Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

czyli mnie... Czytam formum przy porannej kawie od kilku dni i dochodze do wniosku,ze naprawde -oprocz normalnego % oszolomow- gromadzi swietne,otwarte, myslace osoby. Do takich sie rowniez smiem zaliczac.. Wiec mzoe ja wysune propzycje poznania mnie?

Gość bujaj wory spoconych bawołów
:classic_cool:

Gość małe schizo
to sie dołączam:) wow,ile tu wrocławianek:) ja mam 25

Gość Ble...
Skad wiesz, ze jestes sympatyczna? :P

male schizo,wlasnie Cie zapytalam na twym topiku o wiek;-)) no to juz wiem;-))) a skad wiem,ze jestem sympatyczna?? przypuscmy,ze to wynik badan statystycznych wypadkowa opinii ponad setki osob;-) no i wlasniej naturalnie tez;-))) buziaki dla Wroclawia

Gość ja tez wroc
stare miasto,:)

Gość małe schizo
też jestem sympatyczna:D no ba,nawet bardzo:D

Gość małe schizo
ja spadam na jakieś dwie godzinki,mam nadzieje że toipik nie padnie:)

i o to chodzi;-)) zreszta jest co robic w naszym miescie.. a co do facetow... jestem po 30,wiec troszke inaczej patrze na ludzi. Nie liczy sie uroda,ktora w tym wieku troche juz wiednie,ale rozmowy, gesty, zdolnosc do podejmowania decyzji,odrobina szalenstwa... takich facetow wlasnie poznaje ;-) I dlatego sadze,ze w naszym miescie nie ejst az tak beznadziejnie jak np. w warszawie.

Gość małe schizo
póki co to sie zgłaszam,miałam film oglądać,ale mój zapał jakoś prysł:O mhh no więc o facetach,ja mam wrażenie że spotykam są zawsze "nie tacy" chyba nie mam specjalnych wymogów, musi być zaradny i przede wszystkim poczucie humoru reszta wyjdzie w praniu,ale póki co coś nie moge spotkać takiego:o środowisko bywa różne,ale ostatnio z różnych względów rzadziej wychodze z domu:O,wiem źle robie:(ale chyba zaczynam sie zamykać na ludzi)lipa generalnie...:o

Gość małe schizo
*miało być-że mam wrażenie że spotykam tych co są "nie tacy" wogóle zdanie bez sensu,ale co tam;)

powiem Ci tak... ja nie okazuje,ze chce poznac.. trzymam glowe wysoko... Pozwalam o siebie dbac, poznawac sie, zaskakiwac,ale przede wszystkim jestem soba.. z odrobina ironii i kokieterii.Piekielnie na nich dziala...

Gość małe schizo
heh,też jestem tego typu osobą:)troche kokieteri,ironii i nutka cynizmu:)(chyba wrodzonego;) ) ale co z tego jak spotymam samych drętwych,albo zbyt macho,albo wogóle bez poczucia humoru(dramat):(

Gość małe schizo
heh,obie jesteśmy zakręcone;) mnie też tacy nie kręcą:O

hehe tylko ja mam dyche wiecej.. czas na rodzine, ktorej pragne..Moja mmama zalamuje rece,bo czasem natrafia na takiego mojego kolege i wkurza sie,ze ja cos wymyslam,a facet chetny no ale czy o to chodzi??? zeby byc \"z kims\"

Gość małe schizo
półsłodka>u mnie jest,mama,ojciec i większość znajomych....:O też nie mam absoltnie być z kimś tylko dlatego żeby być, i nie być samej, no coż jak spotkam kogoś Takiego,to napewno z Nim będe, ale nie zamierzam iść na pół środki... Calamity Jane >a tam gadasz....... ps.witamy w gronie samotnych wrocławianek:)

Gość małe schizo
no skromność to przede wszystkim;) ja bywam czasem nieśmiała:O, i dlatego nie znosze nieśmiałych facetów

male schizo---> Ooooops... to dla samotnych jest? ;) Bo samotna to ja nie jestem ;) polslodka---> Dlatego, ze jestes niesmiala to powinnas sie wykazac empatia i zrozumiec niesmialych mezczyzn :P

Jane--- hih spoko spoko;-) ja sie przynajmniej domyslilam;-))) gdzie ktos napisal / a przynajmniej ja jako zalozycielka nie/ ze to topik dla samotnych? a gadamy sobie na luzie;-) W sumie miasto mialo byc punktem zaczepienia ,ale ciesze sie,ze horyzont sie rozszerza;-)