Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

Gość małopolska sie
cięzko pracuję w tzw saloniku prasowym

W sumie nie jest najgorzej-no,moze płaca moglaby być lepsza:((Ale jestem dobrej myśli-mam zamiar poprosić o podwyżkę-pracuje tu ponad rok za ciągle tą samą kwotę,a biznes od tamtej pory rozkręcil się całkiem nieżle,zobaczymy... Córcia ma na imię Wikusia-jest całym moim światem:)) Czy ktoraś z Was ma dzieci?

helgaa ale Ty sie tam nie przejmuj niczymmm wiesz....:) ja jak ksiadz na spowiedzi!!!!

ojj nio MUmmy z ta płacą to jest strasznie:/ u mnie tez marniutko..... a cio do babikow to ja jeszcze jeszcze nie mam.... ale je strasznie uwielbiam :)

Nio widzisz mowiesz ze sympatyczne a nic z nami nie chcesz \"poklachac\":):):)::):) Cio tam u Ciebie charakterku:)?? tez w pracy??

Ciekawe co by powiedzieli nasi szefowie na to,że siedzimy przez wiekszość czasu przy necie:))Ja podwyżkę miałabym z głowy-choc to nie ma wpływu na wydajnośc mojej pracy-jestem zależna od klientów:))

Mummy u mnie jest tak samo !!! nie ma klientow to nie ma pracy...... a to cio miałam juz zrobic to zrobiłam:) wiec nie stresujmy sie:P:P:P:P:

no właśnie...jeden rodzyneczek,a taki tajemniczy:)) No-prosimy więcej szczegółów:))

Kochane dziewczyny nio to o pracy cio nieco już wiemy...... Nio może poza pracą JUlkiii?? Julcia czym sie zajmujesz?? teraz moze ciosik o zainteresowaniach!!?? Helgunia a Ty cio kserujesz...ahahah ze nic nie piszesz:P

Gość jula********
Charakterku-> nie martw się,ja w ubiegłym roku skończyłąm studia a teraz dopiero od niedawna przyznano mi staż i to jeszcze nie w swoim zawodzie,ale cóż dobre i to

pewnie nie ma cio sie martwic..... ja tez mam staz nie w swoim zawodzie:) damy radeeee!!

Gość jula********
Skończyłam studia pedagogiczne a staż mam w firmie przetwórstwa warzywnego w dziale sprzedaży

Charakterku to nie stoi nic na przeszkodzie aby sie przekwalifikować prawda?? A Jula co skonczylas??

Gość jula********
No to wszyscy mamy pracę w zawodzie hi hi

moniunia --> po prostu wróżką powinnaś zostać :D Dokładnie tak jak powiedziałaś kwitłam przy ksero :D:D Niestety nie ssnu ale kto wie jaka będzie moja ścieżka zawodowa ;)

hhahaah może tez powinienam sie przekwaliikować:P a możesz helguniu chociaz powiedziec w jakim miescie?? a z tym kserem to było dobre:P

Fajnie tutaj,ale muszę znikać-musze spisać raport za caly tydzień-sposprzatać biuro,więc...nareszcie popracuję-hi,hi. Zycze udanego weekendu-pozdrawiam-napewno jeszcze zajrzę-pa

Gość jula********
Ja bardzo kocham zwierzaki zwłaszcza pieski-niedawni pochowałąm moją kochaną psinkę a teraz żeby jakoś ukoić ten ból pomagam innym pieskom potrzebującym w mojej miejscowości. A i bardzo chciałam kiedys pracować w policji,ale coś nie było mi todane

Ja studia na razie dopiero planuję - od lutego. Chciałam iść wcześniej, ale koliduje mi to z pracą:( Tak samo jak wy \"pracuję w swoim zawodzie\" :P Skończyłam Technikum Odzieżowe a potem Studium Organizacji Reklamy, planuję iść na Turystykę ale to może się jeszcze zmienić :classic_cool:

Gość jula********
pa pa mummy28 :) Udanego weekendu :)