Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

miał ktos półpasiec?

Polecane posty

ja nie mam temperatury,boli mnie tylko troszke,ale taka kuleczka mi sie pijawiła pod pachą

Gość chanel
moj chlopak mial niedawno polpasca i ja on dniego zlapalam ospe w wieku 23 lat :(. Jemu przeszlo po niecalych trzech tygodniach, jeszcze ma niewielka blizne na pasie ale poza tym nie bolalo go zbytnio, nie mial temperatury i chodzil normalnie do pracy. Niestety musial brac jakis atybiotyk i to wszystko.

Gość dziewczę
a mnie i swędziało i bolało jak cholra, wysypkę miałam 2 lata temu na ręce do tej pory zostały mi blizny:o Miałam zarówno antybiotyk jak i maści róznego rodzaju do smarowania tej wysypki. najlepiej idź z tym do lekarza, zbada cię i dowiesz się co ci dolega...

Gość ghjgjh
mój dziadek miał niedawno półpaśca, ale oczną odmiane- jest bardzo niebezpieczna dla wzroku, dlatego lezał w szpitalu, ale po tygodniu przeszło.

Gość npt
półpasiec jest chorobą wirusową a nie bakteryjną, nie stosuje się antybiotyków tylko leki przeciwwirusowe - np Heviran i Zovirax w maści do smarowania krost, dobrze jest je osłaniać, zeby nie były drażnione przez ubranie no i zeby nie zarazić kogoś

Chyba lekarz decyduje o tym jakie leki powinien ktos brac. W przypadku polpasca tez stosuje sie antybiotyki.