Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abay

jak opanowac samochod?

Polecane posty

Gość niuuuusia
???? :D opanuj wpierw swoje nerwy :D

Gość abay
Dobrze Ci mowic ale jestem strasznie tepa.

Gość niuuuusia
a chodzisz na jakiś kurs, czy już jesteś po ? ;)

Gość nie potrafisz sie zatrzymać
?

Gość z dnia na dzien chcesz sie
nauczyc?

Gość abay
Prawko juz mam tylko nie jezdzilam autem ponad 6 lat i teraz wogole nie umie!

wykup sobie jakieś godziny lub poproś kogoś znajomego z prawkiem żeby Cię troche podszkolił :)

Gość macho28
ja bym Cie podszkolił, no ale się nie znamy dwie koleżanki już wyszkoliłem, jeżdżą jak Hołowczyc, bez cienia przesady :)

Gość abay
Myslalam sama o kilku godzinach - znacie moze cene ile ? MOJ odpada bo - - - napewno dostal by zawalu

obecnie to chyba coś 35-40zł za godz.

Gość abay
co? 40 zł za godzinę :O ja za obciągnięcie biorę 25 :(

Gość abay
a ta dywersja to jakaś forma obciągnięcia?

Gość rw379
z Tego co wiem jazda samochodem to jak spacerek rowerem Rego nigdy sie nie zapomina To tak jak pierwszy pocałunek Ukochanej:)

Ja tylko dobre rady daje... Nigdy nie musialam opanowywac zadnego samochodu opancerzonego, czy tez nie... ;) Ale na filmach widzialam jak to sie robi :P

lesne mruczenie---> Ja jak zwykle z opoznionym refleksem zalapalam... Co za okropna aluzja!!! Ponowac na kobieta!! Lo matko! :P

Mam prawko :D Ale nawet jakbym nie miala to chyba nie powod by sie zalamywac ;) To raczej wilka radosc - mniej o jednna \"babe za kolkiem\" by bylo ;)

Jezdze :D Co nie przeszkadza mi od czasu do czasu poimprowizowac, w granicach rozsadu oczywiscie (zwlaszcza jak swiatla sie zepsuja na wielkim skrzyzowaniu w srodku miasta w godzinach szczytu :D )... Taaa... po imprezie :P Jesli na tej imprezie bylaby do picia wodka to nie ma sprawy ale jakby to byla piwna impreza to niech sobie mezczyzna znajdzie innego frajera, bo ja moge isc na piechote, a patrzec jak pija piwo nie bede :P

w sumie, mimo kruchych kosci mozesz mnie wziac na barana jak Ci sie nie chce jezdzic. 85 kg chyba dzwigniesz bez problemu, co? :P ile to Ci kazalem brzuszkow robic za jedno piwo, bo juz nie pamietam? :D

Wg ustawy (ale paragrafu nie pamietam :P ) kobieta moze dzwigac 25kg na krotkich dystansach! Jakkolwiek to slodki ciezar by nie byl :P 50 za 1 piwo! :D Robie wiecej, a piwa juz tak dawno nie pilam 😭 To niesprawiedliwe 😡

ale ta ustawa dotyczy raczej pracownic biedronek a nie nas :P zreszta ten paragraf sie nie liczy, bo to na pewno nie bedzie krotki dystans :D tylko wiesz, zeby nie bylo tak, ze pojdziez na impreze, walniesz kilka piwek, zrobisz brzuszki, po czym bedziesz miala takie zakwasy, ze sama nie bedziesz w stanie isc...;)

Blad!!! Biedronka wlasnie nie podlega tej ustawie. Dla pracownikow/pracownic Biedronki jest odrebna... 25kg to w jednej rece tachaja :O Jakbys kiedys robil brzuszki to bys wiedzial, ze zakwasy to sie ma dopiero na drugi dzien :P A poza tym jak sie robi codziennie to zakwasow nie ma ;) To sie nazywa wysysk plci pieknej 😭