Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blubelle

Muszę pisać pracę magisterską i strasznie mi się nie chce!!!

Polecane posty

Gość Blubelle

Witam Jestem w małym dole bo muszę powoli zabierać się do pisania pracy a tutaj w głowie pustka!!!Poza tym mam 2 letniego synka, przy którym trudno o skupienie!!!Jeszcze do tego praktyki od poniedziałku... POZDRAWIAM!!!

Gość sn ceui
skoro ci się NIE CHCE to znaczy że nie zasługujesz na tytuł magistra...tyle!można nie mieć czasu ale pisac że się nie chce to porażka!

Gość Kunnnty
pustkę w glowie to ty masz chyba nie od dzis, po co takiemu pustakowi studia ??? idz na kase do biedronki... pusto we lbie, dzieciaka sobie zrobila i jeszcze szerzy defetyzm na forum :P

Gość HIHIHHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHI
Nie martw sie nikomu sie nie chce. Ja to przerabiałam w tamtym roku. A tymi idiotkami wyżej sie nie przejmuj same pewnie siedzą na kasie w biedronie i zazroszczą ze skończyłas studia masz dzieciątko itp. Paniom wyżej mówimy NIE.

Gość hejWitam
Piszę prace magisterskie, pobieram 10 zł od strony:), napisanie jednej pracy na około 140 stron, zajmuje mi tydzien do półtorej tygodnia.

nie rozumiem kilku wypowiedzi na tym forum, dlaczego jesteście tacy wredni? Nie wierzę, że Wy jesteście tacy pilni i zawsze macie ochotę na naukę? Ja w lipcy broniłam swoją pracę licencjacką i wiem ile poświęcenia kosztowało mnie jej pisanie, ilu wyrzeczeń, więc sory, ale nie wymądrzajcie się.

Gość rara
dasz rade,najgorzej zaczac

Gość fifi3
Nie mart się dasz radę. ja broniał sie w lipcu piasnie nie było latwe bywały dni że napisałam 20 stron a bywały takie że nie napisałam nawet jednego wiersza moja córcia ma cztery lata i też nie pozwalała mi się skupić na pisaniu