Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

polslodka jak poprawic (gramatycznie ta stopke) soc mi tu dziwnie brzmi? pomozesz? p.s wiem gdzie jest kuraszkow - bywam tam czasmi rowerem - fajnie bo cicho i sppokojnie:)

Witam Śłonka moje ukochane:) Dotarłam w koncu....:) nie umiałam sie wygramolic z łóżka:/ hihihihi tak to jest jak sie ksiazki do nocy czyta i balsamuje:):):):) Cio do humoresuu mojego to jest całkiem calkiem:) ale za duze sniadanie zjadłam i tak jakos mi ciazy:/ :):) Słodak a Ty juz wróciłasss:):):)?? ciesze sie niezmiernie:) ja juz sie zamartwiałam ze Ty nam na jakies 3 tyg. wybyłas a ty jedyne trzy dni zielonejj... bo wiesz u nas zielona szkola to 3tyg. nad morzem wiec dlatego tak jakos mie sie skojarzyło:) dobrze ze juz jestes:) A z tym weekendem to Ci really zazdroszcze:)i gratuluje organizacji:) Karolu a Ty juz uciekłes z tego Opolaa!!?? nio to szybko to załatwiles!!??:) ładnie ładnie:) dzisiaj konwersuje z Wami wirtualniee do 14:)mam na 16 szkole:/ uuuu nie chce mi sie jakos.... cmok

witaj moniunia, na poczatek przekazuje serdeczne pozdrowienia od polslodkiej - tak jak obiecalem :) a co to za szkole kolezanka robi? jezeli mozna wiedziec? w opolu bylem az za dlugo - jakas konferencje czy cos tam przygotowywalem w teatrze na ul. teatralnej- nie wiem konkretnie co to bylo -ale na pewno za dlugo!!

Nio dziekuję serdecznie za pozdrowionka:) A powiedz mi czego ta Twoja konferencja dotyczyła?? czyli mowisz ze nudnoo?? hmmn nio to nie za dobrze...:/ ale na szczescie juz wrociłes..:)i nie musisz sie przejmowac jakas tam konferencja...:) a ja wciaz uczeszczam do szkoly dla kosmetyczek:) jeszcze mi rok został:) ale juz sobie w tym zawodzie pracujeee powolutku:) tak mi sie jakos udalo:)

a to bardzo dobrze- doswiadczenie sobie zdobywasz- chwali sie chwali- potem bedziesz njalepsza hehe a wracajac do twojego balsamowania- to czy ty w ciazy jestes? (tak pytam bo ja jestem na tym etapie- moja malzonak non stoper cos w siebie wciera - a to oliwki a to jakies balsamy?) masakra - ale mowi ze musi bo nie chce rozstepow :)

achhh dziekuje dziekuje:) nio w ciazy nie jestem (chyba hihiihihihi) wiesz jestrem kosmetyczka i to juz zboczenie zawodowe!!!:)po prostu wiem jakie efekty daje systematyczna pielegnacja ciala wiec o nie dbam:) a cio do żony i ciazyy:) długo jestes juz zonaty??:) i babika bedziesz miał:)jak pieknie:) gartuluje:) to pierwsze dziecko?

dziekuje :) no pewnie ze pierwsze hihi ja przeciez taki mlody jestem , po slubie jestemy 1,5 roku a porod w listopadzie hihi- chodzimy do szkoly rodzenia :) widze ze te mikstury to rzeczywiscie zboczenie kobiet :) ale co tam przeciez to dla nas mezczyzn hehehe p.s. co sadzisz o imieniu cyryl? (bardzo malo osob ze znajomych mnie popiera? czemu? czy to zle imie?

ojjj ni ja wcale nie kwestionuje tego ze nie jestes młody:):):) po prostu zapytałam czy pierwsze:) co do mazidełekk to ja Ci zaraz dam!!! dla mezczyzn powiadasz...:P:P:P:P dla samych siebie a nie dla mezczyzna:):):):): hihihihihihi Imię Cyryl jak dla mnie bardzo interesujace:) bo ama chcialabym kiedys swoim dzieciom nadac jakies imiona inne niz wiekszoc dziec posiada:) a wiecie juz ze to bedzie chlopczyk?? nio to pieknie:) pewnie sie cieszysz:) hihihi nio i jeszcze jednoo!! mowisz ze w listopadze porod.. ja jestem z 26listopada:) wiec prosze go przetrzymac w brzuszku zony do tego czasu:):)))):):) hihihi

o kurcze to ty skorpion jesteś tak jak moja zonka hihi- nie do wytrzymania :) (zartuje oczywiscie) no bardzo sie ciesze ze nie odrzucilas mojego pomyslu na imie - dopisze cie do listy niewielu osob ktore sa za mna !! \"dla samej siebie?\" hahahahhaa dobre ahhaah a co byscie robily bez nas hahaha! :):):):):):):):):):):):):):):)

Karollll oj zaraz Ci boksneee zobaczysz!!!!!:P bez Was byłybysmyyy... spokojniejsze, bardziej opanowane, mniej rozanielone, nie byjajace w chmurach nio i w ogole...:) ale... dobrze ze jestescie:) ja jestem strzelcemm:) ale tez nie do wytrzymania!!:Pogolnie goracty temperament i wiele energiii!!! za wiele czasem:) wiec dlatedo cwize joge:) dla wyciszenia:) hihihihihi

boksne hihihi ok dobrze ze sie przyznalas ze przy nas jestescie rozanielone hihi joga dla uspokojenia rozkolatanych nerwow - chyba sie skusze ? ale umiem tylko na glowie stac- czy to wystarczy a i jeszcze kwiat lotosu :):):) na silowni jest lepiej :):):) ale mozemy isc na kompromis- rower jest ok!? boksne hihihi fajne slowo boksne hi

hiihi nie smiej sie z moich neologizmow:) nio wiesz ja tez gadalam ze sistkowka lepsza od jogi dopoki nie pochodzilam z poł roku:) wiesz to powinno byc tak ze i joga i silownia!! bo to sporty całkiem z innej beczki:) a stanie na głowie i kwiat lotosu to juz na pewno wystarcza:):):):)ale jak pocwiczysz z rok to juz takie ciosik bedziesz robił http://www.yogaexpo.com/program/results-SanFrancisco.shtml/images/Tiger%20Scorpion%20Asana.jpg hihihi:) (mam nadzieje ze uda Ci sie zobaczyc ten obrazzek:)

ojjojjjjooooo jeszcze mi brakuje a brakuje:) wiec nie masz cio doła łapac:) hihihihihihihihihi to sa moje wiesz takie male marzenia do osiagniecia:)

ojjj zdjęcie rewelka:) nio ja mysle ze w młodym wieku to jakies 2 lata praktyki pozwola wykonac ta asane:)

OMGGGGGGg:/ wrrrr okropne!!! tylko błaqgam Cie nie mów m ze Tobie sie to pdoba!!!!!!!!!!!! jak dla mnie okropienstwo!!:/

hihihi dla mnie to troche przesada - ja preferuje bardziej naturalne metody - bez odzywek itp wiec na pewno nie bede tak wygladal hihi po prostu troche sportu i juz. ale fajnie jest jak nie masz problemow z noszeniem zony na rekach (nawet w ciazy) :):):):) a wiesz ile on czasu musial poswiecic zeby tak wygladac i ilu rzezy musial sobie odmowic (jedzenia piwa NALESNIKOW itp) :):):):)) a nie mowilem ci ze jedzenie to moje kolejne hobby :)(szczegolnie nalesniczki)

Oj Panoczku bez portków:) ciesze sie bardzooo ze dbasz o ciolo i nosisz zonke na rekach(naet w ciazy:)). a cio do tego ze ten kolo ma tyle wyzeczen to doskonale sobie zdaje z tego sprawe:) az mi go zalll powaznie;/ jak to mozna tak sie dobrowolnie skazywac na nie jedzenie nalesnickow hihihih:) a powiedz mi czym sie zonka zajmuje:) i w ogol to jak sie poznaliscie:)

Gość hihihihihihih

Gość cio cio cio

hmmm widze ze ktos mi tutaj burzy....:) nio ale mniejesza oo:) ja juz sie bede powolutku zbierac:) wiec zycze miłego popołudnia:) cmok cmok nio i do \"zobaczonaka\"jutro:)

och jak sie poznalismy to bardzo dluga historia moze kiedys ci na maila podesle. a czym sie zonka zajmuje? skonczyla akademie medyczna- farmacje i teraz siedzi w aptece - praca malo rozwojowa - co strasznie ja boli- bo to ambitna dziewczyna ale kasa jest nienajgorsza :) (dowiadywalismy sie o studia doktoranckie dla niej ale niestety uczelnia nie pokazala sie z najlepszej strony i trzeba gruba kase wyrzucic- a ze my n adorobku to jej nie mamy hhihihi wiec smuci sie dziewczyna :( no i co poza tym moge powiedzec ze jestesmy zadowoleni i wmaiare dobrze sie dobralismy (dziwne ze dwie osoby \"wpadly sobie w oko\" z dwoch roznych krancow polski wroclaw i malopolska - goralka hihi) a moze teraz ty opowiesz o swoich podbojach mlosnych (ile serc zlamalas? ) , masz kandydata? jakie plany na przyszlosc kiedy bedziesz matka i zona

Gość calkiem-półsłodka-
nioo i sobie psozli... a ja dopiero mam dostep do kompa.. elektrycy u mnie grasuja.. robia zwarcia hihi ale duzo sie o was dowiedzialam heheeheheh pozdrowka wiec i do jutra