Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

ja tam nadal w nią wierzę - poszła tylko umyś zemby albo na siusiu, albo kawkę zaparzyć ;-)

boje sie tylko pajakow :O sa okropne, oblesne, ble :O i niestety pojawiaja sie w najmniej oczekiwanym momencie :O

persymonia, jeśli boisz się pająków to następnym razem weź odkurzacz i jak zobaczysz pająka to go wciągnij :)

a co to jest \"ciap\"? :> jasne, smiejcie sie ze mnie :P a to, ze sie tego czegos boje to juz nie zalez ode mnie. uraz z ziecinstwa i te sprawy :P a tata go poskromil i to skutecznie :P

ale przynajmniej są szanse, że pajączek przeżyje i przy oczyszczaniu odkurzacza można go wypuścić :)

ale z odkurzaczem to trzeba sie do tekiego czegos zblizyc :O a to juz przerasta moje mozliwosci :O a za odkurzacz o 2 w nocy zostala bym wydziedziczona :P

persymonia doskonale rozumiem, choć nie podzielam Twoich sklonności \"ciap\" to kapeć, czy jak tam zwiesz obuwie domowe taty

tak, taka ceglasta ksiazka jak prawo rzymskie dobrze dziala na takie stworzenia jak pajaki :D a zwierzeta mnie lubia, a moje psy wprost uwielbiaja...moje lozko :P

zauwazyliscie ile topikow studenckich sie namnozylo? socjologia, pedagogika. no tak, wszyscy ida w slady geniuszy, czyli nas - przyszlych prawnikow :P

wiecie, tak jakos zaczynam kontemplowac opcje: isc spac, spedzic psy z lozka. i chyba jak przejde 4 plansze Mhjonga to wykontampluje, ze trzeb ta opcje zrealizowac :)

mam tragiczną wiadomość, nie wiem,jak to przebolejecie, ale muszę już oddać się na spoczynek, niestety...

fajnie się rozmawiało, mam nadzieję, że będzie jeszcze topic kontynuować :)