Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camomile.

Rzucam palenie. Ktoś ze mną?

Polecane posty

zgadzam się z przedmówcą:-) już to pisałam na innym topiku ale powtórzę dla tych którzy nie wierzą we właśne siły: jeśli mnie się udało (15 lat palenia, ostatnio dwie paczki dziennie)- uda się każdemu. Kto tego naprawdę chce oczywiście. Nie mogłam zażywać Tabexu ani Ncorette więc musiałam polegać na sobie i teraz wiem że te wspomagacze są zbędne bo wszystko jest w naszych głowach! Wytrzymałam jeden dzień i chociaż palic się chciało okrutnie to szkoda było na drugi dzień tego poprzedniego bez papierosa więc wytrzymałam kolejny dzień i t d. Teraz mija 4 miesiąc i prawie zapomniałam o nałogu:-) Trzymam za Was kciuki!

Bu.W moim słoiku pusto.....................:(:(:(:(:(:(:( bombasti - gratulacje trzymam kciuki 🌼 Oh te nerwy:(, szpitalowe przeżycia z Mamunią:( NIE mogę:( ale mobilizuję się;) a to ciekawe \"31.Im bardziej palacz się użala,tym bardziej chce mu się palić.\"

glen... dawaj. czadu.. co ci zalezy. razem zaczniemy .. w moim sloiczku jutro powinno byc 35zl..a za miesiac -czyli za 210zl pojde zaszalec np. do KOSMETYCZKI... np. masaz cery... jakies zabiegi.. moze jakies tipsy .. nie wiem... byle WYTRZYMAC.. JUZ tyle razy probowalam ze... tez sie boje.. nijaa-dzieki za wsparcie.. potrzebne nam jak cholewcia!!! choc zauwazylam ze wogole mnie nie ciagnie do nikotynki jedynie do wyjscia na balkon . z fajka oczywiscie... te chore NAWYKI..

Dacie radę! Problemu papierosków nie należy demonizować - przecież jesteśmy od nich silniejsi! Ja mam cały zas paczkę w domu i jak nachodzi mnie baaaaaaaaaaardzo silna ochota (coraz rzadziej już:-) to mówię sobie że za 5 minut zapalę. I po 5 minutach już mi przechodzi i jest git. Oprócz zaoszczędzonej kasy: lepsza kondycja, brak zadyszki, porannego kaszlu, ładny zapach w domu no i satysfakcka z wygranej! Pozdrawiam, 3majcie się:-)

nijaa-to ja cie podziwiam..bo gdybym ja miala paczke w domu w czasie rzucania nalogu-bardzo watpie ze bym jej nie otwarla.. dlatego chcialam wypalic tamto wszystko i zaczac dopiero... czasem,gdy poprzednio rzucalam to zalatwialam sobie tylko jedna fajke na czarna godzine.. czasem smakowala a czasem nie.. ale glupia wypalilam.. dlatego nie moge miec zadnych papierosow w domu,] a cale szczescie nikt oprocz mnie nie pali... choc tyle dobrego..

kolejne 7zl w sloiczku... jutro pewnie zapale jedna fajke.. nie wytrzymam bo jade wieczorem do kuzynki palaczki... ale zobaczymy... kupic-nie kupie.. :P

Brawo bombasku brawo🌼🌼🌼 a u mnie ani grosika:o ale............myślę, myślę o tym słoiczku.......

:):) nawet fajnie to zabrzmialo... bombasku :D:D a ty nie mysl tylko wrzucaj do tego sloiczka... bo jak ja bede uzywanym autem za rok jezdzic z moich nie przepaonych pieniedzy-to ty nadal bedziesz myslec... :P:P:P:P👄

witam mam nadzieje ze dzis znow dorzuce do sloiczka pieniazki Nadal nic nie pale.. Glowa mnie boli jak poprzednio gdy rzucalam,takze mysle ze to przez brak smierdzielka w plucach.. :P:P rano mialam ochote zapalic.. gdybym miala fajke,to chyba bym zgrzeszyla.. dobrze ze nie mialam.. nie bylam nigdzie wczoraj,takze jestem CZYSTA :):):P:P nikt sie nie chce przylaczyc??? padocha-jak ci idzie?? glen-nie mysl tyle tylko dolacz do nas.. ile wytrzymasz tyle wytrzymasz... katowac nie bedziemy za slaba wole,, kazdy dzien bez fajki to juz SUKCES... 🌼

mysle ze moge powiedziec ze 6dni bez fajki.. bo w tym tygoniu 3 no i w tamtym bite 3.. czyli bede to ciagnac.. mam nadzieje.. sloik juz ma 42zl.. dzis mialam chec zapalic... i na pewno bym zapalila gdyby jakis palacz mnie odwiedzil.. dobrze ze tego nie zrobil... 🖐️

Witam! tak sobie czytam Waszą dyskusję i doszłam do wniosku że i ja spróbuje!! a co mi tam ;p próbowałam już wiele razy i nic nie wychodziło.. ale teraz mam taką sytuację że oprócz żółtych paznokci i ziemistej cery moge nabawić sie żylaków na nogach... a wszystko przez stosowana przezemnie antykoncepcje ;/ moj facet caly czas kłóci sie ze mna o to ze powinnam z tym skonczyc ale nie mam tyle samozaparcia... moze teraz wyjdzie :)

Witam! tak sobie czytam Waszą dyskusję i doszłam do wniosku że i ja spróbuje!! a co mi tam ;p próbowałam już wiele razy i nic nie wychodziło.. ale teraz mam taką sytuację że oprócz żółtych paznokci i ziemistej cery moge nabawić sie żylaków na nogach... a wszystko przez stosowana przezemnie antykoncepcje ;/ moj facet caly czas kłóci sie ze mna o to ze powinnam z tym skonczyc ale nie mam tyle samozaparcia... moze teraz wyjdzie :)

Gość maryskaaa
Masz problem z rzuceniem palenia? Witaj w klubie;) Moge Ci polecic metode bicom, dzieki ktorej nie pale 2 rok:) wiecej doczytacie na palenie.com ;)pozdrawiam