Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowe_koraliki

znowu rozjasniac?kto poradzi?/

Polecane posty

naturalnie jestem szatynka.ostatnio udalo mi sie zafarbowac wlosy na fajny,czerwony kolor- po uprzednim rozjaniesniu.teraz,gdy pojawily sie odrosty odswiezylam kolor,ale ciemne odrosty wciaz sa widoczne:/ czy mam znowu rozjasniac cale wlosy i robic to za kazdym razem,jak bede chciala pokryc odrosty? :(

Gość kośc ogonowa
dokładnie tak jest. tez mam z tym kłopot. na odrostach nigdy nie wyjdzie ładna czerwień. ale ja juz dałam sobie spokój, dośc rozjasniania, niszczy to włosy. trudno, nie mam takiej czerwieni juz.

Gość kośc ogonowa
tak..i mam suche zniszczone. i juz mi sie odechciało miec czrwone włosy.

Gość kośc ogonowa
niby robie czerwienią ale powiedziałabym ze to mahoniowe mam na głowie i zyję. i nawet mi lepiej w tych ciemniejszych niz czerwonych czy rudych jak lisica.

Gość kośc ogonowa
czerwone ponoc zbyt zlewały sie z moimi wypiekami:D dlatego robie sobie włosy farbami w odcieniach wiśni, czerwieni, i jaki wyjdzie taki jest. nie panikuję. wazne by były bez odrostów i czyste.

ja zawsze rarbowalam sie na bardzo ciemny (wisnowy,sliwkowy),ale wszyscy twuerdza,ze w takich wlosach wygladam ladniej i \"swietlisciej\".sama tak uwazam,dlatego nie chcialabym zrezygnowac :/ taki bardziej mi pasuje :/

Gość kośc ogonowa
mi tez mówili ze w rudościach czerwieniej ładniej mi, no ale wiesz nie w takich krwistych.!!! Aby uzyskac te nasze krwiste jasne czerwienie trzeba rozjasniac, bo inaczej nie wyjdzie. No ale ilez mozna tak? przeciez jak nie rozjasnimy włosów i damy te czerwienie to tez ładnie bedzie w słońcu błyszczało. tez robiłam bakłazany sliwki i nie robie juz. tylko rude i czerwienie i wiśnie nakładam, a efekty sa tylko w słońcu widoczne.

plomykowka-->ale z blondem masz sprawe jasna...przeciez przy kazdym farbowaniu trzeba odnawiac odrosty.a ja tu sie mecze z problemem,ze musze raz,ze na blond sie zrobic,to potem na czerwien :P kosc ogonowa-->no coz, skoro na nature nie ma rady,to nie bede z nia walczyc na sile.moze faktycznie postaram sie odnalezc w ciemniejszych odcieniach..choc wiesz,zawsze wolalam cos bardziej oryginalnego i rzucajacego sie w oczy ;)

Gość kośc ogonowa
zaakceptuj ten kolor i nie mart sie tym, ten tez jest napewno ładny, wazne by nie był czarny bo wtedy faktycznie postarza i przytłacza. a jak sa kolkory jesieni to moze byc.

Nie zrozumiałaś.:D Napiszę po polsku. Na swoich ciemnych włosach robiłam blond pasemka. Ostatnio blond mi się znudził i nałozyłam nań tę rudość z linku. Niedługo pojawią się odrosty o barwie ciemny brąz, więc aby utrzymać na całej długości włosów jednolitość koloru, będę musiała rozjasniać odrosty i dopiero nakładać miedź.

Gość kośc ogonowa
rozjasniac otóz to.a to niszczy włosy

Niestety, Najładniejsze włosy miałam, kiedy farbowałam je na czarno. Były lśniące jak z reklamy. Problem polega jednak na tym, że jak nałożę czerń to znowu na lata, bo wychodzenie z tego koloru to koszmar dla włosów.

plomyskowka--> ahaaaaaaaaaa ;) no to rzeczywiscie jedziem na tym samym wozku :P niestety,od jakiegos czasu b.czesto farbuje wlosy i ,o ile, poki co sa w dobrej kondycji i maja zdrowy polysk- obawiam sie,ze im wiecej bede experymentowac,tym bedzie z nimi gorzej :( odezwij sie,jak juz pojawia sie te odrosty :P pomyslimy,co robic :P

Gość kośc ogonowa
a ja marze by były naturalne szare mysie i brzydkie, bo mam doś malowania ich juz . stara sie robię i czas zadbac i o włosy bo wylenieją mi

farbowalam 2 tyg.temu i jestem w szoku,ze tak bardzo widac juz odrosty.gdyby faktycznie tak szybko rosly, to mialabym je juz do pasa O_o a teraz farbowalam,bo wybieram sie na weselisko,to chcialam zarzucic troche kolorem,a nie wyplowialymi klakami:P i zamiast jednego mam drugie- odrosty ;) cos za cos :P kosc ogonowa--> no co ty mowisz :( z tego co widzialam na twoim topiku,masz dopiero 30 lat.ja wlasnie wybieram sie na wesele 30-latki :) jej pierwsze!na pewno bedzie wygladac bardzo pieknie,jak zawsze:) przed wami dopiero zycie sie otwiera:P a tak jeszcze a propos wlosow-czasami sama zastanawiam sie,jaki bedzie ich stan za 10, 20 lat od takiego maltretowania ich :(

Gość kośc ogonowa
boje sie co z nimi bedzie, dlatego nie farbuje ich często, dopiero jakmają z 4 cm odrostów to wtedy szamponem a czasem farbą. lepiej daj im odpocząć. aha ja tez mam odrosty i powinnam miec włosy do pasa, ale końcówki sa kruche od farbowania, rozjasniania, czesania i sie kruszą.trzeb apodcinac fachowo ponoc.

Gość kośc ogonowa
20 lat to młoda koza jestes, i nie dotycza ciebie kłopoty z cera zmarszczkami:)

TAK :P przeciez napisalam,ze pofarbowalam po 2 tyg. tylko dlatego,ze czeka mnie wesele.co,mam prowadzic kalendarzyk,ile czasu przed weselem mam farbowac wlosy,zbey nie bylo za czesto?:P