Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BNV

ktos jeszcze nie odróznia strony prawej od lewej?

Polecane posty

Gość BNV

bo ja jak ktoś mi mówi, po lewej stronie albo skręć w lewo to na początku musze pomysleć, która to lewa :-) ;-) Czy tylko ja taki odmieniec jestem? A jak fajnie sie chodiz na aerobik...............zawsze cos robię z opóznieniem

Wiekszość kobitek tak ma- ot, taki nasz urok :) Mapę pewnie też przekręcasz jak masz gdzieś trafić? ;)

Gość BNV
wsyscy odrózniają... rany to dobrze,że nikomu nie mówiłam o moim problemie ;-)

Gość BNV
jak mam gdzieś trafić, to sie trzy razy zgubię nim zmęczoan dojdę do celu, ktory nie był tak daleko

Gość BNV
ale normalnie to jestem zaradna kobitka, nie jakas sierotka. Mam takie swoje wady z których wiecznie wynikaja smieszne sytuację

jeśli chodzi o mapę to calkeim dobrze się orientuję, ale często jak szybko mówię , bez zastanowienia sie to tez mylę prawo z lewym (myślę o lewym a mówię: prawo :O )

Gość BNV
to dobrze,ze to nie ja jedna

ja też ma tą\"przypadłość\"..mój instruktor jazdy zorientowal sie,że mam problem ze stronami bo jak kazał skręcić w lewo to ja w prawo i odwrotnie;)

Gość hihihi........................
to zapamiętaj sobie, że skręt w prawo to ten "Łatwiejszy" a w lewo "trudniejszy". Może wtedy nie będziesz się mylić? :-)

na szczęście jezdzę sama i nikt mną nie kieruje więc mylenie stron jest malo istotne;)

Gość BNV
a chodziłyscie kiedyś an aerobik, to dopiero jest zabawa: do przodu, w prawo w lewo w lewo prawo ;-)

Gość ciekawskaaaa
o rany, a ja myslałam, ze tylko ja tak mam :) mówiłam mamie i się dziwiła jak tak mozna... :D a ja też najpierw 2 sek. by pomysleć :)

Gość BNV
gdyby nie to do przodu to bym sobie poradzila a tak sie rozpraszam i od nowa nie wiem gdzie jest prawo ;-)

ja chodziłam i muszę przyznać ,że byłam jedną z nielicznych(aczkolwiek nie byłam sama)która sie mota:(

Gość BNV
ja tez byłam praktycznie sama, która to wszytsko miesza i dałam sobie spokój. Wolę pobiegać,jeżdzic na rowerze

kiedyś jeden pan pytał o drog do pewnego sklepu..więc mu powiedziałam...w prawo a potem w lewo ...dopiero potem sie zastanowiłam,że wysłałam go w inne miejsce;)..bo pomyliłam prawą stronę z lewą:(

Gość marteczka55555
chole.... nie jestem sama tez jezdze z instruktorem i on mowi w prawo a ja jade w lewo !!!!!!!! i tak w kolko ehheeheheh

kiedyś pewien pan pytal o drogę do dworca...powiedziałam mu....w prawo a potem następna w lewo..hehe pewnie nie trafił bo było odwrotnie;)

Gość BNV
to juz mozemy jakies stowarzyszenie utworzyć ;-)

Gość BNV
a o drogę to ja mam często wole pokazywać rękami :-) Sytuacja z dzisiejszego dnia : mówię niech Pan tu skręci w lewo (pokazuje ręką) , a on do mnie to w lewo czy w prawo i był jakiś poirytowany

To dosc typowa kobieca cecha ;) Najgorzej na kursie... wciaz sie mylilam :O Ale na egzaminie napisalam sobie markerem na wierzchu prawej dloni wielkie \"P\", a na lewej \"L\". Bo glupio tak sie zegnac (w sensie krzyza) w samochodzie :P A nikt nie mowil, ze na praktycznym egzaminie nie wolno sciagac :D Egzaminator smial sie ze mnie ale zdalam za pierwszym razem :D A teraz sama wiem gdzie chcce jechac i nie musze wiedziec gdzie jest prawo, a gdzie lewo :P

Gość he he he
Odrozniam tylko ze zazwyczaj myle prawa z lewa tzn dobrze jade ale zle mowie :D a jak mam kogos gdzies podrzucic to od razu zaznaczam ze ma mi krzyczes 100m wczesniej a nie chwile przed :P

Gość BNV
ja jestem praworęczna

Gość BNV
wiec to chyba nie to jest problemem

mi sie czasami mylą strony :) ale tak naprawde wiem ze lewa to lewa a prawa to prawa bo po lewej jest serduszko :)