Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

Gość jula********
ja tak w ogóle,to lubię słuchac wszystkiego co mi w ucho wpadnie. Nie mam jakichś mniej lub bardziej ulubionych artystów

Gość jula********
dziewczęta macie juz moje zdjęcie??

Gość jula********
helguś przesłąląm Ci jeszcze raz,bo przedtem troszkę pomyliłam adres. Monia przeslę Ci jeszczew raz

Już wysłałam, troszkę zamazane ale nie miałam innego ale może to i lepiej nie przestraszycie sie :P.

Gość jula********
moniunia wysłałam Tobie jeszcze raz a Twojego jeszzce też nie mam

Gość jula********
charakterku-> coraz bardziej mnie intrygujesz,no ciekawa z Ciebie duszyczka, taka inna, lubie takie

jula******** - mam już, bardzo sympatyczna osoba z ciebie :) Charakter nie bądź taki i uśmiechnij się, chociaż raz tak ładnie specjalnie dla nas :)

Gość jula********
helg-> dziękuję, Ty rówież wyglądasz na przesympatyczną i ciepłą osóbkę :)

Fajny był ten pomysł ze zdjęcuiami:):):):):) tylko charakterek sie nie chce skusic....... :(

Gość jula********
moniunia coś te Nasze zdjęcia nie chcą do siebie dojść :( Charaterku My Ciebie tak ładnie prosimy,zobaczysz nie pożałujesz :)

Gość jula********
moniunia to jest twój adres tak: monikabalura@op.pl ??

moniunia nie mam jeszcze :( Jeśli chodzi o muzykę to przede wszystkich rock, czasem metal. Kapele - Linkin Park, POD, SOAD, Coma, Him, Iron Maiden... znalazło by się jeszcze trochę tego. A, i uwielbiam ballady Guns N\' Roses :)

moniunia masz może jakiś inny mail, bo przypomniałam sobie że ostatnio też wysyłałam zdjęcia na op i nie chciały dojść.

Może z pocztą jest coś nie tak i dlatego wysłać też nie możesz...

Gość jula********
Monia już mam twoje,więc swoje wysłałam jeszze raz :) Kiedys miałam podobną fryzurkę :) Ten mężczyzna obok,to Twój ukochany?? jakie milutkie osóbki tu poznałam :)

ahhaahah nio ten kolo to mój ukochany:) zdjecie z tegorocznych wkacji we władysławowie:):):):) a cio do fryzz to juz mam inna:P

czego ja słucham:):):):):)nio wiec tak po pierwsze kocham muzyczke przy ktorej cwicze joge czyli takie tam indyjskie pinkanie;) a poaz tym uwielbiam czarna muzykenp. erykh badu, kindred the family soul i takie tam:) kocham katie melue:) z polskich sistars, janusza radka, balcara, marie sadowska i heyy:) czyli przekroj zanim zrozumiesz:):):)::)

Gość jula********
charakterku moje już poszło. Teraz czas na twoje :) Jak przerzucęsobie więcej zdjęc do kompa,to jeszcze póóźniej inne wam przeslę,takie bardziej aktualne :)

Doszło :) Bardzo ładnie ci w tej grzywce, też taką kiedyś miałam ale niestety moje włosy za bardzo się buntowały;) Charakter - z chęcią ale wiesz, coś za coś.

Gość jula********
moniunia a moje już masz??

ooo Julitko mam mam:) bardzo sympatyczne:):):):):):) teraz ylko pozostal nam charakterek:) a tak w ogole to sie ciesze ze Was popznałam:)