Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Znerwicowana istota

Myślicie,że człowiek jest w stanie zmienić się nie do poznania??

Polecane posty

Potrzebę akceptacji i miłości. Takiej o jakiej mówił Jezus. A może i innej? Kto to wie jaki małpiszon we mnie siedzi? ;)

Kadrandukan- być może ale to ze interesujesz się innymi to dziś mało spotykane- ale bardzo cenne:) Moze za mało spotykam takich ludzi jak Ty i stad moje problemy?!:o

Lubię ciebie. Jesteśmy podobni. To chyba to. Tworzymy grupę przez nasze podobieństwo. Też jestem zmienny.

Potrzebuję też miłości i akceptacji. To też. Definitywnie. Twoje uśmieszki zastępują mi twoją uśmiechniętą twarz. :)

Kadrandukan- też jestes fajny:) Byłam teraz z psem na dworze i tak jak RPG zaleca - pograłam troche inną osobke niż jestem:) Dziwie się, ze taki jak Ty nie kocha lub nie jest kochany...Tacy ludzie jak Ty nie często się zdażają:o 🖐️

Gość rumiany Boluś
czy zmienic sie do Poznania tego nie wiem , ale wiem , ze jak chce to moze daleko w zyciu zajśc , moze nawet do Wroclawia.

Gość rw379
to zalerzy wyłacznie od Niego samego Nie można zmuszać drugiego by sie zmienił Bo to tylko pogarsza Jego zachowanie szanse na poprawę sa podzielone czyli pół na pół:)