Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Czy są tu faceci ?

Polecane posty

Ale ja nie widze żadnej róznicy :( nawet teraz ma moją stopkę chyba mam rozdwojenie jaźni - to powyżej też nie ja pisałam :( A jak myslicie gdybym go poprosiła, przekupiła kosztownym drobiazgiem - to dałby juz spokój z podszywem ??? ;)

Filo, widzę ze wysoko się cenisz :) To dobrze o tobie świadczy. Właściwie przymyslałam całą sprawę i doszłam do wniosku, ze dokąd nie będziesz w moim imieniu obciągał/a z połykiem, tudziesz innych perwersji wyprawiał/a to nawet może byc to ciekawe :) Zatem nie będe narazie z tobą kupczyć :P

no ale do rzeczy - sa tu jacys faceci czy nie? bo mama mi powiedziala, ze jak nie wyjde za maz do 35 lat (za dwa miesiace! :( ), to mi przestanie dawac kieszonkowe 😭

No tak, teraz to gadam sama ze sobą :( A Punto nie wystarczy ?:( i jeszcze jedna prosba o której zapomniałam wsponieć nie jedz za mnie kup

Sprostowanie- Wyjasnienie !!! Nie szukam tu potencjalnego kandydata na męża czy kochanka ;) Poprostu chce porozmawiac mądrze, głupio, smiesznie i poważnie, sympatycznie i miło spędzić wolny czas w pracy ;)

Faceci są. Przecież dużo postów piszemy :) Kafeteria nie jest wg mnie tylko dla kobiet, ale powstałe z myślą o kobietach. A kobieta powstała z myślą o mężczyznach, a mężczyźni z myślą o kobietach. A dzieci powstają nie z myśli o seksie, tylko z praktyki seksu. Ot takie moje rozmyślania na skutek siedzenia w piątek w pracy.

Karni...moj sobowtór wydaje sie byc całkiem miły (narazie) więc mi nie przeszkadza :) Powiem więcej, wyczuwam nawet jakąs więź - jak to z bliźniakami. Ale bez skojarzen porosze

Rozumiem Cie Zosiu :) I chyba na Twoim miejscu tak samo bym myslała :) Tylko ja sama czasem głupieje :)

jaki macie widok z okna? ja na plac budowy, ulicę z domkami

ja widze tylko chmury bo mam okna tylko na niebo :) ale.... jak się wywiesze przez nie to widze jakiś blok mieszkalny i śmietnik do niego przyczepiony na stałe :O

Zosiu, nie jesteśmy w tym samym miejscu, bo z mojej drugiej strony jest ulica, ładny skwer z iglakami a w oddali widac sanktuarium :P Wiemy, że odsiadujesz wyrok za podrabianie dokumentów i podszyw pospolity, ale nie martw się, juz niedługo wyjdziesz na wolnośc za dobre sprawowanie :)

Gość podszywaczka F Z
ok Zosiu, ja juz odpuszczam, mam nadzieje, ze nie masz mi za zle, ze wnioslam troche humoru na pewno nasze drogi przetna sie jeszcze nieraz na forumowych topikach milego dnia 🖐️ :)

Podszywaczko F.Z. teraz czuje dziwna nostalgie, smutek i wielka pustkę :( To jak by odeszło połowe mnie - jestem pogrążona w odchłani rozpaczy 😭 ;)

Gość podszywaczka F Z
a jak by co, to rzeczywiscie jestem blizniak, ale nie Twoj tylko zodiakalny :D