Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooppp

jak usunac te wloski???

Polecane posty

Gość malutka222
"ooooop" ja na głowie jestem w prawdzie szatynką, ale począwszy od oprawy oczu (to akurat powód do radości, chociaż jeden :) ), a kończywszy na nogach, jestem "bardzo" brunetką i mam ten sam problem, co Ty, nawet dogolić się nie mogę, włosy i tak widać...i czuć w dotyku :(

Gość dry skin
malutka może jednak zpróbuj z ta pastą cukrową. To, ze mnie nie podeszła nie oznacza, ze Tobie nie podejdzie. wiele dziewczyn przeciez jest zadowolonych. To chyba kwestia skóry. ja nie wiem po co Pan Bóg stworzył włosy dla dzewczyn:( rozumiem na głowie, troszke "tam", ale reszta? nogi, ręce, piersi, brzuch eh same problemy z tymi włochami. A jak myslicie jak ludzie dawniej sobie radzili z tym? 100, 200 lat temu? to byla chyba normalka i nic wstydliwego a teraz:(

Gość malutka222
"dry skin" masz rację! W Polsce to jeszcze w PRL-u włoski u kobiet były normą, a teraz...Tylko to, co wydepilowane ma maxa jest atrakcyjne :( A z tego, co widzę coraz więcej młodych dziewczyn ma problem z włoskami tam, gdzie nie powinny być :( Pasty na 100% spróbuję, bo przecież nie mam nic do stracenia :) Na cud też nie liczę, bo moje włochy mocno się mnie trzymają ;)

Gość dry skin
a moja mama to wyobraxce sobie w ogole sobie nie goli miejsc intymych ani ud, tylko łydki. wygląda to masakrycznie, tyle włochów, hehe, a co najlepsze w gole się nie krepuje:) tacie to wdocznie nie przeszkadza:)

Gość malutka222
Moja mama też depiluje sie dopiero od kilku lat i ojcu w ogóle to nie przeszkadza, u innych kobiet też:) Cóż, inne pokolenie! Chyba lepsze :) A swoją drogą to moja mamuśka powinna dostać medal za wytrzymałość-depilatorem usuwa nawet włosy z ud i to tam wysoko! Szalona! ;) Ja chcę teraz kupić golarkę elektryczną (firmówka-bo tylko takie mnie interesują-kosztuje ok. 100 PLN), bo maszynka z ostrzami strasznie mnie podrażnia-zwłaszcza uda i "tam" to okropnie :( Ma któraś taką golarkę dla kobiet? Warto kupić?

Gość dry skin
a w czym maszynka elektr. jest lepsza od takiej zwykłej? nie podraznia? lepiej goli? bo ja to stale na zwykłych maszynkach jezdze

Gość malutka222
Podobno w ogóle nie podrażnia skóry, ale nie dogala tak dokładnie, jak ta z ostrzami, ale słyszałam tylko 1 taką opinię, wiec się nie sugeruję. Ja to nawet maszynką się nie mogę dogolić, więc co mi zależy:)Poza tym można jej używać na mokro i na sucho, więc mogłabym łapać się za golenie "zawsze i wszędzie" ;)