Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdooosia_85

Kto będzie oglądał o 2350 Omen 2 na polsacie?

Polecane posty

Gość poqagana
moze ja bo nikt nie chce ze mna rozmawiac

Nigdy nie obejrzałam całego, rzadnej części, zawsze się bałam. A dzisiaj jestem sama w domu i chcę obejrzeć, ale mam stracha lekkiego. Straszne są tam sceny? Ta muzyka mnie przeraża.

Gość poqagana
ja tez nigdy calego nie obgladalam...zawsze zasypiam:)

\"Przyszedł na świat o szóstej rano, szóstego dnia szóstego miesiąca. Wraz z narodzinami syna Szatana w ludzkiej postaci, zgodnie z przepowiednią Apokalipsy, nastapi Czas Armageddonu, ostatecznej i rozstrzygającej konfrontacji pomiędzy siłami dobra i zła. Niezdolny do przekazania swojej żonie Ann (Lee Grant) tragicznych wieści o ich dziecku, które urodziło się martwe, amerykański dyplomata Richard Thorn (William Holden) uznaje za swego syna sierotę, którego matka zmarła podczas porodu. Szczegóły narodzin chłopca pozostają tajemnicą. Jednak, kiedy Damien (Jonathan Scott-Taylor) podrasta, wokół niego pojawia się śmierć i dziwne, przerażające wydarzenia. Zrozpaczony Richard Thorn powoli staje się świadom odrażającego zła, czającego się za niewinną twarzyczką jego dziecka i znaczenia znamienia w kształcie liczb 666.\"

Gość hmdmmmmmm
chyba obejrze:D tylko musze isc sie wtedy umyc i ubrac i do lozka wwskoczyc:D

Dzieki za info. Kocham ten filmik a tak, to nawet bym TV nie wlaczyla :)