Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abay

jak opanowac samochod?

Polecane posty

Gość Doctor_for_my_heart
usiądż na skrzyni biegów, zobaczysz jaka jazda:classic_cool:

hmm...to mowisz, ze robisz brzuszki codziennie? mam co raz wieksza ochote Cie powyzyskiwac...;) pamietam, jak bylem piekny i mlody rzeczywiscie zakwasy po brzuszkach byly dopiero na drugi dzien...ale to stare czasy :)

W dawnych dobrych czasach to miewalam nawet zakwasy na rekach, po przerzuceniu tony koksu :D Bo teraz juz mi sie az tak bardzo ciezarkami nie chce machac ;) Zreszta co za duzo to niezdrowo ;)

koksujesz sie, zeby miec lepsze wyniki w bieganiu? :( obiecaj, ze dla mnie rzucisz koks :) p.s. nie ma takiej opcji, zeby miec zakwasy na rekach. ja przynajmniej nie mialem nigdy. ;) cholera musze skraca swoje wypowiedzi, bo Ci za dlugo odopowiedz zajmuje :P

leśne i calamity wy może załóżcie sobie oddzielny temat a nie tak \"randkujecie\" na każdym po trochu :D ;) :P

leśne mruczenie---> Koksuje sie!!! To specjalne mieszanki sterydowe sa. Mam byc po nich lepsza, szybsza, bardziej wyrtrzymala... Rzuce to zaraz po tym jak bede w lapce trzymala moje 100zl :D Mialam zakwasy na rekach!! JAk Bozie kocham!! Skoro mialam, to sie da! PS. Prosze laskawie wziasc pod uwage, ze moj biedny staruszek ma 500hercow i 64 RAMy, i jak ma pouruchamiane inne programy to pod wieczor, po calym dniu ciezkiej pracy zwalnia i odpowiedz zajmuje mi coraz wiecej czasu :D mikifiki---> Ale nie podkabluj mnie u moderatorek 😭 :P

500 MHz jak juz ;) no ale ja slyszalem, ze po tych sterydach to sie piersi wklesle robia...:( dam Ci tez 100 zl, ale obiecaj ze juz nie bedziesz brac tego swinstwa :P cholera juz wieczor? a ja dalej w pidzamie...:O

dzielenia sie soba...? O_O LO matko!! To zabrzmialo jak z horroru wyjete. Mastertona czytalam kiedys - o Celestynach tam bylo ;)

Ja skroty myslowe wale, a Ty sie czepiasz :P Wklesle to sie robia od spalania kalorii, bo jakbys nie wiedzial to te dwie czesci ciala to prawie sam tluszcz jest :D Nie chodzi o to, zeby mi ktos dawal! Chce sama zdobyc :D Ale tego szajsu to juz i tak od wczoraj nie pije :P Hehehe... ja tez jestem w tym w czym spalam :D Z tym, ze ja pidzamy nie mam :P

To nie moja wina, ze zwykle spalanie tluszczu sie od gory zaczyna (i bynajmniej nie mam na mysli glowy :P ) 😭Kazdy chailby miec duzo na gorze, coby miec czym oddychac i malo na dole ;) A czy do spania to tylko pidzama sluzy? :P Za zimno jest na calkowity negliz. Spie w bokserkach (meskich ;) ) i koszulce :D I w to jestem teraz ubrana :D (ale kapalam sie!! :P )

no nie zalamuj, ale masz taka koronkowa czarna bielizne? hm? czy tez Ci trzeba kupic? :P hmm, tym meskim bokserkom tez sie musze przyjrzec kiedys...;) a z tym spalaniem, to wiem ze jakbys chciala, to bys spalala tylko na dole :P

co by - mialo byc ;) Nie mam czarnej koronkowej bielizny... Zreszta koronek nie lubie, gryza mnie ;) A bokserki fajne mam. Uwielbiam je. Kupilam ponad 10 lat temu, troche sa dziurawe ale jeszcze sie trzymaja ;) Ja bym chciala tak tylko na dole ;) Ale nie znam takich sztuczek :P

juz ja tam sprawie ze polubisz ;) przeciez nie wyrzucisz podarowanych do kosza,hm? kurcze, no jak 10 lat na Ciebie pasuja, to albo niezle trzymasz linie, albo niezle sciemnasz... :P moze kiedys...Ci pokaze...te sztuczki. jak bedziesz grzeczna oczywiscie ;)

Podarunkow nie wyrzuca sie do kosza!!! Zadnych. Ewentualnie lezalyby w szafie i sluzyly za eksponat :D To nie sa obcisle bokserki :P To takie falujace na wietrze sa ;) A grzeczna to ja zawsze jestem!! :D A poki co bede spalac gore tez :O Ale moze zostanie cos do ocalenia ;)

no do kosza nie, ale pewnie bys od razu pozyczyla kolezance (sorry, mam zle doswiadczenia) :O musze sie blizej przyjrzec tym falujacym bokserkom i to koniecznie ;) ocal cos, ocal koniecznie, zeby chociaz A bylo :D

O_O :O Kolezance??!! Bielizne? O_O :O I to jeszcze ta podarowana? O_O :O Eeeee... bielizna jest jak kasety wideo i piora - nie pozycza sie :P Mysle, ze moje bokserki nie wygladaja az tak efektownie by watre byly ogladania. Podejrzewam, ze juz lepiej prezentowalabym sie w tych czarnych koronkach ;) (dlaczego czarne...? wystarczy, ze mam prawie wszystko inne z praktycznych wzgledow czarne :O ) I wez nie strasz... Bo mnie na silikony nie stac 😭 :P

tak, ale bielizne mozna uprac, a tamtych rzeczy niekoniecznie. ;) no a biale chociaz? biale koronki masz? :( i dlaczego z praktycznych wzgledow masz czarne? wybierasz sie na tamten swiat, czy jak? :O fundne Ci te silikony...moze...;)

Ja nawet swoich bokserek bym nie pozyczyla, co dopiero inna bielizne ;) Zadnych koronek nie mam - juz mowilam - gryza mnie ;) Na tamten swiat to kazdy sie wybiera. Ale jak bede wygladac w trumnie to juz niech sie inni martwia :P Praktyczne wzgledy to ja plamy mialam na mysli... niespieralne ;) Silikony to w akcie desperacji, poki co wole zachowac naturalne :P

dobra mloda, bo zycie mi ucieka przed kompem, ide poogladac TV. zartowalem ;) o tych koronkach to bym chetnie via gg pogadal, mojego maila znasz. :) na razie musze spadac, sniadanie zjesc ;) pa 👄

A do dobry pomysl jest z tym TV, bo ja wlasnie namierzylam Ani Mru Mru :D No wiesz! O_O Ja to w bokserkach siedze od kiedy sie obudzilam ale sniadanie to juz jadlam :P NAwet 2 ;) Smacznego!! :D

Jak się zaczęło klatach , tpo przestałam czytać:P a z czystej złosliwości podkabluje na smietnik :P:P żartowałam:) a wracając do tematu - ze wstydem przyznaje , że nie mam prawka , a co gorsza , po wieeeelu wyjeżdżonych godzinach nijak to panowanie nad samochodem mi nie wychodzi. Czy nadejdzie taiki dzien , że doznam oplśnienia , przełamie leki zaczn jeździc? W dodatku samochód mam i płace niemałe raty funduszowi leasingowemu , a jeździ tylko wspólnik😭 ten brak prawka to mój najwiekszy kompleks , gorszy nawet , nioż brak biustu.

Arava---> Ja Cie znam! TY dobra kobieta jestes :D Nie zlosliwa :P Ja tam nie mam zadnych kompleksow ;) I szczerze mowiac to ja juz zapomnialam co bylo pierwotnym tematem topiku :D lesne mruczenie---> JAk zwykle z opoznionym relfekrem zalapalam Twoja niemoralna propozycje [rumieni sie ze wstydu] Ja wkleje swoj @ tam gdzie powinien byc, bo staroswiecka jestem i nigdy nie robie pierwszego kroku :D