Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

a z mieszkaniem to tak: otworzyłem gazetę z ogłoszeniami i dzwoniłem: 50 % ogłoszeń nieaktualnych, 10% ludzie poza zasięgiem, 5% krętacze, 25% nie interesowały mnie :P a rachunek to pewnie nieziemski przyjdzie bo większość to komórki :P zadzwoniłem do biura nieruchomości, umówiłem się na spotkanie i mają mi znaleźć mieszkanie tam gdzie chcę ... to chyba najlepszy pomysl :P

aha, czyli te pozostale 10% to biuro nieruchomosci :] to niech sie lepiej pospiesza z szukaniem, bo cos mi sie wydaje, ze wybredny jestes i nie spodoba ci sie pierwsze lepsze meiszkanie a pazdziernik nieuchronnie sie zbliza a tu jeszcze trzeba bedzie sie przeprowadzic.

bo mi zalezy na mieszkaniu od al. Jana Pawła II albo Słomińskiego :)

a no i żeby internet był i telewizja, to chyba duże nie są wymagania?

po blisko do szkoły mam, wskakuję do 16 i prosto na Jagiellońską jadę :) a po drodze Arkadia a potem jak zrobią Złote Tarasy na Złotej to też będzie blisko :)

aaa ... i jeszcze jedno .... bo ja będą jakieś imprezy w szkole a często są i noc będzie to taxówką taniej dojechać do centrum niz dalej :P

no tak, ale kolo Jagiellonskiej masz tez kilka innych ulic. no ale i tak pewnie cos znajdziesz co bedzie mialo telewizor i internet. moze nawet swiatlo i ciepla woda bedzie? opcjonalnie gaz i ogrzewanie w zime ;) a ja nadal bede zasilala budzet pkp i mzk

oj moj drogi to ty jeszcze nie znasz klimatow warszawskich nocnych autobusow :D polecam poznanie :D

no ale ja wolę w centrum bo dużo się dzieje :) i w ogóle lepiej centrum znam :)

a właśnie, jeśli chodzi o warszawskie nocne życie, to możesz mi polecić jakieś dobre i fajne kluby żeby można było sobie potańczyć, wypić itd. :P

to zalezy od linii :) ja uwielbiam 603 na bemowo (nie mylic z 603 na mokotow). tam zawsze ciekawe rzeczy sie dzieja i jest wesoly autobus :D a jakiej muzyki sluchasz? to wtedy jakis klub ci wymysle

bylam w Wawie raz w jednym klubie, chyba sie nazywal extravaganza albo extravagansa ale strasznie malo ludu bylo, mozna by powiedziec kicha :o

no to polecam The Fresh, Scene 2000, Harende (ale nie w kazdy dzien), Przestrzen Graffenberga, Nemo, Lucid, opcjonalnie Loko, Ground Zero (osobiscie nie za bardzo trawie to miejsce), Panska 97, Underground (tez nie trawie). a w ogole to z tego wszystkiego najlepszy jest Punkt, ale tam nie graja nic z tego, cy wymieniles.

tak, wymienilam Ci te co bardziej popularne gdzie zazwyczaj jest duzo, a nawet bardzoduzo, ludzi. no w koncu masz duuuuzo czasu na zwiedzanie w-wskich klubow. tylko trzeba sobie dobra ekipe dobrac i ruszac w miasto :)

z tym to chyba nie będzie problemu :P już się o ekipę postaram :P

pytam się, bo na gadulcu lepiej sie gada a znajac moderatorow to moga niedlugo nam topic skasowac albo jeszcze cos innego ... jakbym na Twojego e-maila napisal swoj numer to odezwalabys sie? ;)