Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

Gość Ja jestem ze Świdnicy
A nie szkodzi katowice ładne miasto moze znajdzie sie jakis górnoślązak:D Życie w takiej aglomeracji musi być ciekawe heh

ahahah moze i jest ale ja o tym nic nie wiem bo meszkam w okolicach katowic:) i na szczescie na wsi:) ale bardzo chetnie porozmawiam:) wiec witamy na naszym forum:)

witamy nowego goscia- prosze kilka slow o sobie moniusia hihi to widze ze pracowice spedzasz czas (j ado sniadanka mam jeszcze 45 min) a tobie zycze smacznego :) romantyczna kolacja no prosze- moze i j apojde za ciosem i zaprosze zonke na cos podobnego - dawno nie bylismy na romantycznej kolacji - dzieki za pomysla :) moze polacze to z samotnoscia w sieci - ale to szkoda bo to na dwa weekendy moznaby rozlozyc :)

Oj Karolu nio koniecznie:) zapros ja na kolacje:)a bedzie przeeeeeszczesliwa:) a sniadanko to chyba Twoje 2 co?? mam nadzieje ze 1 to tak pozno chociaz Ty nie jadasz...:P:)bo ja nistety dopiero 1:/ koniecznie prosmy nowego goscia o przedstawienie sie;)

oczywiscie ze to moje drugie sniadanko - juz czuje ssanie - ale chcie sie przyzwyczaic do systematycznego jedzenia- pierwsze sniadanko bylo o 6,15 hih:) podziwiam kobiety - pierwsze sniadanie o 11,30 - moje kolezanki na obiad jedza maly jogurt? (i podobno im wystarcza) :) no i co z tym/a nowym/a forumowiczem/ka? zawstydzony/na czy jak? hihi

Gość Ja jestem ze Świdnicy
Czuje sie taki wyrózniony i w ogole cala uwaga teraz sie skupila na mnie:P tak wiec wasz nowy gość ma na imie Marek..Forum kobiece wiec czemu tu są faceci hehe

nio jak to czemuuu??? bo dobrze im sie gada z kobietami;) a cio do sniadania to po prostu nie umiałam sie wygramolic z łożka, wiec czasu na sniadanie w domku zabrakło:/ a wcale nie jadam tam mało:] hihihiihihihihiihih

dlaczego na forum dla kobiet ? bo casem mozna sie na niezle nalesniczki zalapac? hihi poczekaj az przyjdzie polslodka ona zawsze o jakis pychotkach opowiada :) a czym sie zajmujesz i ile masz lat? pewnie siedzisz w pracy jak my wszyscy ciezko tyramy hehehe:)

hhhmmmmmmm no nie wiem jak rozumiec to milczenie? :) moze sie wystraszyl ze my tak od razu tak prywatnie o nalesnikach a moze on nie lubi hihihi ide cos zjesc.......i... zaraz bede moze beze mnie sie dogadacie z markiem lepiej :)

hihihihihi mówisz ze sie wystraszył:) nio to bedziemy hahahahaha:) Marku a hahahaha Ci odpowiada? A Tobie Karolu smacznego:)(:):):):):)(:)

Widze za jakies zajecie sie pojawilo): nio to ja sie juz powoli pozegnam:) mam teraz 2 h kursu komputerowego:) a potem jade do tego nieszczesnego dentydty..:) papa

no zajecie juz sie skonczylo hihi:) jak bedziesz na tym kursie to czekam na jakies wiadomosci :) czy obsluga kafe juz byla? a w sprawei tych czarownic to ja wiem ze dziewczyny uroki potrafia rzucac :):):):) (szczegolnie te z lozy nalesnikowej) :) p.s. a w sprawie dentysty: nie mozesz jakiegos czaru rzucic na siebie np ochrona przed bolem czy cos w ten desen? a moze zwukle leczenie wystaczy i zabek wroci do normy :)

witaj Lozo nalesnikowa ja dopiero teraz na sekunde wskoczylam do neta.. masakra.... dzis jechalam na pierwsze korki,zeby sie dogadac w sprawie godzi i kasy i ze szkoly do stadionu olimp prawie 2 godziny!!! masakra... Niestety,dzis nie poopowiadam o slodkosciach, bo te korki i objazdy zupelnie wytracily mnie z rownowagi- jak sie domyslacie..ale jedna dziewczynka z 2 kla ma kare za spoznienie.... Na jutro przynosi ciasto wlasnorecznie upiecozne hihihi bedzie wesolo no i smacznie;-))) Spijcie dobrze a jutrzejszy dzien przywitajcie wesolo;-)) a jak sie pojawi nasz nowy kolega to przekazcie mu cmoka ode mnie

witaj poslslodka witam wesolo w ten nowy dzien :) rzeczywiscie przejazd przez miasto to masakra szczegolnie prze zgrunwald i okolice. a czy tobie sie oplaca na te korki tak daleko jezdzic?? nowy chyba nie przyjdzie zostal sam na sam z moniusia i sie wystraszyl :) ty to masz pomysl: ciasto za spoznienie hihi fajnie :) pozdrawiam i smacznej kawki zycze :) buzka pa

witam serdecznie:):):) jestescie:)?? Słodka podzielisz sie z Loża ciasteczkiem?? Karolu juz nam slinka cieknie prawda??

no pewnie ze cieknie ja juz pisalem ze slodka to same smakowite wiadomosci pisze :) a co z toba sie moniusiu stalo ze sie przez caly dzien nie odzywalas? ja dzisiaj mam sporo pracy - ale to moze tylko pozory :) (postaram sie tu zagladac jak tylko sie bedzie dalo:) ) a w domu zmontowalem wreszcie szafe - ale niestety stoi na skos pokoju bo nie mam sily jaj ruszyc hihi moze dzisaj po tym ciescie od polslodkiej sila przyjdzie :) pozdrawiam serdecznie kolezanki p.s. nowy na dobre juz chyba zwial :)

Hello:) wczoraj tak jakos wyszło.... mialam full roboty co sie malo kiedy zdaza:) a pochloneło mnie całkowice sprawozdanie z 2-letniej dzialalnosci GCI jakiego zazyczyla sobie moja szefowa na juz....:) nio wiec musialam zrobic:) dzisiaj tez tak chwilowo:) bede miala do Was ogromna prosbe:) mysle ze Połsłodka bedzie sie bardziej orientowala ale Karolowi pewnie tez nie zabraknie pomysłów wiec licze na Was. Mianowicie bede musiala zorganizowac dzieciakom szkoly gimnazjalnej jakies zajecia komputerowe. Mysle ze wykorzystam głównie internet .... nio ale błagam was o porade cio ja mam tak w ogole wymyslic!!! wiecie jak to trudni zaczac!!! :)

Moniunia, u nas jest laska,ktora prowadzi zajecia komputerowe,jak nie zapomne, to sie ejj zapytam, a jak sie zgodzi, to dam jej Twoj lail,to mzoe program jakis wysle..Ale nie obiecuje,wiesz,jakcy sa teraz ludzie, nie tacy otwarci,szczerzy jak my... jessu jak mi sie nic nie chce,ale musze sie zabrac za sprzatanie,bo juz mi sie w domku syf zrobil brrrr\' ale juz tylko jutro do 14 i feeedom;-)))

Ojj Słodak dzieki za checi:):):) ja juz do syyffu w domu zaczynam sie przyzweyczajac bo przy tym remoncie to szok jesst normalnie:) nio ale pokoj swoj juz pomalowałam...ale jak Wam powiem na jaki koloress to padniecie - czerwony:)jak tato malowal to byłam zrozpaczona, ale jak juz jest suche to bardzo fajnie:) ojj ja Ci dobrze ze jutro juz wolne:) a ja do soboty... masakras.. w sobote planujmy zaszalec na jakims disco wiec sobie odbije:)

hehehhe moniusia ty znowu z tym slodakiem wyskoczylas z samego rana powalajac mnie na kolana :):):) balagan w domu? hihi wy kolezanki chyba nie wiecie jak wyglada baladan - zapraszam do mnie :) a co do twojej nauki kompa i netu to mam taka jedna stronke dla dzieci - ale musze ja sprawdzic w domu i ewentualnie ci przesle jutro :) nie wiem czy ci sie przydaale moze ? szkoda ze masz tyle pracy bo ja nie mam z kim rozmawiac w pracy hihi a tobie polslodka (sorry mialo byc slodak :):):):):) zazdroszcze dzis zaczynasz weekend - pozazdroscic fajnie masz- szkoda ze pogoda kiepskawa bo na rowerek sie nie wyskoczy :( p.s. szafa juz na swoim miejscu stoi jeszcze tylko drzwi i poleczki :) wreszcie!!

:) Karolu ciesze sie ze z rana tak mogłam cie rozbawic:):):) hihihihi ale wiesz nie robie tego celowo:):):) hmm a co do bałaganu to uwierzzz ze ja wiem co to znaczy!!! wymieniamy okna!!! malujemy!! płytkujemy!! i wszystko narazzz!!! ale kiedys musi sie to skonczyc!!:) a Ty co tam majstrujesz w tym domu!!!?? jakas kapitalna wymiana mebli? nio i dzieki za checi co do dzieci:) a w pracy dzis spokojnie:) wiec moze poklikamy:)