Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

hehe, wlasnie kolega zaproponowal,zebysmy ruszyli do krakowa moim crazy froggiem czyli autkiem hehe No to moze grzybki z ranca a potem kawka na rynku krakowa.. hmm tylko tzreb a sie bedzie przebierac.. heheheh Moniunia, ja tez przepadam za jablecznikiem.. makowcem tez;-)) w ogole slodyczami.. mmm.to jest radosc zycia;-)) rowerek dzis bedzie,wiec jakies odpokutowanie tez hehehehe

oj dopadla mnie ta praca ba koniec dnia ale jakos z nia walcze i od czasu do czasu skrobne cosik. a ty monisia tak z tymi zdjeciami podgadujesz a my nie may twoich? ani domku ani ciebie? moze sie dogadamy i przez weekend sie wymienimy ? napiszcie co o tym sadzicie? (ale jak wszyscy to wwszyscy hihi) ciesze sie ze nie bedziesz sie bala cyryla hehehehe :)

a ja konsultowalem sie z zonak - zeby jej przykrosci nie zrobic hihihi - przciez nic zlego nie robie - ale lepiej zapytac bo mozna po glowie dostac- a moze zaprosze ja tu do nas kiedys hehehe ciekawe co ona na to : ale jak przyjdzie to mowcie ze ja tylko rozmawialem i ze mily jestem i piekny i ze wogole same mile rzeczy mowie hehehehehhe p.s. teraz to juz na 100% lece do domu dobrze ze weekend zaczne takim milym akcentem bo na kafe........... do poniedzialku .... czekam na wiadomosci jak decyzja papapapapaaaaa

Karol, no to cie lubie - zonka rzecz swieta;-)) zapros ja do nas kiedys;-)) jasne, powiekszy sie rodzinka.. kafejkowa hihihi Co Ty Moniunia na to??? a ja sie uczepilam tej koncepcji wypadu na grzyby mmmmm tylko nie wiem gdzie... poki co pije kawe i szykuje sie na rower zycze wam udanego weekendu buzka buzka

Moi drodzy:) jestem jak najbardziej za wymiana zdjec:) nawet sama mialam to zaproponowac:) a cio do drugiej połowki... to czasem zazdrosnik sie ujawnia:) ale mysle ze nie w tym wypadku:):):):):) dzis siedze w pracy do 20:/ ale potem moze jakies disco wiec sobie odbije:) wczoraj w szkole mialysmy szkolenie z zabiegow na cialo takiej znanej firmy... ale wiecie jakie szuuperrr:) wykonywane zgodnie z filozofia wschodu:):):):) czekam na Was:)

Gość calkiem-półsłodka-
masakra, zaczely sie obowiazki;-))) jestem wykonczona,jak to pcozatek tygodnia.. nie dajmy umrzec LOZY NALESNIKOWEJ!!!

juz jestem kolezanki :) nie bylo mnie wczoraj w pracy wiec tesknilem za wami caly dzien , ale poniewaz pracowalem caly weekend to przynajmkniej (urodzinowy) poniedzialek postanowilem sobie zrobic wolny- i wstawilem wanne na miejsce podlaczylem (rawie cala hihi) i teraz (a konkretnie jutro ) zaczynam montowac obudowe z przodu :):) a i japomnialbym jeszcze ze [pomalowalem z moja zonka kuchnie hihi - meble maja byc we czwartek (podobno :) ) wiec dzionek minal pracowice. ale dziaiaj jestem juz z lozaa nalesnikowa buziaczki i pozdrowka:)

Kochana Lozo naleśnikowa:) Witam Was bardz bardzo serdecznie i ciepło:) Przepraszam że tak mało bywam ale jak juz wczesniej mowiłam zmienił mi sie charakter pracy troszku wiec mniej jestem na necie:/ niestety:/ ale czwartek i piattek jestem od 13 do 17 wiec mam nadzieje ze poklachamy:) a tak poza tym to u mnie wszystko ok:) remont postepuje:) a meble juz prawie wybrane:) mam nadziej ze u Was rowniez wszystko dobrze:) nio iiiiii WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOOO KAROLU:) wiele miłości:) ii ciepła:) cmok cmok:* a co ze zdjeciami?? wymieniamy sie??

Gość calkiem-półsłodka-
KAROL!!! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!! NAJSLODSZE!! NAJCIEPLEJSZE!!! NAJBARDZIEJ PRZYTULNE!!! CZYLI POCIECHY Z PRZYSZLEGO POTMKA I CALEGO MOZRA MILOSCI;-)) WIECIE CO? A MOZE WYMIENIMY SIE GG/ BO NA TYM TOPIKU JESTESMY TYLKO WE WE TROJKE... MAILE TEZ MAMY.. CO WY NA TO, BO JAK WIDAC Z OSTATNICH DNI,STARCZA NAM CZASU TYLKO NA PRZYWITANIE;-))

bardzo ale to bardzo dziekuje za zyczonaka - ach czlowiek stary juz jest :( ale za to doswiadczony. ja baedzo chetnie wymienie sie z wami gg - jezeli jestescie na tak to moze na miala sobie wyslemy? czekam na decyzje - przesylam buziaczki pozdr :)

:) Ja również jestem za wymiana gg:):):):) psłam Wam numer na maila:) i proze sie odezzwac Slonka:) cmok cmok

Gość całkiem-połsłodka
kto nas jeszcze pamieta???

Gość iustitia999
Ja też jestem wrocławianką więc jak coś to podłączam się do akcji :) Nie chcę się zbyt angażować na początku ale miło spędzać czas, bez żadnego seksu... Po prostu chcę poznać kogoś miłego...

Gość całkiem-połsłodka
no ja cie... jaki sex,kobieto, ??? to klub przyjaciol a nie orgia!!!!

Gość iustitia999
i o to mi chodzi, ale wolę od razu powiedzieć, czytając inne wątki na tym forum :)

Gość tolekwro
Ja tez jestem z wro! Witam serdecznie wszystkich.