Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lee-lu

Mp3 player

Polecane posty

Mam taki maly problem!!!! kupilam dzisiaj odtwarzacz mp3 thomson tpd 1265r i nie umiem przeniesc na niego piosenek!!!!!! a moj komputer go nie widzi!!!!!!!!!!!!!1 nie wiem co mam zrobic bo plytke ze sterownikami zainstalowalam ale i tak nic nie dziala:(

Gość kto ma ile
podłącz ten odtwarzacz do komputera i spróbuj Panel sterowania > Dodaj sprzęt > pojawi się okno kreator dodawania sprzetu >dalej >kreator szuka sprzetu > Tak, sprzet został juz podłonczony >pojawi się nowe okno zjedz na sam dół i zaznacz - dodaj nowe użądzenie sprzetowe > wyszukaj i zainstaluj

Gość zainstaluj win xp

Gość poradze ci tyle
a cha jezeli masz XP i poszukaj na liście a jezeli nie bedzie to daj na wyszukaj wszystkie użądzenia

Gość Edek bez Kredki
A ja bym radził szukać uRZĄdzeń bo uŻądzeń mozesz nie znaleźć :O

przez kreator nowych urzadzen sie nie da bo nie ma go na tej liscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to mozliwe ze moj komp go nie widzi pomozcie please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a masz xp
?

Gość poradze ci tyle
a masz w panelu sterowania > przenośne użadzenia multumedialne?

WEJDZ W MOJ KOMPUTER. POWINNO automatycznie dodac kolejna stacje (E: albo F: albo G:)

jak wchodze w moj kompoter to niestety nie pojawia sie to jako nowy dysk !!!!!!!!!!!!!!! a w przenosnych urzadzeniach multimedialnych jest nero???!!! ja nie wiem co robic nie ma ktos moze tez takiego thompsona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz sie wsciekne co za badziewie nic sie z tym zrobic nie da!!!!!!!!!!!!!!!!! juz wszystkiego probowalam nie ma na to jakiegos sposobu??????? bvo wychoszi na to ze moj komp go nie widzi ale nie wiem czemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poradze ci tyle
a pomoc w windołsie

to moze sprawdz czy kabel usb jest dobrze podlaczony bo to naprawde dziwne...

ale przestan tak krzyczec, wiesz jak sie to zle czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze masz poprostu wadliwe urzadzenie albo niesprawny port usb?

Skaa ja po prostu jestem wsciekla dalam 170zł za cos co nie dziala:( plakac mi sie chce!!! kapa swiata! jutro pojde go oddac ;(

Gość Firmanty
A może masz wyłączony port w BIOS-ie, i nie bedzie wogule widział nic co podłączas do portu USB.