Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yagaa

Microgynon 21 a tycie

Polecane posty

Gość Yagaa

Hej dziewczyny, od ponad roku biorę microgynon-z 3miesięczną przerwą-powiedzcie, czy wy tez macie problemy z utrzymaniem wagi podczas brania tych pigułek?pozdrawiam:)

Gość 19 latka
w ogole nie mam z tym problemu wrecz przeciwnie duzo jem a waga jak stała tak stoi, niekiedy jak nie jadłam to spadała. To zalezy od kobiety

Gość Yagaa
Zastanawiam się poprostu czy zwykle nie przesadzam, ale jednak widzę że ciezko mi utrzymac wagę,wcześniej miałam bóle głowy,teraz na szczęscie minęły.nie mam pojęcia czy dobrze zrobię jak zmienię na inne,w sumie to nawet nie mam pojęcia na jakie zmienic...Doradżcie mi coś niezbyt drogiego.zaznaczam że jestem studentką i zależy mi żeby to nie było nic drogiego,mój lekarz proponował mi harmonet, jednak to raczej nie na moją kieszeń...

Gość Yagaa
19 atka, a nie cierpiałas na bóle głowy?od jakiego czasu bierzesz te pigułki?

Gość 19 latka
Od czasu do czasu mnie zabolała ale u mnie to normalne.. ja juz biore rok

Gość mala83..
ja mam cilest i tez ciezko utrzymac to co mam. skoczylam ostatnio w gore to zrucic nie moge:/ hormonki.. niestety

Gość mm20
Ja biore pół roku i przytyłam zaledwie 2 kilko, biust mi sie nieco powiększył. Ogólnie jestem zadowolona. Ale moja kuzynka strasznie po nich tyła, wiec to chyba zależy od kobiety.

Gość milkonaaa
ja biore novynette ui schudlam 7 kilo

... ja bralam 5 lat ..waga spoko ale teraz nie moge zajsc w ciaze od dwóch lat :( ... to nastęsny prowód by ich nie brac - pal licho tycie !

Gość virtualia
biore je od kilku lat i sobie chwale zero skutkow ubocznych, nie tyje

Gość moja sisotra brala
nic nie przytyla, mama bierze i przytyla. ja juz nie biore zadnych po tyje po wszystkim, tzn puchne:( wyskakuja mi zylyl, dretwieja nogi, mam mase objawow, i jestem zalamana:(

Gość Adaa123
ja biore microgynon 21 od pol roku ale dopiero teraz zaczynaja mnie bolec sutki i wydaje mi sie ze przytylam,czy jest to mozliwe zlym skutkiem ubocznym tych tabletek?

Tak sobie czytam Wasze opinie kobietki i zastanawiam sie jak moj organizm zareaguje na Microgynon. Zaczynam je brać od następnego cyklu. Wcześniej brałam Cilest, a raczej tylko zaczełam bo po trzech tabletkach odstawiłam. Już od pierwszego dnia było mi niedobrze, a przez następne dwa wymiotowałam i na przemian płakałam. Mam nadzieję ze teraz bedzie inaczej i wszystko pojdzie dobrze :)

Gość alex34
Witam Od 10 lat biore microgynin21 z 1.5.roczna przerwa ,wszystko bylo oki ,od jakiegos czsu zauwazylam ze przytylam z rozmiaru Xs.zdarza mi sie kupic M,mysle sobie czy to czasem nie przez tabletki. Tak ogolnie to jestem zadowolona gdyby nie ten przyrost wagi,Zalezy od organizmu kobiety. Pozdrawiam.

Gość marta55555
witam ,u mnie tragedia,przytylam 16kg i caly czas puchne w ciagu roku Mam z tego powodu depresje,nie chce wychodzic z domu,wsydze sie samej siebie ,jestem zalamana,

Gość gość
To po co je bierzesz?

Gość Justyna R N
ja mam ten sam problem bo biore je juz ponad 2lata a rzez ostatnie trzy miesiace przytylam az 11,5kg... a brzuszek mam taki jak bym byla w ciazy.... Masakra dla mnie to koszmar czuje sie taka ciezka i to powoduje u mnie handre....

Gość yaha
Witam wszystkich!!!! biore te tabletki juz 2 lata i mam taki problem iz od 3mies. Przytylam az 11.5 kg dlamnie to masakra bo czuje sie strasznie ciezko to jakies badziewie a brzuszek mam taki jak bym w ciazy byla w srode ide po prosic ich o zmiane tylko tez bym chciala jakies takie tanie bo cztery lata temu mi zapisali takie za 80zl przestalam je brac i zaszlam w ciaze.... Co polecacie za tabletki????

Gość mamuśka 21
Ja biore je nie całe 3 tyg i juz przytyłam 7kg!!!:( poza tym mam nudności i plamienia

Gość gość
Kochane ja biore microgynon21 od 13 lat skuteczne ale szczerze przytylam duzo a od lutego nie mam okresu a mam 36 lat.ide w piatek do ginekologa.zobaczymy co sie dzieje.pozdrawiam.

Gość gość
też tyłam, wolę jeanine. z chidego 52 do 56 3 miechy, potem waga stała, raczej szczupla jestem, nie chuderlak