Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

ojjj jak przykrooo:( ale obiecaj ze teraz juz bedziezz do nas zagladac:) zycze upojnego wieczoruu:*

Gość jula********
Będę na pewno zaglądać :) Postaram się jeszcze wpaść na chwilkę po kapieli. Aż nie chce mi sięz Wami rozstawać :(

Gość jula********
Maciek jeżeli ktoś jest miły,to nie mozna być dla niego niemiłym. Fajny jesteś :) Zmykam, buziaki

:)po pracy jade po Pawła na mecz(on jest piłkarzem:/) buuu nio i pozniej planujemy jakis wieczorek filmowy:):):):) a jutro chyba wybierzemy si wieczorem do jakiegos markietu bo ammy tak kilka sprzetow do kupienia a niedziela wieczor to jedyny wolny moment:/ a rano bede lenuchowac i czytac ksiazki:):):):):)) a TY??

Charakter, dziewczyny nie lubią jak ktoś się użala nad sobą, musisz naprawdę zacząć wierzyć w siebie, pod każdym względem a zobaczysz baardzo szybko rezultaty. Spróbuj nawet jakby na początek miała być to tylko taka poza. Znam mnóstwo osób które przyciągają przede wszystkim pewnością siebie! Znają swoje atuty i je podkreślają to naprawdę działa

o jejku na południu to ja tez mieszkam?? pytam gdzie???? a to jakie jest Twoje prawdziwe imie?? hmm a cio do planow too dlaczego nieczego nie zplanujesz??? wiesz troche inicjatywyy... i usmiechu

i helga ma racjeeeeeee!!!!! koniec uzalania sie nad soba bo to na prawde odstrasza!!! jak chcesz cwiczyc pewnosc siebie to mozesz jak najbardziej przy nas!!!!! tylko musisz wykazac inicjatywe ze Ci na tym zalezy:0

Idę do pubu spotkać się ze znajomymi (i z facetem który będzie mój ale jeszcze o tym nie wie;) ), a potem szykuje się jakaś impreza domowa + grill więc może tam też sie wybiorę. W sumie to nie wiem jeszcze, pożyjemy zobaczymy:).

ooo i to mi sie podoba!!! charakterku widzisz jak ta panna wycziła ofiaree:) i jaka jest pewna siebie:) mozesz brac z niej przykład:) nio ja mysle ze tez sie gdzies na jakas imprezke wkrecimy:)

Charakter otóż to! Dziewczyny lubią być zdobywane a żeby to robić trzeba pewnym siebie, przynajmniej troszkę. Moniunia, ja to tak przede wszystkim w praktyce bo w teorii różnie bywa;) Ale sie staram żeby nie było:P Przyjęłam metodę małych kroczków - powoli i spokojnie kroczę do celu :classic_cool:

terazzzzzz ciszaaa ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Charakter nawet o tym nie myśl, masz całe życie przed sobą i tyle wspaniałych chwil ze sobie tego nawet nie wyobrażasz. Musisz zmienić sposób myślenia o sobie, może skorzystaj z pomocy psychologa, rozważałeś taką możliwość?

oj ja niewiem jak mogłes tak w ogole pomyslec!!! nie masz prawa tego robic!!!!! dobrze ze myslisz o rodzinie!! człowieku jestes super facet a do szczescia potrzeba ci trosze wiecej wiary w siebie:):):) zaufaj nam:)

Łooo się strona rozciągneła, pozwolicie że ją zakończę...

Pojscie do psychologa to nic strasznego:):):):) a wyniknac moga tyklko z tego same korzysci:) wiec na prawde warto:)

Ojjj jak mi się podobaaa ta Twoja nowa stopka Charakterku:):):):) a cio do tematu rozmow to moje kreatywne mysle nie jak na razie zanikło..... ale zaraz pewnie mnie oswieci:)

nio to może sport, motoryzacja, religia, kino!!!!!!! hmmmmmm o czym jesio nie gadaliśmy!!?? macie jakeś fajne filmy godne polecenia??

Sygryda córka wikingów --- > 🖐️ :) Charaketer - nie psułam jej tylko chciała przewinąć na następną bo źle się czytało:) Hmm cóż za piękna i optymistyczna stopka :D