Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

Gość sasssanka
600 zł to troszkę przymało :) Staraj sie o aplikacje :) Ja mam pytanie do Quasara, bo jak masz rodzica adwokata to tak mniej wiecej ile wyciaga na miesiac? Tzn. jak sie jest adwokatem to mniej wiecej ile tak sie wyciaga? Jestem z Lublina a Ty z Lubartowa (jak napisales). Wiem ze w Lbn to najwiecej moze adwokat do 20 tys wyciagnac. A jak jest w Twoim przypadku?

to zależy od passy i od szczęścia, nie zawsze jest aż tak dużo spraw. Trzeba się zatrudniać w różnych firmach naraz i prowadzić jeszcze dodatkowe sprawy. Pozdrawiam LenkaLenka i persymonia :P

Gość Retoryka
słuchajcie, a mozecie mi powiedziec jaki był w tym roku na UW, minimalny próg punktów potrzebny do przyjęcia na prawo?

Gość Retoryka
Chcesz powiedzieć, ze Ty byłeś z tej górnej granicy, no to gratuluję. Mnie zabrakło na Uw , a na Wyszyńskim nie chciałam.

ja nie chce nic powiedzieć :) chodziło mi o to, że presymonia idzie na UW ... ja nie składałem na UW papierów. Idę do WSPiZ im. Leona Koźmińskiego w Wawie

melduje sie po raz kolejny :) przyznam sie bez bicia, ze nie mam pojecia jaki byl prog minimalny, ale wiem, ze byl wyzszy niz na UJ. jakos tak nie zainteresowala mnie ta drobna kwestia i chyba nawet UW nie podawalo nigdzie jaki byl prog.

jestem gotowy walczyć w imię ojczyzny :P Wiwat Polska! Wiwat Giertych :P

Gość Retoryka
Ok, dzięki.

oooo, Wujek Roman :) to jeszcze Ziom Endriu jest potrzebny :) i laseczka Renatka B. :) mozemy bronic naszej ojczyzny! ale ja tu taka zadowolona a jutro do rodzicow znajomi przyjezdzaja a ja jeszcze nie znalazlam miejsca i osoby, do ktorej moge sie wyniesc z domu na caly dzien :O

uuu ... wspóczuję, chyba za tymi znajomymi za bardzo nie przepadasz? :P

przepadam, ale mamy taki zwyczaj, ze jak ktos do nich przychodzi to ja wychodze i odwrotnie. bo niby po co mamy sobie przeszkadzac?

troche za duzo kilometrow mam do Lubartowa :p chyba postawie jednak na Warszawe albo na Raszyn. chociaz wlasciwei to mam ochote pojsc na lyzwy :P

jakby w Polsce były te nowoczesne pociągi ekspresowe tak jak we Francji to być w godzinę albo w 45 minut była w Lubartowie :P

zamiast tych autostrad to mogli by taką nowoczesną kolej zrobić ... przynajmniej ludzie zauważyliby że politycy coś robią :P

mi ostatnio politycy zrobili droge dojazdowa do osiedla bo wczesniej przypominala bardziej pole minowe niz ulice :O a polskie pociagi tez sa przyjemne. pkp gora :D jak by na to nie spojrzec to mam sentyent do pkp - przez osotatnie 3 lata poranki spedzalam w pociagach, popoludnia tez. idzie sie przywyczaic do tego \"komfortu\" ;)

a u nas mają budować lotnisko, już się prace zaczęły ... tzn. koło Lubartowa, może niedługo nie będę musiał mieszkać w Wawie żeby do uczelni chodzić :P

zauwaz, ze slowo \"niedlugo\" w polskich warunkach ma dosc specyficzne znaczenie :P a jak tam szukanie mieszkania?