Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidortaa

ustawiam dom farmerko

Polecane posty

Gość bidortaa
no Paniekochane - dopadlo mnie zapalenie sciegna czy inne dranstwo - taki guz mi urosl nad lopatka po prawej stronie - pogryzlam kota przescieradlo i drapalam sciany - no dzisiaj juz lepiej - znowu ogladalismy 2 tereny do sprzedazy ha! to tak na wzmocnienie naszej wiary - kurcze czekamy na dokladne obliczenia - w zwiazku ze to juz koniec wrzesnia - wiec prace dokladne wedlug naszych obliczen rozpoczniemy od poczatku marca czyli juz na amen w pacierzu jak Allach pozwoli bedziemy sie kokosic u siebie w pelni lata - facet z firmy ktora kosi i karczuje nie stawil sie ale widocznie nie ma az takiej pilnej potrzeby - dzialka zarosla lekko ..... nie moge nic sadzic jeszcze bo czekam na plany domu - a dostalam fajne zarosla podobne troche do bambusa - takie trawy wysokie cetkowane bo facet wykopuje ze swojego ogrodu te posadze na brzegu dzialki beda czesciowo plotem - nie cierpie tuji i innych laurowych drzew takie cmentarne - tamaryszek mialby za malo miejsca beda brzozy chocby dwie - tyle bede mogla o! nie wiecej na tej chustce do nosa co sie zwie nasza dzialka .....

Bidortaa - zdrowiej ,bo pracy dużo przed Tobą!!! A zdjęcia bardzo prosiłabym na dadi6@o2.pl . Tam je sobie spokojnie pooglądam. Na tą trawę uważaj jak to\" bambusowate\" to rozrośnie się niemiłosiernie i już nic poza tym.

Gość bidortaa
dadi - wstawie na stronke i obejrzysz bo tak to za duze pliki - naprawde

Widzi mi się,że ta trawa to chyba miskant...rzeczywiście bardzo ekspansywny... Kuruj swoje ścięgno bo będziesz z motyczka latać za tym trawskiem. Kurka wodna...jak się robi takie zapalenie ścięgna? Biedna Bidortaaa... :(

Pewnie samo paskudztwo przychodzi. Wyoglądałam zdjęcia i jestem pod wrażeniem duuuużym! To Twój zawód czy hobby? Kocio fantastyczny i gdyby nie moje zakamieniałe psiarstwo zaraz sprawiłabym sobie podobnego , a to co kwitło na Twoim balkonie to widzi mi się orlik w białym kolorze.

Gość bidortaa
dadi dziekuje - moje hobby ale czasami udaje mi sie sprzedac :)) ten orlik sam sie rozsiewa - sliczny ten badylek

Jeśli hobby udaje Ci się sprzedać to jesteś szczęśliwym człowiekiem.

Bidortaa - jak tam budowa ? A może super fajne zdjęcia robisz?

Gość meqa
Co tu taka cisza?Pozdrawiam:)

Gość bidortaa
nie nie przepadlam tylko strasznie cierpie - bylaam wszpitalu -a dzisiaj na IRM (rezonans magnetyczny) fatalnie sie czuje - dyskopatia kregu szyjnego z potwornie piekacym bolem w rece i jej czasowa mala sprawnoscia - lykam prochy i czekam na dalsze badania wiec narazie przerwa - reszte macie na moim blogu opisane - serdecznosci - za kilka dni dam znac