam brac przez 4 dni po 2tabl a piaty dzien 3.I ok2-3 dni po skonczeniu brania mialam dostac okres.Skonczylam we wtorek a okresu nie ma! :-( Co prawda mam straszne bóle brzucha podobne jak przy okresie ale nie ma go ;-( Zreszta te bóle byly rowniez 2 tyg temu ale nic z nich nie wyniklo i sie skonczyly a teraz znow je mam.Poza tym mam wrazenie ze w ciagu ostatnich dni tyje w oczach! ;-( Nie wiem co sie dzieje.A do gina mam termin za miesiac ;-( Cholerna służba zdrowia ;-( Jestem zalamana i prosze o odp czy spotkałyscie sie z takim przypadkiem kiedys. Z gory dziekuje.

Gość Destiny_82
I dodam jeszcze ze jestem potwornie rozdrazniona i wybucham zloscia i placzem doslownie z byle powodu.Nie poznaje sie komplentnie :-(

Gość nunu
w ciazy to nie jestes na pewno

Gość Destiny_82
Tez tak myslalam z poczatku i mam nadzieje ze tak jest ;-) Tylko pytanie co jest grane? ;-) Bo z drugiej strony to test przeciez moze sie mylic albo nie wykrywac bo za wczesnie. Sama nie wiem, chyba musze jeszcze poczekac ze 2 dni i moze sie wyjasni a jak nie to ide do tego gina i pewnie endokrynologa odwiedze.Mam nadzieje ze masz racje nunu ;-)

Gość Destiny_82
Dodam jeszcze ze z moim chlopakiem kochamy sie z prezerwatywa zawsze odkad nie biore tabletek i nigdy nie mielismy zadnej wpadki typu pekniecie gumki czy cos.Wiec to co sie ze mna dzieje napawa mnie mieszanymi uczuciami.Niby nie mozliwe ale... Wiem ze pewnie ten temat nie dotyczy zbyt wielu osob wiec stad to milczenie. :-(

Gość coś innego
Odpowiedź na twoje pytanie jest prosta- bo nie pijesz octu:-)