Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w moim zyciu

straszna pustka

Polecane posty

Gość w moim zyciu

:(

Gość w moim tez

Gość dlaczego pustka
???????

Gość w moim zyciu
nie mam nikogo dla kogo bylabym calym światem...mialam tylko raz w zasadzie, ale on mnie kontrolowal w chory sposób niedojrzale

Gość w moim zyciu
31 i myślę, czy będe miec kiedyś rodzinę i co ze mną będzie na stare lata? jakoś ostatnio mialam takie sytaucje w zyciu,z e polubilma ludzi, zobaczylam w nich cząstkę siebie, zdalam sobie sprawe, ze takich jak ja jest więcej... eee pomyślę o tym jutro, bo teraz to tylko schizy jakieś mam:o

Gość w moim zyciu
Draak>>🖐️:) inspiron>>🖐️:)

Gość InnerVision
po co Ci ktoś, dla kogo byłabyś całym światem? ograniczałabyś go tym. trzeba nauczyć się kochać bez ograniczania. dopiero po tym przyjdzie ta prawdziwa miłość.

Gość w moim zyciu
a ja nie jestem gotowa na to, zeby z kimś być...podobno jest taka teoria, ze przyciagamy ludzi, jakich mamy przyciągać...czyli ja to sobie tak myślę, ze mam duzo do zrobienia, jeśli chodzi o siebie, jeśli chcę spotkac kogoś takiego o jakim marzę

Gość w moim zyciu
InnerVision >>> no racja...moze inaczej - przeraża mnie to,z e jestem trybikiem tylko w maszynie świata, jestem świadoma swoich słabości, niedoskonałości...moze powinnam juz poszukac sobie domu starców na stare lata?

Gość w moim zyciu
ja nie wiem, czy będe umiala z kimś być?:( ten stan, w ktorym obecnie jestem chociaż znam a bycie z kimś wymaga zaangażowania to też sa obowiązki...

Gość to nie ja..
tez byl dla mnie calym swiatem... teraz ucze sie zyc na nowo

Gość w moim zyciu
to nieja>>> Carlitta>> a wiesz, ze nie Ty pierwsza mi to mówisz? :)

Gość w moim zyciu
nie, ja ogólnie jestem pesymistką....tzn.moze nie to, ze pesymistką tylko życiową realistką

Gość w moim zyciu
nie truję innym o swoich przemyśleniach, a jedynej przyjaciółki nie chcę obciążać ględzeniem

Gość InnerVision
Popieram Carlittę. Nie oceniaj siebie, świata, innych. Żyj, żyj, żyj..

Gość w moim zyciu
Carlitto wiem, ze to brzmi dziwnie, ale mam poczucie osamotnienia, które wynika z tego,ze moja najblizsza rodzina narazila mnie na to, ze placę duze odsetki, bo nie chcieli pozyczyc mi pieniędzy, choc wiedzieli, ze im zwrócę. Moim marzeniem jest móc odciąć się od nich a do tego czasu powinnam jakos zorganizoac sobie zycie tak, zeby nie byli mi potrzebni.Nie chcę Cię wciągać w dyskusję na ten temat, bo po co kogoś dolowac. w domu gdzie nie ma realnych problemów jest niezgoda od lat i ja juz nie wytrzymuję tej sytuacji.dobranoc.

Nie zdołujesz mnie :-) Rozumiem, że to może być dla Ciebie dręczący problem. Więc może tym bardziej powinnaś skoncentrować się na innych rzeczach? Wiesz, wszystko jest kwestią odpowiedniego nastawienia :-) A z tej namiastki wynika, że zmiana Twojej sytuacji to tylko kwestia czasu. Więc cierpliwości i przyjemności Tobie życzę! Dziękuję za poparcie, Inner ;-)

Gość w moim zyciu
dziękujęWam obojgu:)...wiecie ja po prostu staram się teraz okazać zyczliwosc raczej ludziom obcym, bo moja rodzina uwazala chyba, ze to mój za..any obowiązek robic to, o co prosza a jak nie to mialam awantury nie będe o tym myśleć i negocjowac juz, bo po prostu napotykam na scianę milczenia dziękuję jeszcze raz, dobranoc:)🌻

A może to nie wynika ze złej woli, ale ze złego zrozumienia się? Tak czy inaczej nie tkwij w tym całą sobą tylko żyj. Na własny rachunek i dla siebie. Wtedy wszystko samo się wyklaruje. Bo mam wrażenie, że trochę szukasz dziur w całym... :-) Powodzenia!